Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

www.ps3youtube.com - wchodzicie przez przeglądarke PS3 i kierujecie się instrukcjami u góry by włączyć wysoką jakość (można też filmy na dysk ściągać). I kto ma rację znowu, hm? :)

Opublikowano

Na pewno nie ty, bo nikt nie napisał że się nie da. Od siebie dodam że jakość tych filmików nawet w 720p/1080p jest tragiczna i prawdziwego HD to nawet nie widziało.

Opublikowano

Mhm, jeszcze jakieś subiektywne opinie? Czy aby na pewno dobrze ustawiłeś? Zawsze możesz też sciągnąć na dysk w HD.

Rozumiem, że IE na X360 odrwarza wszystko w 1080p ? :) :) :)

Opublikowano

bardzo wygodne rozwiązanie, aż się nie ma ochoty odpalić kompa

Opublikowano

Mhm, jeszcze jakieś subiektywne opinie? Czy aby na pewno dobrze ustawiłeś? Zawsze możesz też sciągnąć na dysk w HD.

Rozumiem, że IE na X360 odrwarza wszystko w 1080p ? :) :) :)

nie wiem jak IE, ale aplikacja od YT działa całkiem fajnie, i leci w HD (jak film jest w HD :P

Opublikowano

Niektórzy fani xboxa mają syndrom sztokholmski, kochają swojego prześladowce za to że trzeba mu płacić 130 złotych rocznie.

kupiłem ps3 poł roku temu i online na tej konsoli to jakiś żart , jedyna zaleta że to coś jest za darmo . Te gry do plusa musieli dodać bo kto normalny by tego plusa kupił w ogóle LOL automatyczna synchronizacja trofeów które są tak złe że po osiągnięciu chyba 5 poziomu przeze mnie zdobywanie kolejnych trofeów przestało mieć dla mnie sens . Kolejne jakieś aktualizację które się ciągną do godziny nawet które i tak (pipi) dają . Nie mówiąc o awariach

Jedyne plusy a raczej plus ps3 to exy gran turismo uncharted killzone parę zapowiedzianych i kilka o których zapomniałem .

xboxa 360 kupiłem miesiąc temu i moim skromnym zdaniem xbox360 potrafi zaoferować więcej tego miodu z gier a to że kogoś boli ta stówka na rok za golda za usługę na wysokim poziomie ( brak jakiegokolwiek multiczatu na ps3 to BEKA FCH.UJ ) i tak musisz sobie mikrofon kupić do ps3 za ponad stówkę i grać na niewygodnym już padzie od 10 lat taki sam .

Odniosę się tylko do końcówki bo z resztą nie ma co się spierać, bo to raczej prawda, przy czym trofea IMO są w założeniu (podział na kolory + platyny) lepsze niż achievy.. niestety źle rozwiązano levelowanie, które od ok 10lvl leci zdecydowanie zbyt wolno.

Natomiast mikrofon do PS3 możesz kupić nawet za 20zł (ja mam za niecałe 30zł, służy mi już ze 4 lata i nie ma z nim problemów), a pad to (co, chyba powinno być oczywiste - jak widać jednak nadal nie dla wszystkich) kwestia indywidualna. Dla mnie akurat DS3 pasuje dużo bardziej niż "360pad".

W DS4 zmieniłbym jedynie 3 rzeczy (plus ewentualne dodanie jakichś funkcji, może nieduży touchpad na dolnej części pada) - nieco inny materiał na gałkach, inaczej wyprofilowane triggery i nieco zmieniony sposób stawiania przez nie oporu (ale nie taki jak w X360). Reszta (kształt, rozłożenie gałek i przycisków) bez zmian.

edit: Co do PS3 Youtube to filmy działają tam w takiej jakości w jakiej są dostępne (jak na PC). Wadą tej strony jest to, ze nie da się przewijać filmików dalej niż zdążyło się zbuforować (problematyczne przy filmikach, które trwają np. pół godziny - aby zobaczyć co jest np na końcu musimy czekać aż zbuforuje sie do końca).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Długo trwać jeszcze będzie ta kolejna awaria PSN? od wczoraj nie można się logować, co więcej w okolicach czwartku też była konserwacja. Choć znając życie Mendrowi pewnie wszystko śmiga perfect

Opublikowano

jak to PSN nie działa! to nie możliwe!!!

spisek xboxtów!

