Opublikowano 5 czerwca 201212 l No nic pora najpóźniej z lipcowej wypłaty kupić Klocka. The last of us świetnie graficznie ale taki sobie pokaz, bez szału. Jest tak jak się spodziewałem, tak jak z Tomb Raider haha <pachter> Beyond ok scenka tylko, że bez gameplayu. GoW no tu akurat 100% orgazm. Najlepsze póki co gry to Watch Dogs oraz GoW:A. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 czerwca 201212 l musieli rozdawac darmowe P+ zeby ludzie w ogole chcieli przyjsc :F To by rozdali przed, nie w trakcie.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Znaczy sie nie czujesz sie oszukany DLC do gow3 Slupek? edit: a Ty hela wierzysz, ze nie bylo famy na ten temat? Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 czerwca 201212 l TLOU to poważnie jest Uncharted z mniejszą ilością strzelania, po tych przechwałkach ze strony ND spodziewałem się zupełnie czegoś innego. Jak narazie na E3 zarządziło Halo 4 i Watch Dogs.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l musieli rozdawac darmowe P+ zeby ludzie w ogole chcieli przyjsc :F To by rozdali przed, nie w trakcie. Ale czuć w tym pewną dozę desperacji.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Takie DLC to dla mnie może wychodzić co miesiąc do GOW3, btw gra wygląda lepiej niż GOW3.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Po tym co widziałem? Kompletnie nie przecież było wiadomo od razu, że to będzie GoW w nowym otoczeniu ;] A pokazówka świetna <słonik> Oszukany to się bardziej czuje przy The Last Of Us chociaż cały czas pisałem, że tak będzie. To dostawałem posty, że to nie ma być Uncharted Sam nie wierzę ale kibicuję N niech zerżnie konkurencję. PS. Jakbym miał Vite to właśnie bym ją wyrzucił przez okno. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 czerwca 201212 l musieli rozdawac darmowe P+ zeby ludzie w ogole chcieli przyjsc :F To by rozdali przed, nie w trakcie. Ale czuć w tym pewną dozę desperacji. Wiedzieli, ze maja mega (pipi)owa konfe, wiec trzeba bylo dac jakas zachete dla "dziennikarzy". edit: ja tez licze na nintendo. Sony i m$ to mega zal. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 czerwca 201212 l musieli rozdawac darmowe P+ zeby ludzie w ogole chcieli przyjsc :F To by rozdali przed, nie w trakcie. Ale czuć w tym pewną dozę desperacji. Wiedzieli, ze maja mega (pipi)owa konfe, wiec trzeba bylo dac jakas zachete dla "dziennikarzy". edit: ja tez licze na nintendo. Sony i m$ to mega zal. A kto rok temu rozdał konsole dziennikarzom? ;dRozumiem, że mieli wprost proporcjonalnie bardziej chu.jową konferencję, jak rozdali sprzęt 6x droższy od PS+. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Hela
Opublikowano 5 czerwca 201212 l book of spels to strzal w 10 hahahah Book of spells dla Sony jest marketingowym strzałem w dziesiątke, bo przyciągnie przez ps3 RZESZE fanów serii HP wygłodzonych po zakończeniu książek/filmów. Ja w to nie będę grał, Ty jak i większość ludzi tutaj pewnie również nie, ale stada 15-tolatków będą napie.rdalać przed telewizorami wingardum leviosa do usranej śmierci.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nowy GoW spoko, ale mogliby popracować nad nowymi animacjami dla Kratosa, bo walka w zasadzie wygląda identycznie jak w pierwszej części, zawiodłem się. Jak na razie TLoU i Watch Dogs najlepsze. O dziwo całkiem dobrze zapowiada się też Far Cry 3.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Po tym co widziałem? Kompletnie nie przecież było wiadomo od razu, że to będzie GoW w nowym otoczeniu ;] A pokazówka świetna <słonik> Oszukany to się bardziej czuje przy The Last Of Us Sam nie wierzę ale kibicuję N niech zerżnie konkurencję. PS. Jakbym miał Vite to właśnie bym ją wyrzucił przez okno. Słupek, a co jest nie tak w TLOU? Jest jak można się było spodziewać Uncharted, ale z etapów skradanych, bardzo dobrze, że jest mało amunicji i w sytuacji kryzysowej muszą improwizować, jak to było w tej scenie gdy Joel nie miał już naboi, a typ do niego mierzył i małolata czymś mu przyjebała. Do tego wygląda to fenomenalnie.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Przez rok nastukali nowe logo do Call of Duty i spinoffa AC. Ja pier.dole. Po ch.uj ja tego szrota brałem.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l W ogóle wszystko jest po(pipi)ane, konfa która myślałem , że będzie najgrosza. Okazała się najlepsza póki co (Ubi). A N dzisiaj dowali trailerem GTAV i dosyc mocnym Wiuu i beka na maksa.