Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mnie tam obojętnie z czasem,jakbym grał w coś innego to PMa na PS3 słać

HSeta nie posiadam :c

• Odpowiedzi 245
  • Wyświetleń 17,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak wszyscy chyba, tylko nieliczni pozostali wierni tej niesamowitej grze. Byłem dzisiaj w Saturnie i widziałem świeżutkie nóweczki za 59zł... aż żal nie kupić. Obok oczywiście masa dennego ścierwa za

• Myślę że w tym przypadku problem jest komunikacja, a raczej jej brak. Sito jako jedyny nie ma HS, więc nie może aktywnie uczestniczyć w rozmowach podczas gry. Jak ktoś po nim jedzie, to nie może się n

• Chciałbym sobie coś wyjaśnić z winnerem, bo nie rozumiem go   Jak Cie strzelam to przeklinasz, że jak zwykle dostajesz ode mnie a jak proponuje rozejm to stwierdzasz, że "a co było w pierwszej rund

Opublikowano

Dobra, to ustawmy się wstępnie na wtorek, proponuję godzinę 22:00.

Co wy na to?

Opublikowano

Postaram się być, ale że mój Wireless HS 7.1 poszedł do żyda i zasilił budżet na zakup Wii U, to sobie nie pogadamy.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Pany... byle jaki HS z BT kosztuje kilka dyszek, nie jest to jakiś mega wydatek, a zabawa o wiele fajniejsza jak możemy pogadać podczas rozgrywki.

Opublikowano

Pany, ustawmy się dzisiaj zaraz po meczu ok? mecz się skończy gdzieś około 22:45 więc o tej godzinie na pewno będę.

Opublikowano

Pany, ustawmy się dzisiaj zaraz po meczu ok? mecz się skończy gdzieś około 22:45 więc o tej godzinie na pewno będę.

No to mnie na 100% nie będzie o tej godzinie. Bawcie się dobrze  :thumbsup:

Opublikowano

Dziś nie dam rady. Może jutro albo pojutrze się uda. No i kombinować headsety, nawet najzwyklejsze od telefonu :)

Opublikowano

Działa wam PSN? Próbuję wbić, ale jest lipa, bo nie moge sie zalogować.

Opublikowano

działa, pograłem kilka wyscigów, moze jutro uda sie cos pograc razem

Opublikowano

Ja się dzisiaj w ogóle do PSN nie mogłem zalogować :/

Wczoraj zmieniałem router i może coś jest źle ustawione, jutro w ciągu dnia to posprawdzam i mam nadzieję, że uda się wieczorkiem około 22:00 coś pyknąć.

Opublikowano

To co, gramy dzisiaj o 22:00?

Naprawiłem już połączenie i wszystko śmiga więc jestem w gotowości.

Opublikowano

A ja kupiłem headset :D

Dziwne to że mi psn działa cały czas normalnie a router mam badziewny.

Oczywiście gram z wami

Opublikowano

Kto ma Blura niech wbija, bo właśnie gramy ;)

Opublikowano

No ja dziś będę i brat też powinien być :)

Opublikowano

Teź pewnie zagram  :teehee:  Jak będę  grać w Rehab Island to pisać

Opublikowano

Do usłyszenia (rozwalenia) w takim razie! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i tydzień temu było pusto. Może dziś ktoś? Będę na pewno ja i PRQc i czekamy na więcej bo znowu szybciej się skończy niż zaczęło, jak rok temu...

Ustawka jest na 21. Kris dasz radę?

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Ja zagram ale 3h max bo muszę wstać jutro rano :c Naładujcie sobie HSety :D

Opublikowano

No i tydzień temu było pusto. Może dziś ktoś? Będę na pewno ja i PRQc i czekamy na więcej bo znowu szybciej się skończy niż zaczęło, jak rok temu...

Ustawka jest na 21. Kris dasz radę?

Niestety nie. Robiłem ostatnio wietrzenie półek i gry których nie uruchomiłem od roku (między innymi Blur) znalazły innych właścicieli. Dużo bardziej mi Mario Kart 8 leży...