Opublikowano 5 czerwca 201212 l Przecież Vita już była Tomb Raider z PS1 na nią wychodzi (i FF7). Wstyd się chwalić, że wyjdą gry 15 letnie. Ten cały House co za irytujący homoś, już lepiej jak był Tretton. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Dobrze,że się już skończyło Przecież Vita już była Tomb Raider z PS1 na nią wychodzi (i FF7). Wstyd się chwalić, że wyjdą gry 15 letnie. Ten cały House co za irytujący homoś, już lepiej jak był Tretton. `Ale może coś jeszcze ogłoszą. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez darkgamer
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Przecież Vita już była Tomb Raider z PS1 na nią wychodzi (i FF7). Wstyd się chwalić, że wyjdą gry 15 letnie. Wydaje mi się że to jednak dla nich ważna sprawa bo na samym początku ogłosili. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez dr Chaos
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Właśnie PS3 kupiło 90% fanów HP na świecie - strategiczny strzał w dziesiątke Sony. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez ghost.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Gdyby to był remake FF7, to by zmiażdżyli wszystko na E3, a tak mogą się w dupę pocałować.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l The Last of Us będzie, bo Naughty Dog potwierdziło na Facebooku, że mają najnowszy build gotowy do pokazania.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Na ten moment to nie wiem czy TLOU i GOW będą w stanie uratować tą konferencję. xD
Opublikowano 5 czerwca 201212 l (pipi), oni mają na głowie handhelda, który ledwo zipie. Zamiast skupić się na grach na Vitę, oni robią 10 minutowy pokaz eeeee.... książki? Serio?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jak miałem 4 lata to też miałem takie książeczki 3D. Ale były lepsze bo nie wymagały konsoli za 1000 zeta i były ekologiczne (zrobione z kartonu).
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Szkoda, że żaden oszołom z Sony nie wpadł na to, że takie gry pokazuje się na początku. A oni jak (pipi)nięci skaczą raz ex, raz multiplatforma, casual smród, to znowu coś na Vite no ja pier.... W 2009 mogli odwalić konfe a teraz....
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nawet mega gameplay z TLOU i nowego GoW tego gó.wna nie uratuje. No chyba że trailer GTA V
Opublikowano 5 czerwca 201212 l To jest kur.wa jakiś żart czy co?! Wstałem o 4 nad ranem aby oglądać grubą lochę smyrającą patykiem po ekranie, jpd... ;|
Opublikowano 5 czerwca 201212 l I ja na to czekałem do 4 nad ranem? masakra, 15 minut pokazu czegoś co będzie wykorzystywane pewnie przez 5 gier a za rok nikt o tym nie będzie pamiętał. That's the way!
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Publiczność chyba usnęła bo coś słabe te oklaski. Najgorszy pokaz targów, to już buty u M$ były lepsze.