Opublikowano 5 czerwca 201212 l Mendrek spedza czas w PS Home. Mysle, ze smialo kazdy moze dac mu ignora.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l ja odnosze wrażenie że MS na posiadaczach x360 testuję ficzery do następnej generacji ... smutne to E3, nikt się nie popisał i mimo iż na każdej konfie znajdą się fajne i ciekawe gry to jest ich jak na lekarstwo...
Opublikowano 5 czerwca 201212 l ja odnosze wrażenie że MS na posiadaczach x360 testuję ficzery do następnej generacji ... smutne to E3, nikt się nie popisał i mimo iż na każdej konfie znajdą się fajne i ciekawe gry to jest ich jak na lekarstwo... To znak, że większość wewnętrzych ekip od MS i Sony robi gry na Nextgeny, które zaprezentują w przyszłym roku. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 5 czerwca 201212 l XD dajcie spokoj czy ktos bierze posty Medrka na powaznie? to tak jak z Daddym
Opublikowano 5 czerwca 201212 l ja odnosze wrażenie że MS na posiadaczach x360 testuję ficzery do następnej generacji ... smutne to E3, nikt się nie popisał i mimo iż na każdej konfie znajdą się fajne i ciekawe gry to jest ich jak na lekarstwo... To znak, że większość wewnętrzych ekip od MS i Sony robi gry na Nextgeny, które zaprezentują w przyszłym roku. zgoda, ale kurcze dużo ficzerków w PL sobię moge wsadzić w (_!_) ... nawet konfy oddział polski nie puscił, więc takie E3 z roku na rok coraz gorzej się prezentuję ...
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Muszą; od samego Sony brakuje gier od GG, SP, MM czy Polyphony xD A i ta ekipa/część ND od Uncharted 3 Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Co się dzieje z Ready at Dawn? Po tym co tworzyli na psp od zawsze byłem ciekawy jak się poradzą na mocniejszych konsolach.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ciekawe czy Hiv opyli ten rok subskrypcji na PSN+ XDDD Za 70 tysięcy xD
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Do tej pory całkiem olewałem TLoU, ale teraz czekam. Choć i tak jest za dużo przeciwników Chyba że takich momentów jak w gameplayu byłoby tylko kilka ale wątpie
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Muszą; od samego Sony brakuje gier od GG, SP, MM czy Polyphony xD A i ta ekipa/część ND od Uncharted 3 Do tego jeszcze druga ekipa Santa Monica Studio, która robi nowe IP (w niej jest Stig). @Ficuś - Ready at Dawn ponad rok temu w ogłoszeniu o pracę szukało ludzi do robienia nowej gry na PS3. Teraz jest mowa o pracy nad grą na "Next-Generation home console game system" Ciekawe czy tylko PS4 czy też NextBox.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l TLoU, Beyond: Two Souls i Watch Dogs, te gry do mnie przemawiają. Teraz została już tylko konfa Niny. Jeśli skośni dadzą radę, to uznam te E3, za wcale udane.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l 3 godzinki do pokazu WiiU oraz drugiego trailera GTAV It's Reggie Show
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jakiego drugiego trailera GTA V ? Ze niby Nintendo wszystkich zaskoczy i zapoda trailerem + info, ze GTA V bedzie na Wii U ? To byloby niezle dobicie konferencji Sony i Microsoftu. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez saptis
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jedyna konferencja, która ma szansę rozpie.rdolić. No sorry - 2 konferencje Nintendo, które mają być skupione na grach? Dla mnie poezja.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l -chciałbym coś o GTAV -chciałbym pokaz Aliens: CM na tym kontrolerze jak działa bo to może być fajne -chciałbym żeby pan Miyamoto zapowiedział Pikmina 2
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Daj ktoś linka do trailera z sony co się tak jaracie. Te bejond coś i te last of us. W hd. Tak mam chore palce i bana na google. Dziękuję:*
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jedyna konferencja, która ma szansę rozpie.rdolić. No sorry - 2 konferencje Nintendo, które mają być skupione na grach? Dla mnie poezja. I co niby pokażą?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jedyna konferencja, która ma szansę rozpie.rdolić. No sorry - 2 konferencje Nintendo, które mają być skupione na grach? Dla mnie poezja. I co niby pokażą? Gry. 2 konferencje pełne (mam nadzieję) gier.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Niezłe gówno xd PS. To odnośnie H4 i gnomów biegających po drzewach Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Stona
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jedyna konferencja, która ma szansę rozpie.rdolić. No sorry - 2 konferencje Nintendo, które mają być skupione na grach? Dla mnie poezja. I co niby pokażą? Gry. 2 konferencje pełne (mam nadzieję) gier. Pewnie jakieś multiplatformy, jak Darksiders 2, może Arkham City z nowymi funkcjami, coś od Ubisoftu. Poza tym standardowo Mario, na Zeldę chyba za wcześnie, Kirby xD, może Donkey Kong (czekam!), kolejny Metroid (czekam!), na 3DS'a Luigi Mansion 2 , może kolejny RE od Capcomu, bo zapowiadali, że robią, nie wiem co tam może jeszcze być. ;]