March 2, 201214 yr Haha, co za boski serial. Ogląda to ktoś? Główny bohater przypomina mi Awesome X z Frisky Dingo i tu już pierwszy plus. Ogólnie serial mega, polecam ;f
March 2, 201214 yr Nowy sezon troche sredni jak dla mnie. O ile "trylogia" powrotu byla swietna a i pierwsze pare odcinkow in plus tak teraz jakos nie porywa... A i sam Archer jakby stracil na fajnych tekstach. Najnowszego odcinka jeszcze nie widzialem (dopiero jutro jak to przystalo na porządnego nerda), ale trzymam kciuki za powrot w chwale. Tak czy inaczej - pierwsze dwa sezony swietne.
March 2, 201214 yr Widziałem pierwszy sezon, świetny. Takie nieco animowane "Arrested Development" - pastisz absolutnie wszystkiego a jednocześnie serial o wieloznacznej seksualnie rodzince. Zresztą autorzy sami dobrze wiedzą, z kogo czerpią, o czym świadczy choćby dobór aktorów do czytania. Frisky Dingo, Chryste. Nie jest to może arcydzieło, ale odcinki łyka się jak najlepszą czekoladkę.
April 4, 201214 yr Author Ok, skończyłem 3 sezon. Kocham ten serial, Archer, jego matka (ponoć wzorowana na postaci z Arrested Development, wiadomo jakiej;f) no i cyborg Barry. To jest taki styl komedii, który trzeba po prostu lubić. PS. Oglądaliście Venture Bros.? Fajne to? Edited April 4, 201214 yr by Figaro
January 7, 201313 yr Damn, skończyłem dziś w nocy 3 sezon. Miały być tylko 3 odcinki, a skończyło się tym, że wciągnąłem chyba 9 czy 10. Jedyny serial animowany, w którym wybucham autentycznym śmiechem podczas oglądania. Genialne wszystkie postacie, nikt mnie nie irytuje. Genialna piracka trylogia na początku sezonu. Ogólnie cały sezon na duży plus- nie rozumiem narzekań django. Motyw z romansem Archera z sami wiecie kim- kosmiczny. Apropos, to kosmiczna eskapada na koniec też zaje.bista. No nic tylko czekać na kolejny sezon. No i te sceny, w których dialog kończący jedną, a zaczynający drugą jest jakby połączony (ma to jakąś nazwę?, ogór, ekspercie filmowy poratuj). No i chyba moja ulubiona postać (obok Archera oczywiście) czyli Cheryl/Carol- jedyna animowana laska, którą mógłbym nabić na bolca.
February 2, 201610 yr Tom Selleck na pewno jest dumny. Ja bym był. http://www.pastemagazine.com/articles/2016/02/watch-archers-pay-homage-to-magnum-pi-in-season-7.html
April 1, 201610 yr właśnie zaliczyłem pierwszy ep. jak ja tęskniłem za nimi. trzymają formę elegancko btw spoko promo było niedawno razem ze sports illustrated
June 6, 201610 yr Ten sezon był mega. Pokręcony, dobre teksty, cieszy że trzymają poziom. Właśnie zaliczyłem ostatni ep i niezłego mindfucka zafundowali na koniec. Teraz tylko czekać na nowy sezon. Tyle czekać
June 6, 201610 yr Podpisuje się pod tym co kolega napisał. No po prostu przekozacki sezon. A co do końcówki to mind-blown konkretny Edited June 6, 201610 yr by sprite
June 8, 201610 yr Już koniec? Skończyłem chyba po 4 czy 5 bo wiało sucharami (wyjątkowo). Dociągnę resztę i zapodam sobie seansik w takim razie.
June 23, 201610 yr już 10 i finito. ogarnij końcówkę bo daje rade. Koncowka rzeczywiscie dobra i az przykro ze ten sezon byl taki slaby. Ostatni odcinek to, w koncu, dobry punkt wyjsciowy ale boje sie ze typy jada juz na schematach bo w calym sezonie zasmialem sie ledwo pare razy. I jeszcze te 3 sezony, panie po cholere to ciagnac tak dlugo? Bo hajs i (pipi).
June 23, 201610 yr to co napisałeś mógłbym podciągnąć pod the walking dead np. mi tam archer odpowiada i każdy kolejny sezon przytulę z uśmiechem. nic nie poradzę że ich lubię i wybaczam niedociągnięcia skoro w ogólnym rozrachunku są goty. ciekaw jestem jak to dalej pociągną i co w końcu z tego wyniknie.
June 24, 201610 yr Sezon naprawdę solidny. Problemem może być fakt, że sezon "Archer Vice" ustawił poprzeczkę w chooj wysoko. W sumie mogę sobie raz jeszcze odświeżyć bo motyw z dietą kokainową dostarcza motzno.
January 6, 20179 yr Oj, to moje klimaty. Mam nadzieję, że będzie lepiej niż w Archer Vice, Ciekawi mnie jak Tyler poradzi sobie z piosenkami, bo 'Cherlene' był bardzo fajnym i miłym dla ucha pomysłem.