Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Haha, co za boski serial. Ogląda to ktoś? Główny bohater przypomina mi Awesome X z Frisky Dingo i tu już pierwszy plus.

Ogólnie serial mega, polecam ;f

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 8,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "Quicksand, cannibals and a sidekick named Crackers" Archer: Danger Island   25 kwiecień 

• Jest Panowie trailer        Krieger gadającą papugą. Boże jak ten sezon zniszczy  

• Jest i trailer 10 sezonu! Premiera 29 maja     O jezuuu. Szykuje się kosa sezon  

Opublikowano

Nowy sezon troche sredni jak dla mnie. O ile "trylogia" powrotu byla swietna a i pierwsze pare odcinkow in plus tak teraz jakos nie porywa... A i sam Archer jakby stracil na fajnych tekstach. Najnowszego odcinka jeszcze nie widzialem (dopiero jutro jak to przystalo na porządnego nerda), ale trzymam kciuki za powrot w chwale.

Tak czy inaczej - pierwsze dwa sezony swietne.

Opublikowano

Widziałem pierwszy sezon, świetny. Takie nieco animowane "Arrested Development" - pastisz absolutnie wszystkiego a jednocześnie serial o wieloznacznej seksualnie rodzince. Zresztą autorzy sami dobrze wiedzą, z kogo czerpią, o czym świadczy choćby dobór aktorów do czytania. Frisky Dingo, Chryste. Nie jest to może arcydzieło, ale odcinki łyka się jak najlepszą czekoladkę.

Opublikowano

S03E08

I to sie nazywa powrot do formy.

polo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ok, skończyłem 3 sezon. Kocham ten serial, Archer, jego matka (ponoć wzorowana na postaci z Arrested Development, wiadomo jakiej;f) no i cyborg Barry. To jest taki styl komedii, który trzeba po prostu lubić.

PS. Oglądaliście Venture Bros.? Fajne to?

Edytowane przez Figaro

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Damn, skończyłem dziś w nocy 3 sezon. Miały być tylko 3 odcinki, a skończyło się tym, że wciągnąłem chyba 9 czy 10. Jedyny serial animowany, w którym wybucham autentycznym śmiechem podczas oglądania. Genialne wszystkie postacie, nikt mnie nie irytuje. Genialna piracka trylogia na początku sezonu. Ogólnie cały sezon na duży plus- nie rozumiem narzekań django. Motyw z romansem Archera z sami wiecie kim- kosmiczny. Apropos, to kosmiczna eskapada na koniec też zaje.bista. No nic tylko czekać na kolejny sezon. No i te sceny, w których dialog kończący jedną, a zaczynający drugą jest jakby połączony (ma to jakąś nazwę?, ogór, ekspercie filmowy poratuj). No i chyba moja ulubiona postać (obok Archera oczywiście) czyli Cheryl/Carol- jedyna animowana laska, którą mógłbym nabić na bolca.

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

właśnie zaliczyłem pierwszy ep. jak ja tęskniłem za nimi. trzymają formę elegancko :banderas:

btw spoko promo było niedawno razem ze sports illustrated

lana.jpg

cheryl.jpg

pam-usa.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ten sezon był mega. Pokręcony, dobre teksty, cieszy że trzymają poziom. Właśnie zaliczyłem ostatni ep i niezłego mindfucka zafundowali na koniec. Teraz tylko czekać na nowy sezon. Tyle czekać :/

Opublikowano

Podpisuje się pod tym co kolega napisał. No po prostu przekozacki sezon. A co do końcówki to mind-blown konkretny :obama:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Już koniec? Skończyłem chyba po 4 czy 5 bo wiało sucharami (wyjątkowo). Dociągnę resztę i zapodam sobie seansik w takim razie.

Opublikowano

już :( 10 i finito. ogarnij końcówkę bo daje rade.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czyli kolejne 3 lata gdzie oglądamy 3 miesiące a przez 9 czekamy.

warto :exact:

Opublikowano

już :( 10 i finito. ogarnij końcówkę bo daje rade.

Koncowka rzeczywiscie dobra i az przykro ze ten sezon byl taki slaby. Ostatni odcinek to, w koncu, dobry punkt wyjsciowy ale boje sie ze typy jada juz na schematach bo w calym sezonie zasmialem sie ledwo pare razy. I jeszcze te 3 sezony, panie po cholere to ciagnac tak dlugo?

Bo hajs i (pipi).

Opublikowano

to co napisałeś mógłbym podciągnąć pod the walking dead np. mi tam archer odpowiada i każdy kolejny sezon przytulę z uśmiechem. nic nie poradzę że ich lubię i wybaczam niedociągnięcia skoro w ogólnym rozrachunku są goty. ciekaw jestem jak to dalej pociągną i co w końcu z tego wyniknie.

Opublikowano

Sezon naprawdę solidny. Problemem może być fakt, że sezon "Archer Vice" ustawił poprzeczkę w chooj wysoko. W sumie mogę sobie raz jeszcze odświeżyć bo motyw z dietą kokainową dostarcza motzno.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Oj, to moje klimaty. Mam nadzieję, że będzie lepiej niż w Archer Vice, Ciekawi mnie jak Tyler poradzi sobie z piosenkami, bo 'Cherlene' był bardzo fajnym i miłym dla ucha pomysłem.