Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że przez pierwsze 5 min należy rozgrywać akcję, a potem dopiero napierać :D

• Odpowiedzi 859
  • Wyświetleń 131,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeden jedyny... poza tym zerowa komunikacja, do niedawna kazda pila kopana brzydsza niz u konkurencji, 11 nawet nie byla skalowana do 1080p itp.

• hahahahahahahaa zagrałeś parę meczów w demku i już wiesz wszystko na temat gry, ktora bedzie tak zajebista, ze mozg rozjebany. brawo

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

wolałbym, żeby wydali edycje rozszerzoną o jakieś 100 reprezentacji na licencji za dodatkową kase, niż jakieś podu*cone karty do ut

Opublikowano

nie zawsze trafiasz na (pipi). Sa jeszcze gracze z 0% quitow :)

Opublikowano

Ja tam nigdy nie wychodzę nawet jak dostane bramkę w 1 minucie. I rzadko kiedy ten mecz przegrywam :P

Opublikowano

Ja np. Ostatnio nie strzelam bramek przed 5min, bo nie chce mi się odnowa ładować meczu. Miałem taką sytuacje że w ciągu tych 5min miałem 5x100% akcje do pustej ale wycofywałem. Potem w 6 min trafiłem w poprzeczkę, a w 7min koleś wyszedł ze swoim pierwszym atakiem i z rogu mi strzelił... ale chyba wygrałem:) nie pamiętam. Taka dygresja co do 5min rage quit;)

Edytowane przez adam16505

Opublikowano

Widać Live jest tak beznadziejną usługą, że nie potrafi wam naliczyć punktów gdy przeciwnik wychodzi :)

Opublikowano

Mi normalnie zalicza punkty jak ktoś wyjdzie.

Opublikowano

A ja sie nie przejmuje. W takich grach jak BF3 lub COD to sie w(pipi)... jak gine. Ale tutaj moge przegrac. Gra sie fajnie, to ze akurat cos nie wyjdzie.. trudno. Chodzi o zabawe. Gorzej jak strace bramke bo sa lagi i nie wiem co sie dzieje.

Opublikowano

nie zawsze trafiasz na (pipi). Sa jeszcze gracze z 0% quitow :)

Albo można w opcjach losowania ustawić żeby brało graczy z takim samem % NU jak my.

Opublikowano

Może patch w końcu tą Arenę poprawi bo można jajo znieść. Już wiem też czemu tak mnie wywala dziś z sieci, pewnie trwają prace.

Opublikowano

Dobra, odblokowałem w końcu poziom legendarny w grze treningowej, a co za tym idzie złoty pucharek wpadł. Dałem radę to zrobić w... podaniach górą, czyli zadaniu, w którym jeszcze pare dni temu nie mogłem zrobić 5% wymaganych punktów.

tip: zawsze starałem się podać nad tym murem kwadratem, straszna głupota to była. L1 + trójkąt i sprawa staję się na serio banalna ;) Może komuś się przyda.

Opublikowano

Tym razem kupiłem fifke na xkloca. Chyba się starzeję, bo ta gierka przytłacza mnie z każdą kolejną edycją. Systemu nie ogarniam już w ogóle:(. Jak są jacyś chętni do darmowego w(pipi)u noobowi, to zapraszam...

Z takich rzeczy, które zauważyłem, a które nie do końca mi się podobają, to strzały ze "szpica" m.in.Ronaldo. Toż to jest cyborgizacja a'la PES. Przesadzili mocno w tym elemencie.

Opublikowano

Pajgi - mi też nie idzie, więc możemy pograć razem :P

Opublikowano

Mi szło na początku i nagle dupa, jakby się ludzie czegoś nauczyli o czym nie wiem :/

BTW wyszedł może już patch na PS3?

Opublikowano

Wczoraj przeszedłem na manuala, to tak trochę jak katolik przechodzący na Islam. Przez 4 h siedziałem w opcji treningu i ostrzeliwałem trybuny. O ile podawanie jeszcze idzie jako tako, to już ze strzelaniem jest problem i albo uderzam w bramkarza, albo piłka leci w kosmos. Ale dzięki temu zaliczyłem wczoraj na trzy mecze dwa zwycięstwa i jeden łomot, więc jest progres, mimo że gra przypomina teraz zawody paralityków, a nie futbol (10 liga rulez!)

Opublikowano

Mam problem, w trybie kariery konsola mi się zawiesza w tym samym momencie, kiedy mam podpisać kontrakt z zawodnikiem wcześniej wypożyczonym. Dałem mu ofertę, zgodził się i jak wchodzę w wiadomość że już nie może się doczekać itp. żeby go podpisać to wtedy mi się zawiesza. Już 3 razy ładowałem save i nic. Ktoś miał coś podobnego? W dodatku pojawił mi się komunikat o odtworzeniu danych czy jakoś tak jak włączyłem z powrotem konsolę. Ma to jakiś związek? Już pojawiał mi się wcześniej ale nie przypominam sobie żeby jakaś gierka wieszała mi się w tym samym momencie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mam problem, w trybie kariery konsola mi się zawiesza w tym samym momencie, kiedy mam podpisać kontrakt z zawodnikiem wcześniej wypożyczonym. Dałem mu ofertę, zgodził się i jak wchodzę w wiadomość że już nie może się doczekać itp. żeby go podpisać to wtedy mi się zawiesza. Już 3 razy ładowałem save i nic. Ktoś miał coś podobnego? W dodatku pojawił mi się komunikat o odtworzeniu danych czy jakoś tak jak włączyłem z powrotem konsolę. Ma to jakiś związek? Już pojawiał mi się wcześniej ale nie przypominam sobie żeby jakaś gierka wieszała mi się w tym samym momencie.

Ja miałem podobnie. Tryb kariery połowa sezonu i dzisiaj chciałem grać dalej, daje kontynuacja i w momencie załadowania ekranu gdzie już jest tabela ligi itp. zwiecha przy próbie zapisania danych na dysku. Myslałem, że coś z konsolą ale 3X próbowałem i za każdym razem w tym samym miejscu. Myślałem że to wina sejwa więc go delete i gram od nowa karierę... Komuś jeszcze ta gra się wiesza??

Opublikowano

Wywalcie cache, może pomoże.

Opublikowano

I ewentualne wszystkie aktualizacje skladow i plike ea.

Opublikowano

jak ktoś chce sobie pograć w wirtualnym klubie to zapraszamy , jeden wymóg : aktywność w graniu.

Union Pro Ganes

Opublikowano

Miał patch wyjść, wyszło coś? Dziś dopiero odpalę wieczorem i chciałem się dowiedzieć. Miał poprawić zwiechy między innymi.