Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja niestety nie dałem rady... Zaległa robota ze stycznia mnie dopadła i musiałem się nią zająć. Na przyszły tydzień wstępnie się piszę.

• Odpowiedzi 245
  • Wyświetleń 19,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak wszyscy chyba, tylko nieliczni pozostali wierni tej niesamowitej grze. Byłem dzisiaj w Saturnie i widziałem świeżutkie nóweczki za 59zł... aż żal nie kupić. Obok oczywiście masa dennego ścierwa za

• Myślę że w tym przypadku problem jest komunikacja, a raczej jej brak. Sito jako jedyny nie ma HS, więc nie może aktywnie uczestniczyć w rozmowach podczas gry. Jak ktoś po nim jedzie, to nie może się n

• Chciałbym sobie coś wyjaśnić z winnerem, bo nie rozumiem go   Jak Cie strzelam to przeklinasz, że jak zwykle dostajesz ode mnie a jak proponuje rozejm to stwierdzasz, że "a co było w pierwszej rund

Opublikowano
  • Autor

27.03.12r godz. 20:30

Daty eventów są podawane tylko po to żeby pokazać że dalej żyjemy i gramy (jakby ktoś chciał dołączyć).

Opublikowano

gramy gramy :) i w sumie musze stwierdzić im dalej tym lepiej :) platyna już dawno wpadła ale dopiero teraz tak naprawdę gram w tą gre hehe

Opublikowano

Sick - kupiłbyś sobie w końcu jakiś hs, nawet najtańszy złom za równowartość sześciopaka z biedry.

Panowie wybaczcie, ale ja dzisiaj nie dam rady się pojawić, wyższa siła :) Mam nadzieję, że obejdziecie się jakoś bez swojego mentora :rofl2:

Edytowane przez Square

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj bieda, tylko ja i Rejden (skończyliśmy po 1h). Coś czuje że event za niedługo na dobre umrze.

3.04.12r 20:30

Opublikowano

Wybaczcie, ale nie dałem dzisiaj rady, bo zazwyczaj zawsze jestem i dalej się deklaruję ;)

Opublikowano

No ja przeważnie w środy mam wejściówki więc musze być gotowy ale przeważnie staram się ogarnąć materiał przed 20:30 ;)

Teraz powinienem mieć więcej czasu, nie chce żeby event wymarł :(

@Winner - nigdy mi headset nie był potrzebny :P nie odczuwam potrzeby wyrażania swoich emocji online :P ale zapoluję na coś, czasem się przydaje :)

Opublikowano

dsc02008ot.jpg

I tak powinno wyglądać podium za każdym razem :D

No... mniej więcej :P

Opublikowano
  • Autor

Nawet nie pamiętam że byliśmy wszyscy w top3, nieźle : D

Kolejny event jak zawsze. 10.04.2012 godz. 20:30

Opublikowano

Chciałbym sobie coś wyjaśnić z winnerem, bo nie rozumiem go :)

Jak Cie strzelam to przeklinasz, że jak zwykle dostajesz ode mnie a jak proponuje rozejm to stwierdzasz, że "a co było w pierwszej rundzie?". Nie kumam, ta gra (i nie tylko ta) polega na rywalizacji, jeśli chcesz oszczędzić sobie (i mnie) przekleństw w moim kierunku to daj sobie pomóc. A jeśli Ci przeszkadza że Cię "rąbię w dupe" to się tak nie denerwuj, to tylko gra :)

Edytowane przez Sito

Opublikowano

: >

Do wszystkiego (no, może do zdecydowanej większości) tego co mówię podczas grania podchodź z dużą dozą dystansu i zrozum, że to tylko żarty i ironizowanie z mojej strony :)

Po prostu lubię jak jest wesoło, a czasami trzeba się gdzieś wyżyć i sobie poprzeklinać xD Ważne, że jest śmiesznie i szczerze mówiąc przez większość czasu zlewam na to, który jestem jeśli nie mam już szansy przynajmniej na podium ^^

Opublikowano

Myślę że w tym przypadku problem jest komunikacja, a raczej jej brak. Sito jako jedyny nie ma HS, więc nie może aktywnie uczestniczyć w rozmowach podczas gry. Jak ktoś po nim jedzie, to nie może się nikomu odszczekać. Przy jednostronnej komunikacji takie historie i inne niedopowiedzenia będą się pojawiać...

