Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 316 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Sranie w banie, wieczór kończę grając w FFT na... emulatorze na moim laptopie, bo PS3 nawet dobrze obrazu rozmazać nie umie, by dało się w gierkę z PSX-a na dużym LCD grać. Super PS3 ;/.

Opublikowano

Odkąd są wymagane obowiązkowe instalki przed odpaleniem gry, PS3 nie powinno być już nazywane konsolą, bo to właśnie odróżniało konsole od PC - BRAK INSTALACJI. Ale niestety Sony zrobiło drogiego bubla, w którym żaden element nie jest dobrze wykonany, więc takie cyrki wychodzą.

Opublikowano

Leszek... przerażasz mnie...

Opublikowano

Jak zapatrujecie się na kolejną technologię mającą nas przenieść do rzeczywistości wirtualnej:

photo-full.jpg?1343709236

Technologią tą zainteresowani są już tacy twórcy jak Gabe Newell, CliffB czy John Carmack.

http://www.kickstart...p-into-the-game

Kto edytuje moje posty i czemu?

+ Dodał MODERATOR
ponieważ to temat do wojenek konsolowych, nie userowych

Przecież podobny post był na temat szproty, dlatego napisałem że leszek to kolejna osoba, która ma kryzys osobowości, i jakoś wtedy nikt tego nie usuwał/edytował.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

No i co z tego, skoro tylko Leszek na PC w to zagra, a konsolowcy już nie...

VR już nieraz przerabiano, wydaje mi się, że moda jak się pojawiła, tak znowu zniknie.

Swego czasu bawiłem się trackir w grach Apache vs Hokum oraz Dirt 3, żadne 3d ani VR nie jest potrzebne mając to ustrojstwo, efekt jest świetny. W Dircie rozglądasz się lekkim ruchem głowy, podnosisz ją opuszczasz, a wszystko jest świetnie i naturalnie przenoszone do gry, to samo A vs H - dostęp do pełnego kokpitu helikoptera bez konieczności przełączania widoku, piękna rzecz. Grać trzeba ino w czapce, bo na niej markery się montuje.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Leszek... rozśmieszasz mnie...

fiksed

A te VR coś czuję, że mocno namiesza. Zobaczycie. Ciekawe że dużo ludzi od Gakai jest w to wplątane. Hmm...

Opublikowano

Imo kolejna przejściowa moda, która zniknie po jakimś czasie.

Zresztą VR miałaby sens, gdyby same gry rozwijały się pod względem interakcji z otoczeniem, npc'ami i ewentualnie graczami, miały zaawansowaną fizykę, co przeniosłoby się na lepsze odbieranie i przebywanie w VR, a przecież tak nie jest. Wręcz odwrotnie zaczyna się robić, press x to win, cinematic action i ogólne uproszczenie,ogłupienie gameplayu.

Opublikowano

Po pierwsze do wszystkich którzy posiadają ps3 a piszą jak ich tak konsola w.urwia i ogólnie jakie z niej g.wno. To po grzyba ja trzymacie każdy normalny człowiek już dawno by się jej pozbył, sprzedajcie wyrzućcie czy co tam chcecie z nią zróbcie jeśli jej tak nie trawicie i wam będzie lżej i innym bo waszych żali nie będą musieli unikać.No chyba że jesteście masochistami i w.urwianie się na ps3 to wasz fetysz jeśli nawet tak to po co się z tym obnosić publicznie ?

Po drugie czepiacie Heavy Rain a Fable to co gra w której się nie da nawet zginąć a jest to jeden z głównych exów MS mimo to Sonoklepy jakoś wam tego na każdym kroku nie wytykają. MS dostaje odemnie w tej generacji karnego k.tasa za to że swoją bibliotekę gier opiera o gry multiplatformowe ograniczając się do w sumie czterech exów. Sony wydaje różnorodne exy nie mowie że wszystkie są za(pipi)iste ale gracz ma wybór.

Po trzecie skoro konsola MS jest tak za(pipi)ista to dla czego najwięcej zawiści i frustracji jest w postach xbotów ? Wystarczy przejrzeć parę strony by się o tym przekonać zachowujecie się jak by wam Sony jakąś krzywdę wyrządziło. Sądzicie że wasze posty zwiększają uwielbienie dla waszej ukochanej konsoli a jest wręcz odwrotnie , człowiek po takiej lekturze nabiera do bogu ducha winnej konsoli obrzydzenie bo automatycznie kojarzy jej posiadaczy z frustratami pełnych nienawiści.

