Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bo z góry wiadomo, że obrońcy PS3 nie mają argumentów na ten fakt? Szkoda.

Yeti jest dobry. Jara się teraz grą na Move i grami na PSS, a Microsoft na E3 zapowiedział 3 nowe IP na przyszły rok do XBLA :P

Nie jaram się, tylko wykorzystuje okazje i pokazuje jakie to Sony jest kreatywne jeżeli chodzi o nowe IP, a konkurencja na tym polu jest bierna. Już nie wspominam o wielkim N (kolejne Mario Kart, Zelda, Pikman, Paper Mario, Super Mario, itp.)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Rain prezentuje się fantastycznie, zwłaszcza w sferze koncepcyjnej. Pytanie tylko czy ta gra w zamyśle marketingowym nie jest czasem zapchajdziurą w ramach The Last Guardian? Mimo wszystko życzyłbym sobie więcej takich oryginalnych produkcji na PSN.

Opublikowano

Bo z góry wiadomo, że obrońcy PS3 nie mają argumentów na ten fakt? Szkoda.

Yeti jest dobry. Jara się teraz grą na Move i grami na PSS, a Microsoft na E3 zapowiedział 3 nowe IP na przyszły rok do XBLA :P

Nie jaram się, tylko wykorzystuje okazje i pokazuje jakie to Sony jest kreatywne jeżeli chodzi o nowe IP, a konkurencja na tym polu jest bierna. Już nie wspominam o wielkim N (kolejne Mario Kart, Zelda, Pikman, Paper Mario, Super Mario, itp.)

Na statusie wypisałem Ci 5 przykładowych nowych IP na ten i przyszły rok. Będziesz udawał, że tego nie widzisz? M'kay :) Niezła ta bierność :P

Opublikowano

Nie ma się co spierać o kanał dystrybucji cyfrowej w jednym i drugim obozie, bo wiadomo, że M$ tutaj prowadzi. Oby Sony zaczęło coraz częściej inwestować w takie projekty jak Rain, bo na tym skorzystamy wszyscy i wtedy szanse na argumentacje dla hipsterów będą bardziej wyrównane.

Opublikowano

Ale z Nintendo ma rację. Dla graczy zrobili w ciągu kilkunastu lat JEDNO nowe IP, w dodatku słabe.

Opublikowano

Nintendo od lat polega na swoich flagowych markach. Z tą różnicą, że każda nowa odsłona ich blockbusterów to z reguły ogromny przeskok jakościowy, koncepcyjny i wnoszący co nieco nowości. Exy od N są najlepsze, nie ma się co nad tym rozwodzić.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Na statusie wypisałem Ci 5 przykładowych nowych IP na ten i przyszły rok. Będziesz udawał, że tego nie widzisz? M'kay :) Niezła ta bierność :P

I wszystko to gry na Arcade? Spoko, mogą być i gier po 30zł, w końcu Sony też wydało kilka niezłych tytułów na PS3. Problem jest taki, że ta 5 to jest śmiesznie mała liczba przy tytułach od Sony.

Opublikowano

I wszystko to gry na Arcade? Spoko, mogą być i gier po 30zł, w końcu Sony też wydało kilka niezłych tytułów na PS3. Problem jest taki, że ta 5 to jest śmiesznie mała liczba przy tytułach od Sony.

Dobra, tak sobie tłumacz XD Microsoft zapowiedział 3 nowe IP na E3, to siedziałeś cicho. Sony zapowiedziało 3 nowe IP na GC - ŁOŻESZ (pipi)A1!1!1! :)

Opublikowano

Exy od N są najlepsze, nie ma się co nad tym rozwodzić.

Już wolę God of War, Girsy, Uncharted, Killzone, Halo czy Heavy Rain od gier pokroju Mario Galexy. Ekskluzywne tytuły od Nintendo są skierowane głownie do dzieci lub dla starych fanów Nintendo, jedynie kolejne części Zeldy mnie interesują, bo to zawsze jest mega miodna przygodówka.

Opublikowano

Już wolę God of War, Girsy, Uncharted, Killzone, Halo czy Heavy Rain od gier pokroju Mario Galexy. Ekskluzywne tytuły od Nintendo są skierowane głownie do dzieci lub dla starych fanów Nintendo, jedynie kolejne części Zeldy mnie interesują, bo to zawsze jest mega miodna przygodówka.

