Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ja wychodzi seria essentials na ps3 to PS4 coraz bliżej!(podobnie było z psp gdzie ta seria wyszla przed premiera Vity)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Cena essentials na pewno nie będzie po 39zł. A możliwości gry w PS3 za pomocą Vity zapowiadają się fajnie, a xboty jak zawsze pie.rdolą głupoty. Mając PS3 i Vite, mamy WiiU. Niech tylko twórcy z tego korzystają, a Nintendo będzie miało ciepło.

Noo, za(pipi)iste. Kontroler do PS3 za 1000 zł, o którego wykorzystanie tradycyjnie Sony nie zadba XD

Wiem, że xbotom trudno pojąć, że kupując Vite oprócz gier na tą konsole otwierają się nowe możliwości gier na PS3.

Opublikowano

Fajne te wonderbook do pogrania z młodszymi, nie trolluję. Ten kryminał może być fajny ;]

Opublikowano

Ohh...

Grać move'm w Fifę. Świat się kończy.

Opublikowano

Cena essentials na pewno nie będzie po 39zł. A możliwości gry w PS3 za pomocą Vity zapowiadają się fajnie, a xboty jak zawsze pie.rdolą głupoty. Mając PS3 i Vite, mamy WiiU. Niech tylko twórcy z tego korzystają, a Nintendo będzie miało ciepło.

Noo, za(pipi)iste. Kontroler do PS3 za 1000 zł, o którego wykorzystanie tradycyjnie Sony nie zadba XD

Wiem, że xbotom trudno pojąć, że kupując Vite oprócz gier na tą konsole otwierają się nowe możliwości gier na PS3.

(pipi) już jak potłuczony. Nie ma gier na Vita poza portami z PS3, to wydam 1000 zł żeby grać za jej pomocą w LBP2 na PS3. Ogarnij się Yeti XD

Opublikowano

Czy ktoś w ogóle będzie grał w Fife Movem? Po co takie pierdoły...

Opublikowano

Tak jak z PSP i PS3? Co tam było? Lusterko w F1? Ogólnie takie połączenia są do dupy. Nintendo już to zauważyło, bo próbowało i nie wyszło. Sony nadal w to brnie...

Opublikowano

ja po cichu liczę że na sam koniec konfy pjerdolna Gameplayem z The Last Guardian<marzyciel>

Opublikowano

Tak jak z PSP i PS3? Co tam było? Lusterko w F1? Ogólnie takie połączenia są do dupy. Nintendo już to zauważyło, bo próbowało i nie wyszło. Sony nadal w to brnie...

To po co wydają WiiU?

Opublikowano

<szuka swojego Move>

Opublikowano

rain> limbo na sterydach

Opublikowano

To po co wydają WiiU?

A to WiiU i jego kontroler to dwa osobne i osobno kupowane sprzęty?

Opublikowano

cholera wie co.z tego Rain będzie ale wygląda jak tytuł na PSS

Opublikowano

Bo Rain jest na PSS. Teraz tylko patrzeć jak PSboty zmienią orient i zaczną pisać, że gry z cyfrowej dystrybucji i na Move to dealbreakery XD

Opublikowano

Mówili, że to gra na PSS.

Opublikowano

Bo to jest tytuł na PSS.