Ps. Nie jestem ani Xbotem ani Sonoklepem jestem graczem i mam w d.pie na czym gram ważne w co. Mam nadzieje że z następna konsolą MS bardziej się postara i zaoferuję więcej różnorodnych exów. Czego sobie i wam życzę jako gracz :drinks:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

ile razy mam powtarzać, że PS3 to nie konsola?... pseudo-konsola jak już

Opublikowano

ile razy mam powtarzać, że PS3 to nie konsola?... pseudo-konsola jak już

Masz na myśli pół-bóg pół-konsola <ok>

Opublikowano

Poszukuję jakiejś taniej konsoli dla młodszej siostry? Dobrze, jak by była przenośna i z odpowiednią biblioteką gier, co polecacie?

Opublikowano

PS VITA :ph34r:

Opublikowano

PS Vita będzie najlepsza, a w tym roku dostanie więcej exów niż Xbox 360.

Opublikowano

PSP 3000 bądź PSP Street.

TyskiPL ostatnio kupił kuzynowi młodszemu (po namowie) PSP i jest gites.

Przede wszystkim wiele gier jest całkowicie po polsku, są tu łatwo dostępne, niedrogie (np. Essentials to już grosze), pełno gier na licencjach filmów, Eyepet, LBP, Buzz - w cholerę tego, a do tego ma tam polski dubbing (Fronczewski, Boberek, Pazura). Co prawda DS jakoś tak wyglądem dziewczynce by się bardziej pewnie spodobał, ale jeśli chodzi o gry to IMO PSP będzie najlepsze.\

DS to też nie jest zły zakup dla niej, wszak dużo tam radosnych i kolorowych gier.

Odradzam 3DS i Vitę. Jedno bo ponoć 3D nie jest wskazane dla dzieci i a gier dla nich ma mniej, a Vita bo jest droga i wciąż ma mało gier dla młodszych.

Opublikowano

Muszę jej zapytać co chce, tylko poczekam aż wróci z pracy.

Opublikowano

bierz psp i się nie zastanawiaj

Opublikowano

Poszukuję jakiejś taniej konsoli dla młodszej siostry? Dobrze, jak by była przenośna i z odpowiednią biblioteką gier, co polecacie?

DS albo PSP. Obie mają ogromne biblioteki tytułów, z tym, że DS ma większą różnorodność gatunków więc będzie z czego wybierać.

Kiepski żart. Może pod koniec żywota, będzie warto brać tego handhelda. Ale przy obecnej sytuacji,czyli drogi sprzęt i gry, a także mała ich ilość (nie licząc portów) to zakup jedynie dla fanatyków Sony i wielbicieli nowości w świecie konsol.

Opublikowano

Zależy od wieku siostry to raz, dwa: w GBA (SP) dłużej bateria trzyma, po trzecie: biblioteka gier jest naprawdę spora, a po czwarte: kosztuje grosze.

Chyba, że ktoś się wstydzi pokazać z "retro sprzętem", który nie ma dotykowego ekranu, kilku rdzeni, 3g i innych bajerów.

Opublikowano

Zależy od wieku siostry to raz, dwa: w GBA (SP) dłużej bateria trzyma, po trzecie: biblioteka gier jest naprawdę spora, a po czwarte: kosztuje grosze.

Chyba, że ktoś się wstydzi pokazać z "retro sprzętem", który nie ma dotykowego ekranu, kilku rdzeni, 3g i innych bajerów.

No to też jest dobry wybór. Małe,poręczne i z wieloma, fajnymi grami "na chwilę" w podróży,wycieczce itd

Opublikowano

6455153664.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Y, skoro siostra pracuje, to jest starsza. Jeśli jest casualem, to może lepiej DS-a, a jeśli przejawia choć trochę zapału do gier, to PSP.

Opublikowano

Y, skoro siostra pracuje, to jest starsza. Jeśli jest casualem, to może lepiej DS-a, a jeśli przejawia choć trochę zapału do gier, to PSP.

XD XD XD XD

Tak można podsumować ten post. No ale co się dziwić skoro PSP jest od SONY, a Mendruś największym wyznawcą tej marki :sleep:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.