Opublikowano 14 sierpnia 201212 l ja wychodzi seria essentials na ps3 to PS4 coraz bliżej!(podobnie było z psp gdzie ta seria wyszla przed premiera Vity)
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Cena essentials na pewno nie będzie po 39zł. A możliwości gry w PS3 za pomocą Vity zapowiadają się fajnie, a xboty jak zawsze pie.rdolą głupoty. Mając PS3 i Vite, mamy WiiU. Niech tylko twórcy z tego korzystają, a Nintendo będzie miało ciepło. Noo, za(pipi)iste. Kontroler do PS3 za 1000 zł, o którego wykorzystanie tradycyjnie Sony nie zadba XD Wiem, że xbotom trudno pojąć, że kupując Vite oprócz gier na tą konsole otwierają się nowe możliwości gier na PS3.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Fajne te wonderbook do pogrania z młodszymi, nie trolluję. Ten kryminał może być fajny ;]
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Cena essentials na pewno nie będzie po 39zł. A możliwości gry w PS3 za pomocą Vity zapowiadają się fajnie, a xboty jak zawsze pie.rdolą głupoty. Mając PS3 i Vite, mamy WiiU. Niech tylko twórcy z tego korzystają, a Nintendo będzie miało ciepło. Noo, za(pipi)iste. Kontroler do PS3 za 1000 zł, o którego wykorzystanie tradycyjnie Sony nie zadba XD Wiem, że xbotom trudno pojąć, że kupując Vite oprócz gier na tą konsole otwierają się nowe możliwości gier na PS3. (pipi) już jak potłuczony. Nie ma gier na Vita poza portami z PS3, to wydam 1000 zł żeby grać za jej pomocą w LBP2 na PS3. Ogarnij się Yeti XD
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Cena essentials na pewno nie będzie po 39zł. A możliwości gry w PS3 za pomocą Vity zapowiadają się fajnie, a xboty jak zawsze pie.rdolą głupoty. Mając PS3 i Vite, mamy WiiU. Niech tylko twórcy z tego korzystają, a Nintendo będzie miało ciepło. Noo, za(pipi)iste. Kontroler do PS3 za 1000 zł, o którego wykorzystanie tradycyjnie Sony nie zadba XD Wiem, że xbotom trudno pojąć, że kupując Vite oprócz gier na tą konsole otwierają się nowe możliwości gier na PS3. Tak jak z PSP i PS3? Co tam było? Lusterko w F1? Ogólnie takie połączenia są do dupy. Nintendo już to zauważyło, bo próbowało i nie wyszło. Sony nadal w to brnie...
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l ja po cichu liczę że na sam koniec konfy pjerdolna Gameplayem z The Last Guardian<marzyciel>
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Tak jak z PSP i PS3? Co tam było? Lusterko w F1? Ogólnie takie połączenia są do dupy. Nintendo już to zauważyło, bo próbowało i nie wyszło. Sony nadal w to brnie... To po co wydają WiiU?
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Tak jak z PSP i PS3? Co tam było? Lusterko w F1? Ogólnie takie połączenia są do dupy. Nintendo już to zauważyło, bo próbowało i nie wyszło. Sony nadal w to brnie... To po co wydają WiiU? A to WiiU i jego kontroler to dwa osobne i osobno kupowane sprzęty?
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Bo Rain jest na PSS. Teraz tylko patrzeć jak PSboty zmienią orient i zaczną pisać, że gry z cyfrowej dystrybucji i na Move to dealbreakery XD
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l cholera wie co.z tego Rain będzie ale wygląda jak tytuł na PSS Mówili, że to gra na PSS.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l cholera wie co.z tego Rain będzie ale wygląda jak tytuł na PSS Bo to jest tytuł na PSS.