Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

kolejny dowód dzisiaj na to jaki zaje.bisty będzie nowy far cry

Opublikowano

Daliczy wreszcie The Last of Us, a na zakończenie Kratos.

Opublikowano

Przecież Vita już była Tomb Raider z PS1 na nią wychodzi (i FF7).

Opublikowano

Wstyd się chwalić, że wyjdą gry 15 letnie.

Ten cały House co za irytujący homoś, już lepiej jak był Tretton.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Dobrze,że się już skończyło

Ten cały House co za irytujący homoś, już lepiej jak był Tretton.

`Ale może coś jeszcze ogłoszą.

Edytowane przez darkgamer

Opublikowano

Wydaje mi się że to jednak dla nich ważna sprawa bo na samym początku ogłosili.

Edytowane przez dr Chaos

Opublikowano

Właśnie PS3 kupiło 90% fanów HP na świecie - strategiczny strzał w dziesiątke Sony.

Edytowane przez ghost.

Opublikowano

Gdyby to był remake FF7, to by zmiażdżyli wszystko na E3, a tak mogą się w dupocałować.

Opublikowano

Yeah, mój własny mały smoczek, na to czekałem.

Opublikowano

The Last of Us będzie, bo Naughty Dog potwierdziło na Facebooku, że mają najnowszy build gotowy do pokazania.

Opublikowano

Na ten moment to nie wiem czy TLOU i GOW będą w stanie uratować tą konferencję. xD

Opublikowano

(pipi), oni mają na głowie handhelda, który ledwo zipie. Zamiast skupić się na grach na Vitę, oni robią 10 minutowy pokaz eeeee.... książki?

Serio?

Opublikowano

Jak miałem 4 lata to też miałem takie książeczki 3D. Ale były lepsze bo nie wymagały konsoli za 1000 zeta i były ekologiczne (zrobione z kartonu).

Opublikowano

Szkoda, że żaden oszołom z Sony nie wpadł na to, że takie gry pokazuje się na początku.

A oni jak (pipi)nięci skaczą raz ex, raz multiplatforma, casual smród, to znowu coś na Vite no ja pier....

W 2009 mogli odwalić konfe a teraz....

Opublikowano

To jest kur.wa jakiś żart czy co?! Wstałem o 4 nad ranem aby oglądać grubą lochę smyrającą patykiem po ekranie, jpd... ;|

Opublikowano

Nowy wymiar gejmingu.

cesarstwo_ch_3.jpg

Edytowane przez dr Chaos

Opublikowano

I ja na to czekałem do 4 nad ranem? masakra, 15 minut pokazu czegoś co będzie wykorzystywane pewnie przez 5 gier a za rok nikt o tym nie będzie pamiętał. That's the way!

Opublikowano

Publiczność chyba usnęła bo coś słabe te oklaski.

Najgorszy pokaz targów, to już buty u M$ były lepsze.