_daras_ 725 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Czyli wychodzi na to, że przez pierwsze 5 min należy rozgrywać akcję, a potem dopiero napierać Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 nie zawsze trafiasz na (pipi). Sa jeszcze gracze z 0% quitow Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja tam nigdy nie wychodzę nawet jak dostane bramkę w 1 minucie. I rzadko kiedy ten mecz przegrywam Cytuj Odnośnik do komentarza
adam16505 5 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Ja np. Ostatnio nie strzelam bramek przed 5min, bo nie chce mi się odnowa ładować meczu. Miałem taką sytuacje że w ciągu tych 5min miałem 5x100% akcje do pustej ale wycofywałem. Potem w 6 min trafiłem w poprzeczkę, a w 7min koleś wyszedł ze swoim pierwszym atakiem i z rogu mi strzelił... ale chyba wygrałem:) nie pamiętam. Taka dygresja co do 5min rage quit;) Edytowane 10 Października 2012 przez adam16505 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Widać Live jest tak beznadziejną usługą, że nie potrafi wam naliczyć punktów gdy przeciwnik wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Mi normalnie zalicza punkty jak ktoś wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 A ja sie nie przejmuje. W takich grach jak BF3 lub COD to sie w(pipi)... jak gine. Ale tutaj moge przegrac. Gra sie fajnie, to ze akurat cos nie wyjdzie.. trudno. Chodzi o zabawe. Gorzej jak strace bramke bo sa lagi i nie wiem co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Pierwszy większy patch już w weekend: http://polskilive.pl/news/pierwsza-aktualizacja-do-fifa-13-zapowiedziana/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bylu 0 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 nie zawsze trafiasz na (pipi). Sa jeszcze gracze z 0% quitow Albo można w opcjach losowania ustawić żeby brało graczy z takim samem % NU jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Może patch w końcu tą Arenę poprawi bo można jajo znieść. Już wiem też czemu tak mnie wywala dziś z sieci, pewnie trwają prace. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dobra, odblokowałem w końcu poziom legendarny w grze treningowej, a co za tym idzie złoty pucharek wpadł. Dałem radę to zrobić w... podaniach górą, czyli zadaniu, w którym jeszcze pare dni temu nie mogłem zrobić 5% wymaganych punktów. tip: zawsze starałem się podać nad tym murem kwadratem, straszna głupota to była. L1 + trójkąt i sprawa staję się na serio banalna Może komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Tym razem kupiłem fifke na xkloca. Chyba się starzeję, bo ta gierka przytłacza mnie z każdą kolejną edycją. Systemu nie ogarniam już w ogóle:(. Jak są jacyś chętni do darmowego w(pipi)u noobowi, to zapraszam... Z takich rzeczy, które zauważyłem, a które nie do końca mi się podobają, to strzały ze "szpica" m.in.Ronaldo. Toż to jest cyborgizacja a'la PES. Przesadzili mocno w tym elemencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ronaldo jest cyborgiem w realu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Pajgi - mi też nie idzie, więc możemy pograć razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 mi tez nie idzie jestem w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Mi szło na początku i nagle dupa, jakby się ludzie czegoś nauczyli o czym nie wiem BTW wyszedł może już patch na PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wczoraj przeszedłem na manuala, to tak trochę jak katolik przechodzący na Islam. Przez 4 h siedziałem w opcji treningu i ostrzeliwałem trybuny. O ile podawanie jeszcze idzie jako tako, to już ze strzelaniem jest problem i albo uderzam w bramkarza, albo piłka leci w kosmos. Ale dzięki temu zaliczyłem wczoraj na trzy mecze dwa zwycięstwa i jeden łomot, więc jest progres, mimo że gra przypomina teraz zawody paralityków, a nie futbol (10 liga rulez!) Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Muszę się pochwalić jakiego mam bramkarza nie ma jak strzelić sobie gola, zwłaszcza że trajektoria pokazywała że bramka by nie padła gdyby nie interwencja bramkarza http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/138885554 Edytowane 14 Października 2012 przez marekjw2523 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Mam problem, w trybie kariery konsola mi się zawiesza w tym samym momencie, kiedy mam podpisać kontrakt z zawodnikiem wcześniej wypożyczonym. Dałem mu ofertę, zgodził się i jak wchodzę w wiadomość że już nie może się doczekać itp. żeby go podpisać to wtedy mi się zawiesza. Już 3 razy ładowałem save i nic. Ktoś miał coś podobnego? W dodatku pojawił mi się komunikat o odtworzeniu danych czy jakoś tak jak włączyłem z powrotem konsolę. Ma to jakiś związek? Już pojawiał mi się wcześniej ale nie przypominam sobie żeby jakaś gierka wieszała mi się w tym samym momencie. Edytowane 14 Października 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
bylu 0 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Mam problem, w trybie kariery konsola mi się zawiesza w tym samym momencie, kiedy mam podpisać kontrakt z zawodnikiem wcześniej wypożyczonym. Dałem mu ofertę, zgodził się i jak wchodzę w wiadomość że już nie może się doczekać itp. żeby go podpisać to wtedy mi się zawiesza. Już 3 razy ładowałem save i nic. Ktoś miał coś podobnego? W dodatku pojawił mi się komunikat o odtworzeniu danych czy jakoś tak jak włączyłem z powrotem konsolę. Ma to jakiś związek? Już pojawiał mi się wcześniej ale nie przypominam sobie żeby jakaś gierka wieszała mi się w tym samym momencie. Ja miałem podobnie. Tryb kariery połowa sezonu i dzisiaj chciałem grać dalej, daje kontynuacja i w momencie załadowania ekranu gdzie już jest tabela ligi itp. zwiecha przy próbie zapisania danych na dysku. Myslałem, że coś z konsolą ale 3X próbowałem i za każdym razem w tym samym miejscu. Myślałem że to wina sejwa więc go delete i gram od nowa karierę... Komuś jeszcze ta gra się wiesza?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wywalcie cache, może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 I ewentualne wszystkie aktualizacje skladow i plike ea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre 1 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 jak ktoś chce sobie pograć w wirtualnym klubie to zapraszamy , jeden wymóg : aktywność w graniu. Union Pro Ganes Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Miał patch wyjść, wyszło coś? Dziś dopiero odpalę wieczorem i chciałem się dowiedzieć. Miał poprawić zwiechy między innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
bylu 0 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 patcha brak jak na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi