Opublikowano 10 października 201410 l Mnie tam obojętnie z czasem,jakbym grał w coś innego to PMa na PS3 słać HSeta nie posiadam :c
Opublikowano 12 października 201410 l Dobra, to ustawmy się wstępnie na wtorek, proponuję godzinę 22:00. Co wy na to?
Opublikowano 12 października 201410 l Postaram się być, ale że mój Wireless HS 7.1 poszedł do żyda i zasilił budżet na zakup Wii U, to sobie nie pogadamy. Edytowane 12 października 201410 l przez Kris77
Opublikowano 12 października 201410 l Pany... byle jaki HS z BT kosztuje kilka dyszek, nie jest to jakiś mega wydatek, a zabawa o wiele fajniejsza jak możemy pogadać podczas rozgrywki.
Opublikowano 14 października 201410 l Pany, ustawmy się dzisiaj zaraz po meczu ok? mecz się skończy gdzieś około 22:45 więc o tej godzinie na pewno będę.
Opublikowano 14 października 201410 l Pany, ustawmy się dzisiaj zaraz po meczu ok? mecz się skończy gdzieś około 22:45 więc o tej godzinie na pewno będę. No to mnie na 100% nie będzie o tej godzinie. Bawcie się dobrze
Opublikowano 14 października 201410 l Dziś nie dam rady. Może jutro albo pojutrze się uda. No i kombinować headsety, nawet najzwyklejsze od telefonu
Opublikowano 14 października 201410 l Działa wam PSN? Próbuję wbić, ale jest lipa, bo nie moge sie zalogować.
Opublikowano 14 października 201410 l działa, pograłem kilka wyscigów, moze jutro uda sie cos pograc razem
Opublikowano 14 października 201410 l Ja się dzisiaj w ogóle do PSN nie mogłem zalogować Wczoraj zmieniałem router i może coś jest źle ustawione, jutro w ciągu dnia to posprawdzam i mam nadzieję, że uda się wieczorkiem około 22:00 coś pyknąć.
Opublikowano 15 października 201410 l To co, gramy dzisiaj o 22:00? Naprawiłem już połączenie i wszystko śmiga więc jestem w gotowości.
Opublikowano 15 października 201410 l A ja kupiłem headset Dziwne to że mi psn działa cały czas normalnie a router mam badziewny. Oczywiście gram z wami
Opublikowano 4 listopada 201410 l No i tydzień temu było pusto. Może dziś ktoś? Będę na pewno ja i PRQc i czekamy na więcej bo znowu szybciej się skończy niż zaczęło, jak rok temu... Ustawka jest na 21. Kris dasz radę? Edytowane 4 listopada 201410 l przez Luqat
Opublikowano 4 listopada 201410 l Ja zagram ale 3h max bo muszę wstać jutro rano :c Naładujcie sobie HSety
Opublikowano 4 listopada 201410 l No i tydzień temu było pusto. Może dziś ktoś? Będę na pewno ja i PRQc i czekamy na więcej bo znowu szybciej się skończy niż zaczęło, jak rok temu... Ustawka jest na 21. Kris dasz radę? Niestety nie. Robiłem ostatnio wietrzenie półek i gry których nie uruchomiłem od roku (między innymi Blur) znalazły innych właścicieli. Dużo bardziej mi Mario Kart 8 leży...