Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Submarine divers taki lekki symulator łodzi dobre można spróbować. Nie pograłem dużo tylko na szybko ale przysiądę dziś do tej gry w nocy :D 

PS: Kontynuuje przygodę z Animal Crossing  w Clubie gra odżyła nabiłem prawie 70 medali (wpadało po 6 /7 najczęściej).

Edytowane przez Xord

• Odpowiedzi 192
  • Wyświetleń 37,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja ostatnio pogrywam w NSMB2 i Code of Princess. Marian dobry, chociaż spodziewałem się czegoś ciekawszego. Gdzie te wszystkie power-upy z kultowej "trójki"...? Code of Princess miałem na celowniku ju

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mario 3d z promocji Nintendo(dzięki Ragus za kod) ,jak na razie najbardziej wciągająca gra na Handheldy w jaką miałem okazję grać.Każdą chwilę grania poświęcam na Mariana

• Ja na razie niegram w nic sprawdziłem tylko demo MGS'a i RE (które mam zamiar w najbliższym czasie kupić), i czekam aż przyjdzie mi paczka z zamówiona Inazumą na DS'a folią ochronną i pokrowcem na 3DS

Opublikowano

nabrałem chęci na nowego Konga TF  :banana:  jednak z racji tego, że konsoli ani gry jeszcze nie posiadam, to aktualnie - głownie nakręcony TF ^^, powróciłem i masteruje DKC Returns, którego oczywiście serdecznie polecam  :thumbsup:

Opublikowano

Od środy katuję Pokemony Y :D

Edytowane przez Manegok

Opublikowano

Wymasterowalem Luigi"s Mansion 2, wymasterowalem NSMB2 (5 swiecacych gwiazdek), teraz dobijam powoli do 1 mln monet i zabiore sie na spokojnie za star foxa 3d :)  w miedzy czasie crimson shroud i Link's Awakening DX, czasem Colors i MonHun 3U

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chce ukończyć Zeldę ale system gry mi na to nie pozwala jak do tej pory w sumie myślę o czasie do TP tytuł ten był ah i oh tak po PH tym ahom u mnie coraz mniej. Jest tu możliwość przypisania sobie 2 przedmiotów dajmy na to pod y i x a nie tylko pod y bo to ułomne trochę a szybkie wybieranie niech sobie wsadzą podczas walki nie ma czasu na gapienie się na touch screen :/ Jakis i%^^^ nie umie liczyc i przycisków jest hm na moje oko 6 + +  więc ekran nie potrzebny ale nie damy na chama by nie było :/

Opublikowano

Pożyczyłem Dark Soulsa, Ratcheta nie mam jak grać obecnie, to zostaje mi dokończyć Zeldę TP: Trzymajcie kciuki <^^>

Opublikowano

Dasz radę TP jest świetne.

Opublikowano

Do TP podchodziłem 3 razy. No ale jak już wsiąkłem, to przelazłem przy trzech posiedzeniach -- Zelda dobra, choć nie najlepsza - numero uno u mnie to wciąż i na zawszę  -  Okaryna of Tajm :yes:

Wracając do tematu, to gram (chyba jako jedyny na tym forum :huh: ) i ogólnie masteruje Yoshiego - świetna zabawa kurna.

Opublikowano

Ja niezmiennie gram w Animal Crossing New Leaf. Czas gry to około 440 godzin od premiery co w porównianiu z AC LttC gdzie po około 4 latach gry miałem 820 godzin jest a plus. Odsłona łatwiejsza i to się czuje ale znakomicie relaksująca.

Edytowane przez Xord

Opublikowano

MH3U mam demo tylko jest ok a Pokemony kiedyś musiałbym spróbować bo chyba jestem jednym z niewielu który w to nie grał.

Opublikowano

Jestem gdzies tak w polowie The Legend of Zelda Spirit Tracks. Sterowanie zostalo usprawnione wzgledem Phantom Hourglass, do tego nie ma The Temple of the Ocean King - gra dzieki temu duzo zyskala. Na 3DS juz czeka Zelda 1, 2, The Four Swords i The Minish Cap. Jak tylko skoncze Spririt Tracks to zabieram sie za ta ostatnia.

Opublikowano

A Link between worlds tak czas na mięsko i męczę Zelde :woot:

Opublikowano

Yoshi's Island 3DS  - super gra :)

Mario 3D Land

New Super Mario Bros 2

Czyli zestaw startowy do 3ds'a XL :)

Opublikowano

Yoshi's Island 3DS  - super gra :)

:)

miło, że ktoś z forum wreszcie w to gra i nawet mu się podoba ^^.

jeśli przez całą grę nie użyjesz tych skrzydełek, aby za ich pomocą przejść którąś z plansz, to na końcu czeka Cię niespodziewanka ^_^

wracając do tematu. Wziąłem  się za Castlewanie i jak na razie odczucia pozytywne.

Opublikowano

Zelda ukonczona to zabieram sie za Fire Emblem: The Sacred Stones

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Animal Crossing nie zmiennie od premiery. Za łatwa ta część i korzystając z tego robię 100% ot ukończyłem akwarium w muzeum zajęło mi to zaledwie 6 miesięcy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sciagnalem sobie demko Conception 2, coś cicho o tej grze, moze dlatego ze znowu tylko cyfrowa dystrybucja. Calkiem niezle rpg od Atlus, jak bedzie promocja to łykam.

Opublikowano

Animal Crossing i demko Smasha (zagram jeszcze ze 3 razy w demko muzycznego FF).

Opublikowano

w koncu zdecydowalem sie i kupilem bravely default. Bardzo przyjemna gra, cudowne recznie rysowane tla i swietny system walki. Polecam !

Opublikowano

Wróciłem do PKMN X i wciąż próbuję w Animal Crossing.

Coś czuję, że przed ORAS będzie trzeba wciągną jakiegoś RPGa bo gry bez fabuły średnio mnie bawią.