Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Kolejna gra na licencji filmu i zapewne kolejny słaby średniak, który zniknie z półek bo pisze Rambo na nim+ oczywiście parę screenów obrobionych w PS i rzuconych do sieci na zachętę.

Zresztą samo studio developerskie Teyon, które płodzi tą gierkę nie wróży niczego specjalnego.

@up: Heh, nie sądziłem, że tyle ciemniaków się znalazło by płacić za coś co od początku istnienia sieciowych gier fps było za darmo w różnych tytułach, no ale ciemnota w społeczeństwie się pogłębia od lat więc mnie to nie dziwi.

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Okaże się, że ta gra to będą powycinane kadry z filmu z opcją "press A to AWESOME" ;)

Opublikowano

Call of Duty Elite ma już 12 milionów użytkowników

Activision pochwaliło się, że ich sieć społecznościowa przekroczyła magiczną liczbę zapisanych graczy, a 2,3 miliona z nich opłaca abonament Premium.

Jest też i druga strona medalu: podczas gdy Elite chwali się bazą użytkowników, w porównaniu do poprzednich lat spadła ogólna sprzedaż dodatków do całej serii. Jednak, jak zapewnia deweloper, nie wpłynie to na jakość samego Elite i będzie on dalej optymalizowany zgodnie z potrzebami graczy.

Wiadomości te pochodzą z najnowszego raportu finansowego Activision, który zahaczył także o nadchodzące Black Ops II. Według dyrektora firmy, Erica Hirshberga, gra będzie zawierać kilka innowacji i cech, które znajdą się w serii po raz pierwszy. Liczba zamówień przedpremierowych podobno przekracza tę zarejestrowaną podczas premiery Modern Warfare 3, a tryb zombie ma być największym i najlepszym jaki do tej pory widzieliśmy.

Jedyna pozytywna treść w tym newsie to ten fragment : " w porównaniu do poprzednich lat spadła ogólna sprzedaż dodatków do całej serii. "

Opublikowano

Trudno żeby wzrosła skoro jak ktoś kupuje Elite, to dostaje wszystkie dodatki w cenie abonamentu (chyba :P).

Opublikowano

Tylko osoby które posiadają obie te sługi w domu mogą racjonalnie napisać jak jest na prawdę, ja jako jedna z takich osób potwierdzam, że to XBL rozdaje karty a nie PSN. Może na PS4 tak usługa wreście będzie miała ręce i nogi:)

Opublikowano

No jesli nie bedzie, to RIP Sony.

Opublikowano

A co jeśli ktoś ma wyj.ebane na całe te multi na kąsolach i gra tylko w singlu?

Opublikowano

W końcu ktoś zadał najwłaściwsze pytanie.

Opublikowano

To jego sprawa i ta dyskusja go nie dotyczy, więc nie widzę powodu to wypowiedzi.

Opublikowano

Akcje Sony poleciały wczoraj na ryj o prawie 10%. Jak za 3 miesiące nie pokażą zysków, to pewnie zanurkują pod poziom 10 mld $ wartości całej firmy.

Trzeba mieć dzisiaj jaja z tytanu i ciekły azot zamiast krwi by kupować ich akcje. Jeśli się odbiją od dna, to zapewne paru maklerów będzie się gdzieś na świecie kąpać w szampanie do końca życia :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

wyjdzie za rok ps4 i akcje Sony pójdą w górę(chyba)

Opublikowano

wyjdzie za rok ps4 i akcje Sony pójdą w górę(chyba)

Czy ty w ogole wlaczasz procesy myslowe zanim cos napiszesz ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jak Sony zdechnie to się znajdzie inna firma ze swoją nową konsolą, spokojna głowa

//zaraz przyjdzie mendrek i napisze, że u nich wszystko ok, bo dostał od nich kilka marnych gierek za darmo po opłaceniu PS+

sorry za te edyty

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

xD

Opublikowano

O, to o mnie :)

Tak psioczycie na ten internet w Wii, ale jest tam jedna, za(pipi)ista funkcja, której nie mają PSN ani Xbox Live :) Mianowicie pokazuje ile razy włączaliśmy daną grę, ile czasu łącznie w nią gramy, czy jest godna polecenia, można wystawić ocenkę itp. Świetna rzecz ^_^

Opublikowano

jak Sony zdechnie to się znajdzie inna firma ze swoją nową konsolą, spokojna głowa

//zaraz przyjdzie mendrek i napisze, że u nich wszystko ok, bo dostał od nich kilka marnych gierek za darmo po opłaceniu PS+

sorry za te edyty

zamkna niedochodowe odnogi i nie bedzie ps4 :(

Opublikowano

Jeżeli zamkną niedochodowe działy, to konsole na pewno zostaną.