Taaa, no bo Zelda nie jest skierowana do starych fanów i taki jak ja co nie miał z nią nigdy styczności jak głupi wskoczy w tę stylistykę :P

Opublikowano

Dobra, tak sobie tłumacz XD Microsoft zapowiedział 3 nowe IP na E3, to siedziałeś cicho. Sony zapowiedziało 3 nowe IP na GC - ŁOŻESZ (pipi)A1!1!1! :)

To raczej ty sobie tak tłumacz. Sony na każdych targach zapowiada nowe IP. Dziś zapowiedzieli aż 4 w tym tylko jedna jest na PSS. Przypomni mi jakie to nowe IP zapowiedział M$ na E3, pytam bo nie pamiętam.

Taaa, no bo Zelda nie jest skierowana do starych fanów i taki jak ja co nie miał z nią nigdy styczności jak głupi wskoczy w tę stylistykę :P

A gdzie ja napisałem, że Zelda nie jest skierowana do starych fanów? Napisałem że tylko Zelda interesuje mnie z exc. od N.

Opublikowano

To raczej ty sobie tak tłumacz. Sony na każdych targach zapowiada nowe IP. Dziś zapowiedzieli aż 4 w tym tylko jedna jest na PSS. Przypomni mi jakie to nowe IP zapowiedział M$ na E3, pytam bo nie pamiętam.

To sobie poszukaj :)

"Tylko jedna jest na PSS" - no bo cyfrowa dystrybucja dzisiaj oznacza słabą jakość i dobrze, że Sony wydaje gry jak LBP Karting w retailu za 50$, a które spokojnie mogłyby wyjść na PSS za 15$ patrząc po tym co dzisiaj cyfrowa dystrybucja ma do zaoferowania :)

Opublikowano

Mario Galaxy? To ta gra, która jest oceniana jako druga najlepsza w historii i która poszła w ponad 10 bańkach? Faktycznie, bardzo wąski i ograniczony jest target tej gry :lol:

Opublikowano

Wes, nie wiesz jak jest z postrzeganiem Nintendo w naszym kraju? "To gry dla dzieci".

Opublikowano

Mów mi Greg ^_^ Oryginalny nick przepadł mi przy przenosinach forum kiedyś i okazał się nie do odzyskania :)

Wiem. Co nie oznacza, że nie bawi mnie mówienie, że Mario to giereczka dla dzieci, a Killzone to poważna rozrywka dla dorosłych :lol:

Opublikowano

Nie róbcie tutaj śmietnika. Temat jest przeznaczony do dyskusji nt. GC, a swoje dywagacje możecie przenieść do Console Wars. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Wracaj do Heinekena. Poważna rozmowa tu się toczy ;p

Opublikowano

Mów mi Greg ^_^ Oryginalny nick przepadł mi przy przenosinach forum kiedyś i okazał się nie do odzyskania :)

Wiem. Co nie oznacza, że nie bawi mnie mówienie, że Mario to giereczka dla dzieci, a Killzone to poważna rozrywka dla dorosłych :lol:

To jak z Donkey Kong Country Returns, niby platformówka dla dzieci, ale raczej dzieciak nie da rady przejść tej gry.

Opublikowano

@Don - pokaż mi grę za 15$, która jak LBP Karting będzie miała tak rozbudowany edytor tras, postaci, pojazdów, różne tryby gry i do tego sporo minigierek.

Opublikowano

No co Ty. Nie ma krwi, więc musi być dla dzieci

Opublikowano

@Don - pokaż mi grę za 15$, która jak LBP Karting będzie miała tak rozbudowany edytor tras, postaci, pojazdów, różne tryby gry i do tego sporo minigierek.

Trials Evolution nie masz czy jak?

Opublikowano

Pewnie i tak podzieli los ModNation Racers. Gdyby ModN się dobrze sprzedawało, to ten sam developer nie brałby się za wyścigi gokartów w uniwersum Sackboya, czyli de facto bardziej znanej marki. Choć nie wiem czy w tym przypadku sama marka wystarczy, to nie Mario.

Opublikowano

bym napisał lego racers z 1997roku, ale czekał by mnie lincz.

Opublikowano

Nemesis - MDR zeszło ponad milion więc raczej dobry wynik jak na taką grę.

Don - w połowie mogę Ci zaliczyć tą odpowiedź. Ale Trials to tylko mały wyjątek :P