Opublikowano

Długo trwać jeszcze będzie ta kolejna awaria PSN? od wczoraj nie można się logować, co więcej w okolicach czwartku też była konserwacja. Choć znając życie Mendrowi pewnie wszystko śmiga perfect

Chodzi Ci o logowanie się do PSN na PC czy PS3? Bo jeśli chodzi o PS3 to... u mnie wszystko działa normalnie (a nie jestem Mendrkiem :P). Raz mnie wylogowało chyba jakoś w sobotę, ale po chwili mogłem się znowu zalogować. Co innego na PC. Tam sprawdzałem w piątek i sobotę i się nie dało.
Opublikowano

wczoraj cały dzień nie umiałem się zalogować z ps3 - wyskakiwał komunikat,że trwa konserwacja, dziś przed wyjściem do pracy też sprawdzałem i to samo

Opublikowano

No... to dziwna sprawa. Ja właśnie piszę z PS3 i jecem ciągle zalogowany do PSN. Normalnie intenret Ci w PS3 chyba działa (TVN, Ipla, przeglądarka)? Jeśli tak to... nie wiem :P Mógłbym powiedzieć żebyś zmolestował mośków z infolinii.. ale oni z pewnością wiedzą jeszcze mniej niż my więc.. ;)

e: W sumie to skoro wyskakuje taki komunikat to musi Ci ten internet działać bo inaczej wywalałoby tylko jakiś błąd. Dziwi mnie w tej sytuacji tylko to, że działa to jakoś selektywnie (jednym działa normalnie a innym w ogóle).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

widze, że działa już psn z poziomu pc więc pewnie też będzie działać na ps3. No i oczywiście TVN,IPLA, przeglądarka działała

Opublikowano

Halo 4 i prawdziwe zdjęcia limitowanej konsoli[niezgrani.pl]

Jednym słowem:WOW,aż sam się chyba skusze na tego xboxa bo wygląda nieziemsko

Szkoda że Sony nie robi takich edycji limitowanych PS3 :(

cudo, od ok.3 lat wyraźnie widać że MS ma u siebie bardzo dobre osoby odpowiedzialne za design sprzętu, slim, limitowane edycje konsol, nowy kontroler, kierownica U, itd. wszystko wygląda zajebiście :)

Szkoda ze Ci od Ergonomii daja du.py bo ta nowa kierownica to smiech na sali :P

Coś jesteś słabo zorientowany, każdy kto ma tę kierownicę powie Ci, że jest zayebista. Ludzie tu na forum cisną czasy na tym wolancie dużo lepsze niż na padzie.

No jeszcze napisz ze lepsza od Fanateca :lol: koło prawdziwej kiery to nie leżało ;)

Spytaj się chociażby Magika jak działa ten wolant. On cały czas na tym ciśnie.

Opublikowano
  • Autor

No z tobą to jest tak, że jak przeczytasz w necie że PSN nie działa, to pewno tylko dla niego i generalnie pie.rdoli, ale jak XBL nie działa, to pewnie dla wszystkich.

:EDIT hahahah, jaki ninja edit xD kto zapisał?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

nie zaglądałem tu od tygodnia więc nie wiem czy było:

Leaked-Xbox-720-Dev-Kit-Images-Start-Screen-560x419.jpeg

Leaked-Xbox-720-Dev-Kit-Images-Background-2-200x200.jpegLeaked-Xbox-720-Dev-Kit-Images-Background-Image-200x200.jpegLeaked-Xbox-720-Dev-Kit-Images-Dev-Kit-Body-200x200.jpeg

Na forum Assembler Gamers pojawiły się zdjęcia sprzętu, który rzekomo jest dev kitem Xbox720. Jeden z użytkowników forum twierdzi, że jest w posiadaniu takowego dev kitu. O ile „opakowanie” nie ma w tym przypadku znaczenia, gdyż jest to zwykła obudowa PC, cała rzecz rozbija się o zawartość tego opakowania.

Według tych przecieków, zawartość pudełka to:

• Karta graficzna
    NVIDIA

• Procesory od
    Intela

• 8 GB RAM
    (być może 12)

• 64-Bitowy System Operacyjny

• Wsparcie dla kolejnej generacji
    Kinecta

Jako potwierdzenie tych informacji, użytkownik ten opublikował zdjęcia wspomnianego dev kitu.

Na jednym ze zdjęć widzimy nazwę Durango, która jest obecnie kodową nazwą Xbox 720 (a przynajmniej jest to ostatnia nazwa jaka jest kojarzona z Xbox720 w wyciekach).

Problem w tym, że patrząc na powyższą konfigurację nie jestem specjalnie przekonany. Z jednej strony konfiguracja ta jest w stanie uciągnąć zapewne wszystkie obecnie wydane tytuły w najwyższych detalach, ale z drugiej – nie jestem pewien czy jest to konfiguracja na kolejne 5 lat, choć tutaj zapewne sporą rolę odgrywa również koszt produkcji konsoli i jej ostateczna cena sklepowa.

Nie ma się co oszukiwać, że poznamy jakiekolwiek konkrety wcześniej niż E3 2013, które rzekomo ma być momentem zapowiedzi nowej konsoli. Wydaje się to zresztą realnym terminem, bo nowej konsoli nie ujrzymy w tym roku, a zapowiedź takowej całkowicie zabiłaby sprzedaż Xbox360 w okresie tegorocznych świąt.

http://playingdaily.pl/2012/07/30/xbox720-wyciekly-zdjecia-dev-kitu-i-specyfikacja/

Opublikowano

post Mendrka zniknął...przypadek...nie sądze :P

Opublikowano

Mendrek usuwa swoje własne posty :(

Opublikowano

beka, a ile razy powtarzał że nie moderuję CW lol

jakoś swoje wypociny usuwa :P

Opublikowano

Przecież nVidia przyczyniła się do tragicznej śmierci pierwszego Xboksa :P

Move along, there's nothing to see here.

