Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek spedza czas w PS Home.

Mysle, ze smialo kazdy moze dac mu ignora.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 60,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

ja odnosze wrażenie że MS na posiadaczach x360 testuję ficzery do następnej generacji ...

smutne to E3, nikt się nie popisał i mimo iż na każdej konfie znajdą się fajne i ciekawe gry to jest ich jak na lekarstwo...

Opublikowano

ja odnosze wrażenie że MS na posiadaczach x360 testuję ficzery do następnej generacji ...

smutne to E3, nikt się nie popisał i mimo iż na każdej konfie znajdą się fajne i ciekawe gry to jest ich jak na lekarstwo...

To znak, że większość wewnętrzych ekip od MS i Sony robi gry na Nextgeny, które zaprezentują w przyszłym roku.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To znak, że większość wewnętrzych ekip od MS i Sony robi gry na Nextgeny, które zaprezentują w przyszłym roku.

zgoda, ale kurcze dużo ficzerków w PL sobię moge wsadzić w (_!_) ... nawet konfy oddział polski nie puscił, więc takie E3 z roku na rok coraz gorzej się prezentuję ...

Opublikowano

Muszą; od samego Sony brakuje gier od GG, SP, MM czy Polyphony xD A i ta ekipa/część ND od Uncharted 3 :P

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Co się dzieje z Ready at Dawn? Po tym co tworzyli na psp od zawsze byłem ciekawy jak się poradzą na mocniejszych konsolach.

Opublikowano

Do tej pory całkiem olewałem TLoU, ale teraz czekam. Choć i tak jest za dużo przeciwników :/ Chyba że takich momentów jak w gameplayu byłoby tylko kilka ale wątpie

Opublikowano

Muszą; od samego Sony brakuje gier od GG, SP, MM czy Polyphony xD A i ta ekipa/część ND od Uncharted 3 :P

Do tego jeszcze druga ekipa Santa Monica Studio, która robi nowe IP (w niej jest Stig).

@Ficuś - Ready at Dawn ponad rok temu w ogłoszeniu o pracę szukało ludzi do robienia nowej gry na PS3. Teraz jest mowa o pracy nad grą na "Next-Generation home console game system" Ciekawe czy tylko PS4 czy też NextBox.

Opublikowano

TLoU, Beyond: Two Souls i Watch Dogs, te gry do mnie przemawiają. Teraz została już tylko konfa Niny. Jeśli skośni dadzą radę, to uznam te E3, za wcale udane.

Opublikowano

Jakiego drugiego trailera GTA V ? :woot:

Ze niby Nintendo wszystkich zaskoczy i zapoda trailerem + info, ze GTA V bedzie na Wii U ? ;) To byloby niezle dobicie konferencji Sony i Microsoftu. :D

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Jedyna konferencja, która ma szansę rozpie.rdolić. No sorry - 2 konferencje Nintendo, które mają być skupione na grach? Dla mnie poezja.

Opublikowano

Jakiego drugiego trailera GTA V ? :woot:

Trololo

Opublikowano

-chciałbym coś o GTAV

-chciałbym pokaz Aliens: CM na tym kontrolerze jak działa bo to może być fajne

-chciałbym żeby pan Miyamoto zapowiedział Pikmina 2

Opublikowano

Daj ktoś linka do trailera z sony co się tak jaracie. Te bejond coś i te last of us. W hd. Tak mam chore palce i bana na google.

Dziękuję:*

Opublikowano

Jedyna konferencja, która ma szansę rozpie.rdolić. No sorry - 2 konferencje Nintendo, które mają być skupione na grach? Dla mnie poezja.

I co niby pokażą?

Opublikowano

O_O

no tak Bo2 robi lepiej :whistling::wallbash::rofl:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

I co niby pokażą?

Gry. 2 konferencje pełne (mam nadzieję) gier.

Opublikowano

Niezłe gówno xd

PS. To odnośnie H4 i gnomów biegających po drzewach :D

Edytowane przez Stona

Opublikowano

I co niby pokażą?

Gry. 2 konferencje pełne (mam nadzieję) gier.

Pewnie jakieś multiplatformy, jak Darksiders 2, może Arkham City z nowymi funkcjami, coś od Ubisoftu. Poza tym standardowo Mario, na Zeldę chyba za wcześnie, Kirby xD, może Donkey Kong (czekam!), kolejny Metroid (czekam!), na 3DS'a Luigi Mansion 2 , może kolejny RE od Capcomu, bo zapowiadali, że robią, nie wiem co tam może jeszcze być. ;]