Pamiętam 1 ustawkę i słynne hasło: "wszyscy walimy na Tiducha" i jeszcze słynniejszą odpowiedź: "mamy mu urządzić bukkake?" Nikt się nie obraził, nikt nie żywił urazy, było wesoło...

Wiadomym jest, że jak się chu*em nie rzuci, to gra tak dobrze nie idzie... Proponuję trochę luzu na przyszłość i czerpanie satysfakcji z gry.

Amen.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Lepiej bym tego nie ujął. Po prostu trzeba podchodzić do grania z dużym zapasem poczucia humoru. Wiem po sobie, że podczas ostatnich 2 naszych spotkań byłem bardzo przybity psychicznie, po prostu żyć mi się odechciewa czasami, a mogąc chwilę z wami pograć od razu poczułem się lepiej i na moment zapomniałem o wszystkim co mnie gryzie. Ważne, że można z kimś spędzić czas, razem się powkur.wiać, pośmiać z siebie nawzajem i zapomnieć o rzeczywistości - taka dobra odskocznia.

Opublikowano
  • Autor

Pamiętam 1 ustawkę i słynne hasło: "wszyscy walimy na Tiducha" i jeszcze słynniejszą odpowiedź: "mamy mu urządzić bukkake?" Nikt się nie obraził, nikt nie żywił urazy, było wesoło...

Ciekawe czy + masz za to czy za ostatnie zdanie xD

Sito, zainwenstuj w zwykły najprostszy i najtańszy mikrofon, tak jak wszyscy wyżej piszą, nie masz jak się z nami komunikować, a to teraz u nas podstawa. (ale nie obowiązek :-P).

Edytowane przez Tidek

Opublikowano

Ja po prostu nie rzucam ch.ujami tak często dlatego nie lubie jak ktoś to robi ale rozumiem to i przywykłem :P Tylko czasem chciałbym się pościgać jako team bo jak przyłaża Ci kolesie z klanów to jest trudniej i wtedy lepiej jak się współgra, a oni w większości czasu pomagają sobie nawzajem. Więcej zabawy będzie jak zrobimy nagonke na tych "ch.ujów" niż jak się sami będziemy strzelać :)

a HS kupie, bo mi spokoju nie dacie :P a przyda się na przyszłość

Opublikowano

Tylko czasem chciałbym się pościgać jako team

Po to właśnie m.in. jest hs :)

Jak graliśmy z Irkiem czy Adamem do 4-5 nad ranem czasami to potrafiliśmy takie akcje przeprowadzać, że zdarzało się iż ludzie sami wychodzili, bo im się nudziło jak się miejscami na podium wymienialiśmy. Trzeba się dobrze zgrać, a bez stabilnej komunikacji nie da się tego zrobić, sami się z Tiduchem czasami komunikujemy, ja mu mówię, żeby nawalał do przodu, a sam staram się zgubić ogon jak jestem już 2gi.

Opublikowano

Przepełniony bólem, pogrążony w smutku oraz nieutulonym żalu informuję, że dziś, tj. 17.04.2012 niestety nie będzie mi dane zagrać w Blur z prześwietnym, forumowym towarzystwem.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Panowie ja też dzisiaj nie dam rady (bym mógł dopiero po 23), bo trafiła się okazja na spędzenie wieczoru w towarzystwie dużego TV, nie mniejszej ilości piwa i znajomych (no LM dzisiaj półfinały się zaczynają :) ). Proponuję przenieść dzisiejsze łupanie na czwartek o tej samej porze. Co wy na to?

Opublikowano
  • Autor

Hmm, właśnie jestem online i nikogo nie ma :x Jeśli każdemu pasuje czwartek o tej samej porze to można zagrać : D