Opublikowano 4 czerwca 201212 l eeeee pewnie znajdą sie agenci co napiszą 'w tym roku wygrał MS sony nic nie pokazał " rok temu były takie przypadki jarają się niczym
Opublikowano 4 czerwca 201212 l dramatyczne to jest, człowiek nie ma dobrze czasu na granie, a tu jeszcze ma tv, sport z poziomu konsoli oglądać, mając dekodery HD i smart TV no mega wypas po prostu...
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Halo 4 - wąskie korytarze i skrypciki XD I czekam (pipi)a na komentarz Mazzeo...........................
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dajcie linka z gameplaya nowego SC i Halo bo przegapiłem. :confused: Teraz będzie (pipi)enie o Kinekcie do końca konfy. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Halo 4 - wąskie korytarze i skrypciki XD Ale wygląda naprawdę ładnie. W każdym Halo są etapy z korytarzami ekspercie.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dobry jest Microsoft. Pokazali tylko trailery swoich dwóch wielkich gier: Gearsów i Forzy Horizon a czas marnują na gówna z Kinecta i programy czy muzykę. Dobrze, że chociaż Halo 4 się załapało na pokaz.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Póki co tylko Forza mnie zaciekawiła. Bardzo chciałbym coś takiego na PS3. Poza tym jak dla mnie nic ciekawego.. (a obecnie usypiają ciągłe gadki o kinect, kanałach sportowych itp.). Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Emet
Opublikowano 4 czerwca 201212 l @Słupek To jak kupujesz xboxa?? Czyż ta konfa cię nie zachęciła... Możliwość mówienia po hiszpańsku do Kinecta w 100% mnie przekonała. Aha i ta gra o butach.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Splinter Cell za(pipi)iaszcze, resza to kupa bednych aplikacji, a nawijanie przez 25 o tym ze mozesz obadac film na tym i innym i wrocic gdzie skonczyles to smieszne jest
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dzisiejsze konsole to multimedialne centa rozrywki niż sprzęty do grania.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Spoko, 3 kosy, które pokazali nie z nikną przez to, że konfa jest syfiasta.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l eeee... co się dzieje? Przecież to są targi o grach, tabletami i IE mogli się na CES chwalić
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Akurat wyszedłem z pokoju i nie widziałem prezentacji IE... ale jeśli jest to pełnoprawna przeglądarka to sony może się schować ze swoim niepełnosprawnych tworem na PS3... e: Tomb Charted Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Emet
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ja pier.dole. To jest po prostu żałosne. Sony i Nintendo zmiażdżą tę kupę gów.na.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Akurat wyszedłem z pokoju i nie widziałem prezentacji IE... ale jeśli jest to pełnoprawna przeglądarka to sony może się schować ze swoim niepełnosprawnych tworem na PS3... Te IE nie przypomina jakoś przeglądarki
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Lol, to ja już wolę korzystać z przeglądarki na padzie niż na tym Smartglassie...
Opublikowano 4 czerwca 201212 l MS jechał i jedzie cały czas na żyda nie robiąc nic. Myślą, że na multiplatformach uda im się jechać po bandzie. Widać, że jest kwestią czasu kiedy przeciwnik ich wyprzedzi.