Opublikowano

Jeżeli zamkną niedochodowe działy, to konsole na pewno zostaną.

no z danych wynika ze dzial z grami to kura znoszaca zlote jaja. Normalnie jest och az tyle ze od 2006 roku tylko 1 wyszli na +

Opublikowano

Na konsolach tracą najmniej, poza tym PlayStation jest na tyle silną marką, że przy PS4 wszystko może odwrócić się o 180 stopni. Dział gier w Sony jest najważniejszym, z którym firma wiąże największe nadzieję, już prędzej zrezygnują z aparatów czy kin domowych niż z kolejnego PlayStation. Wiedzą jakie poważne błędy popełnili przy premierze PS3 (zbyt póxna premiera, a przy tym wysoka cena), teraz niech tylko ktoś tam wpadnie, że potrzebne są także gry na start, bo przykład Vity pokazuje, że krawaciarze z Sony jeszcze tego aspektu nie ogarniają. W sieci plotkuje się, że np. Guerrilla Games, Naughty Dog (ich ogłoszenie o dla grafików mających pracować przy postaciach składających się z miliona poly.) czy też ten tajny projekt Santa Monica, wszytsko podobno zmierza na PS4. Gdyby wystrzelili z grami od tych developerów zaraz na start czy kilka miesięcy po, to ze sprzedażą PS4 nie powinno być problemów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To wszystko jak na razie pozostaje jedynie w sferze domysłów. Ja na żadne PS4 w przyszłym roku nawet nie liczę, chyba że pokaz na E3. A może sam koniec roku...kto wie?

Opublikowano

oby było tak jak piszecie, bo zarówno przy ps2 i ps3 najważniejsze studia wypuszczały swoje najważniejsze gry długo po starcie systemu. Kolejny raz przy takiej konkurencji to nie przejdzie. By PS4 zaczęło kozacko potrzeba od razu wielkiego otwarcia z grą od ND,SMS lub GG.

btw. od czasu premiery Killzone3 multiplayer na PSN nie ma tygodnia,żebym godzinkę nie pograł przynajmniej po sieci. Oprócz utwierdzania się,że w multi nie ma na konsolach tytułu, który choć zbliżył się graficznie do wykonania mapek z K3 utwierdzam się tylko w przekonaniu jak chory człowiek w tej części projektował ten tryb.

O ile TDM jest ok i uważam ten tryb za jedyny dobry w K3, baa jest nawet lepszy niż analogiczny w K2 i w nim spędzam 90% czasu gry, to główny tryb czyli Warzone jest kompletnie niezbalansowany. Poczynając od zje.banych klas postaci(jakim cudem mogli dać snajperowi z fukcją stealth karabin maszynowy!!!!) po przez zwalony system respów w z góry ustalonych miejscach mapy kończąc na faworyzujących jedną frakcję mapkach.

Żeby nie było K2 królem balansu też nie był, ale dzięki w pełni customizacyjnej funkcji zakładania własnych serwerów społeczność zbanowała przegięte cechy multi.

Mimo wszystko w multi od chyba pół roku rekreacyjnie pykam tylko w K3, wszystko inne olałem łącznie z zalegającym na dysku B3. Nie chce mi się uczyć innych mapek jak te znam na pamięć, grać 200h by odblokować umiejętności pozwalające mi walczyć jak równy z równych z wymiataczami, jestem zakochany w oprawie A/V i designu gry, odpowiada mi sterowanie i poziom HP naszych wojaków i mimo olbrzymich wad nabijam raz na ruski rok fragi tylko w K3

Opublikowano

Właśnie te głupie pomysły, o których wspomniałeś zniszczyły sieciowy potencjał Killzone 3.

Opublikowano

No, to kolejne wrażenia z obcowania z PS3.

Zaczynam grać w MGS4 i na początek wita mnie Snake jarający ćmika, a na ekranie napis "Installing". No dobra, te 8 minut przeżyję. Gram sobie, kończę pierwszy akt, chapter czy co tam jest i co? Kolejna instalka :). Czyli co, teraz będzie się gra instalować co level? To jest ta wielka przewaga Blu-Ray nad DVD xD? Na razie mając trzy same super hiper exclusive'y na to cudeńko Sony straciłem więcej czasu na gapienie się na jarającego Snake'a niż w całym swoim życiu na przekładanie płyt w FFXIII, Blue Dragon i FM3. Zamiast przekładania płyt przymusowe instalki. Faktycznie, krok w przyszłość normalnie :D.

Kolejna sprawa. Rozładował mi się pad, to sobie mówię ch,uj, koniec grania, wyłączam konsolę, znajduję kabelek mini-USB i podłączam pada. Następnego dnia chwytam DS3 i co się okazuje? Nie naładował się :). Konsola musi być włączona, by pad się ładował. Czyli czeka mnie (pipi) siedzenie 1m od ponad czterdziestocalowego telewizora jeśli chcę pograć. Śmialiście się z pada na baterie O_o. Na Xboksie wyjmuje stare baterie, wkładam nowe i wracam na fotel/kanapę. Tutaj jest XXI w., wbudowany akumulatorek, nie jakieś bateria dla biedaków, a więc siedź pod konsolą sonyboju.

Jeśli tak wygląda przewaga technologiczna PS3 na Xboksem 360 to... xD. Na razie mam niezły ubaw sprawdzając na własnej skórze wszystkie te "plusy" konsolki Sony. Swoją drogą to ciekawe, że "xboty" nie mają oporów i potrafią zaopatrzyć się w PS3, by własnoręcznie skonfrontować mity z rzeczywistością a następnie mieć punkt odniesienia i w ogóle wiedzę, by wypowiadać się w tym temacie, a sonyboje potrafią pisać peany na cześć swojej ukochanej konsolki nie widząc tej drugiej na oczy xD.

Opublikowano

Konsola musi być włączona, by pad się ładował. Czyli czeka mnie (pipi) siedzenie 1m od ponad czterdziestocalowego telewizora jeśli chcę pograć.

A co za problem podłączyć pada do kompa i żeby się ladował?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.