Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Z Vitą niestety będzie taka czerstwa (pipi)oza dopóki nowa generacja nie zawita. Będą się pojawiały jakieś pojedyncze dobre gry, np. Gravity Rush, ale jak zacznie się nowa generacja stacjonarek to ten sprzęt zacznie żyć. Przeskok graficzny będzie za duży dla handhelda i trzeba będzie zacząć kombinować.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Fifa 13 nie mieli już jakiego gówna pokazać? O_o A wiesz cokolwiek o rynku europejskim? Tak cała Europa czeka by pomachać w Fifie różdżką.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Fifa 13 nie mieli już jakiego gówna pokazać? O_o A wiesz cokolwiek o rynku europejskim? Tak cała Europa czeka by pomachać w Fifie różdżką. Cała może nie, ale 10mln ludzi lekką ręką, więc nie wiem po co to głupie pytanie.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Te cock of dooty na vite wygląda jak kupa niemowlęcia, grafa jak z finest hour. pewnie silnik z psp i dodali nowe mapy. Skoro ten trik dziala na xbox/ps3 to czemu ma nie dzialac na vicie?
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Dajcie link do The Last of Us. Rozumiem, że daty premiery nie podali? Czyli pewnie premiera nie wcześniej niż wiosnę, lipa.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Zmarnowana godzina życia, a moje odczucie po konferencji ? zastanawiałem się czy jestem na kinder party gdzie pokazuję się gierki dla dzieci i niedzielnych graczy. Widać jaki kierunek obiera Sony
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l podobnie ... ciągle czekam na jakieś DOBRE multi od sony Dust 514 zapowiada się ciekawie
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l podobnie ... ciągle czekam na jakieś DOBRE multi od sony W sensie strzelankę ? Następny kurde jednogatunkowiec, mało macie fpsów ?
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Mam nadzieję, że pokażą niedługo jakiś gameplay z Until Dawn. Propsy za pomysł. Until Dawn + Sports Champions 2 i można pomyśleć o Move Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l podobnie ... ciągle czekam na jakieś DOBRE multi od sony W sensie strzelankę ? Następny kurde jednogatunkowiec, mało macie fpsów ? podobnie ... ciągle czekam na jakieś DOBRE multi od sony Dust 514 zapowiada się ciekawie square wszystkie kiepskie raczej nie lionel
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Zmarnowana godzina życia, a moje odczucie po konferencji ? zastanawiałem się czy jestem na kinder party gdzie pokazuję się gierki dla dzieci i niedzielnych graczy. Widać jaki kierunek obiera Sony Dokladnie, przez ta godzine zastanawialem sie czy po prostu nie robie sie za stary na granie ;P Widze ze jednak nie tylko ja takie wrazenie odnioslem po tej konfie.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Co mi się podobało. - PS3+VITA=WiiU - Kupując np. takie PS All Stars na PS3, wersje na Vite otrzymuje za darmo! - Nowe IP od Media Molecule. Oryginalne, pomysłowe, więcej takich gier na Vite. - KZ na Vite, szkoda tylko, że mało pokazali. - Rain i Until Down, zapowiadają się interesująco, zwłaszcza ta pierwsza, klimatyczny zwiastun, skojarzenia z Ico. - PS+ na Vite - Puppeteer wygląda ślicznie, ale ja już wyrosłem z takich gier. Zawiodłem się brakiem Beyond, GoW i TLoU, bo ten trailer nic nowego nie pokazuje.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Konferencja na pewno lepsza niż na E3. Niepotrzebnie jednak był ten fragment z Fifą i za dużo pokazywania LBP2 na Vicie. Mogli własnie w to miejsce puścić coś z GOW, albo Beyond.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Black Ops na Vite robi Nihilistic... HAHAHAHAHAHAHAHAHA Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Konferencja na pewno lepsza niż na E3. Niepotrzebnie jednak był ten fragment z Fifą i za dużo pokazywania LBP2 na Vicie. Mogli własnie w to miejsce puścić coś z GOW, albo Beyond. Yep. Zamiast tego mogli dać te trailery Sly'a i Ratcheta i byłaby konfa na 9/10. A tak jest 8/10. Na pewno jedna z lepszych konf ostatnimi czasy.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Black Ops na Vite robi Nhilistic... HAHAHAHAHAHAHAHAHA Było od tym wiadomo od E3 już z tego co pamiętam.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Black Ops na Vite robi Nihilistic... HAHAHAHAHAHAHAHAHA 15FPS exclusively on PSVita
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Konferencja na pewno lepsza niż na E3. Niepotrzebnie jednak był ten fragment z Fifą i za dużo pokazywania LBP2 na Vicie. Mogli własnie w to miejsce puścić coś z GOW, albo Beyond. IMO to był jeden z mocniejszych punktów tej konferencji i pstryczek w nos dla Nintendo.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l No nic, mają jeszcze do pokazania gry od Studio Liverpool Naughty Dog Team 1 Guerrilla Games Team 1 Guerrilla Games Team 2 Sucker Punch Productions (1 & rumoured 2) Santa Monica Team 2 Novarama LightBox Interactive Bend Studio Ready At Dawn (to chyba multi i tak) Armature Studios
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l będą jeszcze jakieś konferencje oprócz Ubi? Kiedy jest ta Ubisoftu?