Opublikowano

Po prostu chciałem coś dodać trochę później, ale widać że już xbot patrol czuwa :D Swoje posty można usuwać niekoniecznie jako moderator, tak gwoli ścisłości. Więc nie użyłem tu żadnych opcji moderatora, których nikt by nie mógł użyć sam :)

Więc nawiązując - mi działa, Emetowi działa, nie wiem czemu Ficusiowi nie działa, może go Sony nie lubi, może jest skrytym xbotem, może nie ma nawet PS3 a w PSN ID wpisał dane kolegi - nie mam pojęcia. Tak czy owak, ja osobiście nie mam powodów do narzekań. Wczoraj wielokrotnie zmieniałem konta, bo gram na dwóch w różne gry :) I nigdy nie miałem problemów z logowaniem. Być może dotyczyło to tych, co dawno się na PSN nie logowali (bardzo dawno), bo takie słyszałem plotki - co jest dziwne, że akurat niektórzy akurat chcą się zalogować wtedy gdy jest konserwacja (albo tuż po niej) ;p

Opublikowano

suaby troling jest suaby

Po prostu chciałem coś dodać trochę później, ale widać że już xbot patrol czuwa :D Swoje posty można usuwać niekoniecznie jako moderator, tak gwoli ścisłości. Więc nie użyłem tu żadnych opcji moderatora, których nikt by nie mógł użyć sam :)

Więc nawiązując - mi działa, Emetowi działa, nie wiem czemu Ficusiowi nie działa, może go Sony nie lubi, może jest skrytym xbotem, może nie ma nawet PS3 a w PSN ID wpisał dane kolegi - nie mam pojęcia. Tak czy owak, ja osobiście nie mam powodów do narzekań. Wczoraj wielokrotnie zmieniałem konta, bo gram na dwóch w różne gry :) I nigdy nie miałem problemów z logowaniem.

ja nie moge usunąć swojego postu, chyba że jest jakaś magiczna obcja która mi się oblokuje jak przestanę być randomem ...

suaby troling jest suaby

I nigdy nie miałem problemów z logowaniem

ja tam myślę że były chociaż by takie 24 dni gdzie miałeś problemy z logowaniem

Opublikowano

nie zaglądałem tu od tygodnia więc nie wiem czy było:

Leaked-Xbox-720-Dev-Kit-Images-Start-Screen-560x419.jpeg

Leaked-Xbox-720-Dev-Kit-Images-Background-2-200x200.jpegLeaked-Xbox-720-Dev-Kit-Images-Background-Image-200x200.jpegLeaked-Xbox-720-Dev-Kit-Images-Dev-Kit-Body-200x200.jpeg

Na forum Assembler Gamers pojawiły się zdjęcia sprzętu, który rzekomo jest dev kitem Xbox720. Jeden z użytkowników forum twierdzi, że jest w posiadaniu takowego dev kitu. O ile „opakowanie” nie ma w tym przypadku znaczenia, gdyż jest to zwykła obudowa PC, cała rzecz rozbija się o zawartość tego opakowania.

Według tych przecieków, zawartość pudełka to:

• Karta graficzna
    NVIDIA

• Procesory od
    Intela

• 8 GB RAM
    (być może 12)

• 64-Bitowy System Operacyjny

• Wsparcie dla kolejnej generacji
    Kinecta

Jako potwierdzenie tych informacji, użytkownik ten opublikował zdjęcia wspomnianego dev kitu.

Na jednym ze zdjęć widzimy nazwę Durango, która jest obecnie kodową nazwą Xbox 720 (a przynajmniej jest to ostatnia nazwa jaka jest kojarzona z Xbox720 w wyciekach).

Problem w tym, że patrząc na powyższą konfigurację nie jestem specjalnie przekonany. Z jednej strony konfiguracja ta jest w stanie uciągnąć zapewne wszystkie obecnie wydane tytuły w najwyższych detalach, ale z drugiej – nie jestem pewien czy jest to konfiguracja na kolejne 5 lat, choć tutaj zapewne sporą rolę odgrywa również koszt produkcji konsoli i jej ostateczna cena sklepowa.

Nie ma się co oszukiwać, że poznamy jakiekolwiek konkrety wcześniej niż E3 2013, które rzekomo ma być momentem zapowiedzi nowej konsoli. Wydaje się to zresztą realnym terminem, bo nowej konsoli nie ujrzymy w tym roku, a zapowiedź takowej całkowicie zabiłaby sprzedaż Xbox360 w okresie tegorocznych świąt.

http://playingdaily.pl/2012/07/30/xbox720-wyciekly-zdjecia-dev-kitu-i-specyfikacja/

Karta graficzna od NVIDIi? Coś nie chce mi się wierzyć...

@Ficus

Przecież normalnie da sie zalogowac do psn

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

8 GB RAMU, dobra wiadomość, bo jak nowy X będzie miał tyle, to Sony na pewno wrzuci tyle samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.