Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Siwiec nawet tutaj zawędrowała XD

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ok... można kłóić się o to, która konsola jest lepsza itp... ale żeby od seksownej laski (nawet jeśli to pustak) woleć.. Biebera? Hm... chyba o czymś to świadczy...?

Ok... można kłóić się o to, która konsola jest lepsza itp... ale żeby od seksownej laski (nawet jeśli to pustak) woleć.. Biebera? Hm... chyba o czymś to świadczy...?

że xboty wolą chłopców?

Opublikowano

że xboty wolą chłopców?

Nie xboty wolą chłopców, tylko MS jest na tyle pewny swoich produktów że nie musi podpierać się jakimiś pseudo laskami!
Opublikowano
Nie xboty wolą chłopców, tylko MS jest na tyle pewny swoich produktów że nie musi podpierać się jakimiś pseudo laskami!

No wiesz.. nie wiem jak ty. ale ja wolę jak się podpiera jakimś szlaufiskiem niż Bieberem :)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Stawać w obronie Biebera i Halo a przy tym hejtować laski z Sony jest po prostu ubber gejowskie, gej poziom level 99 :)

Są już jakieś przecieki kto będzie twarzą Halo 4?

Opublikowano

pierdolicie:

celebsvita.jpg

OJaniak.jpg

justin-bieber-boyfriend-baby-game-skin-cover-30-for-sony-psp-playstation-1000-playstation-portable.jpg

justin-bieber-my-world-2-0-pink-decal-cover-skin-15-for-sony-psp-1000-playstation-portable.jpg

Przyznać się które sonyboty mają swoje playstation z Bieberem.

Opublikowano

Zwykle dziela z photoshopa, do tego slabo zrobione.

I Janiak z Prokopem, ktorzy sa jednymi z lepszych "celebrytow" w polskim szolbiznesie.

Opublikowano

Robert Biedroń

Opublikowano

Stawać w obronie Biebera i Halo a przy tym hejtować laski z Sony jest po prostu ubber gejowskie, gej poziom level 99 :)

Jakie Ty tu widzisz laski (chyba jesteś ładnie wyposzczony). Laski to mogą przyrwać za tym Bieberem czy jak mu tam.
Opublikowano

No wiadomka, Prokop jest O.K

Mnie w ogóle rozwala sam pomysł Biebera przy Halo. BIEBER. HALO. Ja rozumiem, przy Sing It czy innych Kinectach, ale... PRZY HALO?? Wtf MS?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Laski pisałem umownie może być girls. Zresztą nie wiem co takiej Siwiec masz do zarzucenia.

Chyba, że zwyczajnie robi Cie płaska klata i kiełbasa między nogami. Wtedy faktycznie możemy mieć inne wyobrażenie słowa "laski".

Opublikowano

I Janiak z Prokopem, ktorzy sa jednymi z lepszych "celebrytow" w polskim szolbiznesie.

Na czym polega dobroć celebryty?

Opublikowano

no photoshop których konsolek pełno do kupienia na ebay'u :rofl: co innego jak Bieber wpadnie na promocję Halo a co innego jak playstation ma sporo konsol z ryjem Biebera na konsoli, widać co sonyboty kupują, xbox też jest z bieberem ale playstation masakruje w ilość i różnorodności takich konsol :)

Hejlo ma też pozytywne strony fanek:

halo-girl1-465x570.jpg

girls-playing-games-halo3.jpg

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

lol

$$ony nie stać na Bibera, to podpiera się plastikami, a bociki lykają to w ciemo i jeszcze jarają się urodą Paryż Hilton :P

Opublikowano

Laski pisałem umownie może być girls. Zresztą nie wiem co takiej Siwiec masz do zarzucenia.

Chyba, że zwyczajnie robi Cie płaska klata i kiełbasa między nogami. Wtedy faktycznie możemy mieć inne wyobrażenie słowa "laski".

Daje plusa bo mnie rozbawiłeś. A Siwiec jest cienka , sztuczna i wali od niej silikonem. Polecam coś naturalnego, warto!
Opublikowano

No to ja w takim wypadku cieszę się, że Sony nie stać na Biebera. Nie chciałbym żeby Uncharted czy God Of Wara reklamował Bieber.

Opublikowano

Słabych gier sie nie reklamuję ;) bo szkoda na to kasy, lepiej tak jak KZ2 za dramo wrzucać na PSN jak serwery opustoszeją :P

smutne że fanatycy upadającej firmy muszą robić marne podjazdy żeby się dowartościować ... echh a taką potęgą było kiedyś $$ony ... ;)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Produceni dymaja nas rowno (nie nowosc), te okulary i gry, ktore je wspieraja, daja wspanialy efekt 3d z zywymi kolorami na tv... 2d.

http://eu.trioviz.com/

Opublikowano

przecież telewizory 3D to chwyt marketingowy, jak mnie pamięc nie myli każdy tv hd 2D, który ma 100hz po aktualizacji softu byłby tv 3D. Zamiast tego wydawcy wolą wydać jeszcze raz te same tv z innym numerkiem z nowym softem i rządać za nie 1tyś więcej

Opublikowano

Produceni dymaja nas rowno (nie nowosc), te okulary i gry, ktore je wspieraja, daja wspanialy efekt 3d z zywymi kolorami na tv... 2d.

http://eu.trioviz.com/

okulary z kaczora donalda daja podobny efekt a kosztują 29$ mniej

Opublikowano

Zwykle dziela z photoshopa, do tego slabo zrobione.

Jeszcze Krzyśka Ibisza mi tu brakuje, też niezły kubuś. :rofl2:
Opublikowano

Moze najpierw troche poczytaj, zebys potem takich glupot nie pyerdolil szpic.

To jest inna technologia.

A ja okularki mam z Batman GOTY :)

Gorsze troche, ale i tak kewl.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

120hz.

Prawa rynku był szał na TV: LCD, HD, FHD, 3D, LED, LED 3D...teraz czekać na falę OLEDów bez których nie będziemy mogli żyć.

Na czym polega dobroć celebryty?

trzymać odwrotnie plejsztejszona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.