Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Walking Dead

Featured Replies

Opublikowano

Finał kozak i plus dla Telltale, za 

Więcej niż jedno zakończenie. Ja zdecydowałem się pójść z Kennym. Swoją drogą, ciekawe, jak rozwiążą to w 3 sezonie? Zapewne będzie jakiś krótki filmik, opowiadający o tym, że Kenny czy Jane nie żyją i Clementine została sama.

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 27,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dwa ostatnie epizody powinny być ekspresowo bo na 04.12 zapowiedzieli wydanie pudełkowe całości.

• Jutro czwarty epizod będzie do ściągnięcia na peestszy, a w środę na pc i x360.

• Rewelacja epizod.Ta gra ma niesamowity klimat.Są tak mocne momenty że nie jeden film nie powstydził by się takim scenariuszem.Gra jest lepsza z odcinka na odcinek,nie mogę się już doczekać finału.

Opublikowano

Finał kozak i plus dla Telltale, za 

Więcej niż jedno zakończenie. Ja zdecydowałem się pójść z Kennym. Swoją drogą, ciekawe, jak rozwiążą to w 3 sezonie? Zapewne będzie jakiś krótki filmik, opowiadający o tym, że Kenny czy Jane nie żyją i Clementine została sama.

dla mnie mega zdziwieniem był sam fakt że jest kilka możliwości zakończenia gry... wybrałem opcje że idę sam z dzieckiem, Kenny [*]

Opublikowano

A moja wersja:

Kenny chciał zabić Jane za to, że zginęło dziecko, które pilnowała, tłukli się, Clem nie mogła nic zrobić, a pod koniec akcji zastrzeliłem Kenny'ego, bo chciał wbić nóż w klatę Jane (Modern Warfare 2 style), potem słychać płacz dziecka ukrytego w aucie, zdecydowałem się wybaczyć Jane i razem powróciliśmy do lokacji z poprzednich epizodów po żarcie itd. Przyszła jakaś rodzinka, zdecydowałem się ją pogonić z gnatem, Clem musi dbać o siebie! No i ogółem Kenny mi wybaczył pod koniec oddechu, jestem zadowolony ze swojego zakończenia. ~Tears.

Co do następnej części:

Wydaje mi się, że przez różne zakończenia nie mogą (mogą, ale nie powinni) pociągnąć kolejnej części z Clem. Podejrzewam, że będzie nowy bohater, a Clem po prostu napotkamy gdzieś po drodze. I tu według sejwów pewnie będzie wiadomo co się z nią działo czy coś. Tak czy siak... mogliby już zapowiedzieć next O_O.

Opublikowano

najpierw niech się określą z game of thrones. jak dla mnie mogłoby być got i borderlands na początku 2015, wd na następną zimę.

Opublikowano

Ja to bardziej bym chciał, żeby ziściły się plotki o Bondzie od nich O_O.

Opublikowano

oby już nie było kolejnego sezonu tej telenoweli

Opublikowano

zainstalowalem sobie sezon pierszy na mojej iksperii podniecony, ze za frii i w ogole a tu... odcinek drugi i wzwyz juz za hajsy ;[ hurrrwa

na dodatek sterowanie jest irytujace i lekkie pociagniecie palcem po ekranie skutkuje przesunieciem skrajnie w jakas strone. dejm

dopiero co

wyszedlem z samochodu, uwolnilem sie i zabilem zombjola. meeeh, czuje ze dlugo w to nie 'pogram'

Opublikowano

graj na pc ziomeg.

a propos got:

BwKnkq7CIAAg1gV.0.0_cinema_960.0.jpg

deepwood motte, inwazja ironborn, boltonowie, głód, smród i ubóstwo confirmed \m/.

Edytowane przez tk___tk