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jak (pipi) można zmarnować 15 minut na pokazywanie jakiejś zje.banej książki w świecie, na który hype już dawno minął? :| Quantic Dream jak zwykle zaprezentowało rewolucję w świecie gier video (jak oni to robią?!). Gameplay z Beyond rozk.urwił mi czaszkę. Nie ma wątpliwości, że to będzie bardzo skillowa gra. W REAL TIME krwa! Podejrzewam, że po ukazaniu się tej gry już żadna inna powstanie. Po prostu Beyond będzie tak dobre, że innym deweloperom nawet przez myśl nie przejdzie żeby próbować rywalizować z takim hardkorem. Jedynie GoW przekozak. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Bez kitu, po co oni w ogole wypuscili vite? Za ile lat wyjda na to jakies NOWE gry?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nowy GoW spoko, ale mogliby popracować nad nowymi animacjami dla Kratosa, bo walka w zasadzie wygląda identycznie jak w pierwszej części, zawiodłem się. Jak na razie TLoU i Watch Dogs najlepsze. O dziwo całkiem dobrze zapowiada się też Far Cry 3. Przecież widać nowe animacje, jak np złapaną pokraką Kratos robił młyn xD.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Bez kitu, tak wam się ten Gow podoba? Przecież to będzie 6 raz to samo.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jak (pipi) można zmarnować 15 minut na pokazywanie jakiejś zje.banej książki w świecie, na który hype już dawno minął? :| Quantic Dream jak zwykle zaprezentowało rewolucję w świecie gier video (jak oni to robią?!). Gameplay z Beyond rozk.urwił mi czaszkę. Nie ma wątpliwości, że to będzie bardzo skillowa gra. W REAL TIME krwa! Podejrzewam, że po ukazaniu się tej gry już żadna inna powstanie. Po prostu Beyond będzie tak dobre, że innym deweloperom nawet przez myśl nie przejdzie żeby próbować rywalizować z takim hardkorem. Jedynie GoW przekozak. nie chce cie martwic ale Beyond to bedzie bardzo dobry interaktywny film jak heavy rain ( jedna z lepszych gier-filmow) czy fahrenheit ( jeszcze lepsze) i nic tak skillowego raczej nie uswiadczysz chyba ze machanie move book of spels to strzal w 10 hahahah Book of spells dla Sony jest marketingowym strzałem w dziesiątke, bo przyciągnie przez ps3 RZESZE fanów serii HP wygłodzonych po zakończeniu książek/filmów. Ja w to nie będę grał, Ty jak i większość ludzi tutaj pewnie również nie, ale stada 15-tolatków będą napie.rdalać przed telewizorami wingardum leviosa do usranej śmierci. moze bylby strzalem ( ale i tak w to watpie) jakies 5 lat temu jak harry byl bardzo popularny teraz juz sie konczy moda na to uniwersum Edytowane 5 czerwca 201212 l przez kubson
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Teraz beda sobie wmawiac, ze zayebioza. kubson newsflash - to byl sarkazm Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Konferencja Ubi zdecydowanie najlepsza,a zaraz za nią EA.Konfy Microsoftu i Sony to wielkie nieporozumienie,gdyby nie parę mocnych tytułów,wywaliłbym kompa przez okno i chyba tak zrobię...z PS Vitą.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l book of spels to strzal w 10 hahahah Book of spells dla Sony jest marketingowym strzałem w dziesiątke, bo przyciągnie przez ps3 RZESZE fanów serii HP wygłodzonych po zakończeniu książek/filmów. Ja w to nie będę grał, Ty jak i większość ludzi tutaj pewnie również nie, ale stada 15-tolatków będą napie.rdalać przed telewizorami wingardum leviosa do usranej śmierci. takie strzały w 10tkę to MS ma co roku przedstawiając aplikację do Xbox Live. Nawet nie wiesz ile hajsu biją na tych ESPNach etc
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Po tym co widziałem? Kompletnie nie przecież było wiadomo od razu, że to będzie GoW w nowym otoczeniu ;] A pokazówka świetna <słonik> Oszukany to się bardziej czuje przy The Last Of Us Sam nie wierzę ale kibicuję N niech zerżnie konkurencję. PS. Jakbym miał Vite to właśnie bym ją wyrzucił przez okno. Słupek, a co jest nie tak w TLOU? Jest jak można się było spodziewać Uncharted, ale z etapów skradanych, bardzo dobrze, że jest mało amunicji i w sytuacji kryzysowej muszą improwizować, jak to było w tej scenie gdy Joel nie miał już naboi, a typ do niego mierzył i małolata czymś mu przyjebała. Do tego wygląda to fenomenalnie. Ja nie pisze, że coś jest nie tak. Bo to co pokazali było mocno ok ale kurde o co mi chodzi. O tone przechwałek, że gra zmieni branże, podejście i sranie w banie. A to co widziałem było po prostu ok i tyle. Bardziej do mnie multiplatformy przemówiły czy juz nie mówię o GoW i Watch Dogs.