Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli Japonia, to końcówka 2013, jeśli Europa to marzec 2014.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

I tak będzie trzeba poczekać z rok aby te nextgeny się rozkręcily i zaczely wychodzic hity ;)

Opublikowano

ja chce nowe konsole. Wiem, że na GC nic z tego, i że dopiero za rok. Mimo to, chce już.

Ja też. Dlatego w grudniu kupuję WiiU. I nie ma dla mnie znaczenia, że będę na nim grał w gry z Wii. Po prostu chcę nowy sprzęt

Opublikowano

Sprzęt z mocą lub trochę większą niż PS360?<ok>

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

ja chce nowe konsole. Wiem, że na GC nic z tego, i że dopiero za rok. Mimo to, chce już.

Ja też. Dlatego w grudniu kupuję WiiU. I nie ma dla mnie znaczenia, że będę na nim grał w gry z Wii. Po prostu chcę nowy sprzęt

PS3 i X360 masz ?

Opublikowano

To chyba oczywiste. I to i to

Opublikowano

Sprzęt z mocą lub trochę większą niż PS360?<ok>

Dla niektórych grafika i bebechy naprawdę nie są najważniejsze. Kto chce niech goni za pixelami, rozdzielczościami, efektami... Ja grzecznie podziękuję i postoję. Oprócz technikaliów ta generacja nie pokazał praktycznie nic ciekawego. I wątpię by ten stan rzeczy zmienił się przy PS4/NextBoxie.

Chcę grać w gry, które SĄ GRAMI, takimi jak je pokochałem ~13 lat temu a nie wizytówkami firm - Patrzcie jakie efekty! Patrzcie ile wybuchów ! JAK W FILMIE ! - nasza konsola/gra jest lepsza bo jest bigger, better more badassa głównemu bohaterowi w czasie rzeczywistym rosną pryszcze na ryju - 1KKK poligonów każdy!. Do tego (wizytówki) w połowie poucinane i sprzedawane w częściach w postaci DLC. Ale to przecież nic takiego.

Dlatego też zamierzam sprawić sobie WiiU. Zanim ukażą się konkretne tytułu, spokojnie ogram sobie kozaki z Wii :) A Wy siedźcie przed TV z lupą i liczcie sobie te pikselki - wyznaczniki za(pipi)i,stości.

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

Trochę prawda, a trochę generalizujesz. Jasne, to wszystko o czym mówisz występuje (filmowość, efekciarstwo, wycinanie fragmentów gier itp.), ale wyszło też wiele absolutnie cudownych gier, które biją na głowę te z poprzednich generacji i efektowna grafika im nie szkodzi (a wręcz przeciwnie). Jak się oleje te wszystkie multiplayery, kupowanie mapek i inne takie to gra się jak za dawnych lat.

Opublikowano

Up@ Prawie bo singla tez potrafią pociąć w imię większej ilości $.

Opublikowano

Ale ile jest takich gier gdzie z singla jest coś ewidentnie wycięte? Prince of Persia i? Więcej jest takich, gdzie dodatki fabularne dla fanów są na miarę złota, np. Alan Wake, czy Mass Effect 2.

Opublikowano

A propos ME to co powiesz o chamskim wycięciu Javika ? Co by nie mówić był "głównym bohaterem" fabuły trójki i bez niego wiele się traciło. Masz racje na razie ich za wiele niema całe szczęście ale nie zmienia to faktu że ich w ogóle nie powinno być.

Opublikowano

Wielu rzeczy nie powinno być. Chodzi o to, że sporo ludzi demonizuje niektóre sprawy i idealizuje przeszłość. Która wcale taka idealna nie była :)

Opublikowano

Nie mam zamiaru pisać że było cudownie ale wykładając grube złotówki miałeś pewność że dostajesz towar kompletny taki jaki miał być bez celowego kastrowania. Miało to też swoje konsekwencje gdyż po wydaniu gry nie było możliwości naprawienia bugów które wyszły w praniu coś za coś postępu się nie zatrzyma pewne zmiany są na plus inne na minus .W sumie DLC mogło by nie być gdyby nikt ich nie kupował ale skoro hołota chce być dymana nic się nie poradzi trzeba żyć dalej.

Opublikowano

Jedzie ktoś na gc ?

Opublikowano

A jest po co?

Opublikowano

Tylko ile gier z poprzednich generacji mialy bugi ktore uniemozliwialy przejscie gry? 'Crapy' pokroju skyrim nigdy by nie przeszly jakiejkolwiek kontroli. Takze to zadne konsekwencje, tylko kolejna wada.

Opublikowano

Nie pisałem o bugach uniemożliwiających ukończenie gry bo coś takiego by nie przeszło , ale ogólnie na plus można zaliczyć obecnie możliwość ewentualnego załatania gry co niestety jest nagminnie wykorzystywane.

Ps.Po za tym zrobił się chyba mały offtop :ph34r:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A jest po co?

dobra wyjdź.

Opublikowano

Nie piszę tego złośliwie. Nie będzie Microsoftu, nie będzie Nintendo. PS4 Sony nie pokaże, co będzie na PS3 wiadomo. Co nowego ujawnią? Jakiegoś crapa na Vitę? Pokażą klony Mario Karta i Smash Bros znowu? Plus do tego filmiki od Ubi te same co na E3. IMO szkoda kasy na taką wyprawę

Opublikowano

Ty jedziesz pewnie w ramach wypadu PE czy tam PS3Site na targi więc się nie liczy :P

Opublikowano

Rozpiska na nadchodzący tydzień:

14 sierpnia (wtorek):

Capcom - 11:00

Electronic Arts - 16:00

Sony - 19:00

15 sierpnia (środa)

Ubisoft - 15:00

Opublikowano

O, to będą konferencje? Najbardziej czekam na nowy materiał z RE6 i niech Sony pokaże coś nowego z The Last Of Us.

Opublikowano

A czemu miałoby nie być konf? The Last of Us na bank będzie, najważniejszy tytuł obecnie dla Sony, oby przy okazji ujawnili datę premiery.

Opublikowano

Z RE6 to może niech już nie pokazują nic, bo zdradzają przed premierą tyle, że nie będzie sensu grać.