Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Po tym że gry na PC oprócz Diablo, Starcrafta i Warcrafa sprzedają się chvjowo i po drugie, mało kogo pewnie będzie stać na PC, który uciągnie ten tytuł w full detalach, przynajmniej w naszym kraju.

Pierwszemu Crysisowi na PC jakoś to nie przeszkadzało.

Crysisowi może i nie, Crytek;owi i owszem, skoro zaczął robić gry na konsole.

Jak mogło Crytekowi zaszkodzić jak całą markę zbudowali na tej grze? I dorobili się drugiego studia?
Opublikowano

Mnie o to nie pytaj. Faktem jest, iż w pewnym momencie, zaczęli skupiać się na konsolach (tworzą nawet exl. na nextbox;a).

Opublikowano

Bo w tym jest większa kasa, ale to nie znaczy, że na PC im było źle, tylko będąc na trzech platformach na raz jest lepiej.

Opublikowano

Na pewno ich nie satysfakcjonowały. Podobnie zresztą jak wpływy z konsol (teraz przechodzą na F2P).

Opublikowano

Na pewno ich nie satysfakcjonowały. Podobnie zresztą jak wpływy z konsol (teraz przechodzą na F2P).

ale oni nigdy nie będą usatysfakcjonowani.... zawsze będą chcieli więcej i więcej, jak każda tego typowa firma, i nie zapominajmy że są pod skrzydłami EA

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że można zrobić na PC.

ale oni nigdy nie będą usatysfakcjonowani.... zawsze będą chcieli więcej i więcej, jak każda tego typowa firma, i nie zapominajmy że są pod skrzydłami EA

"Typowa firma" :teehee:

Chu.je pieniądze chcą zarabiać na swoim biznesie, karygodne!

Edytowane przez Hela

Opublikowano

no ale przyznaj, że co niektóre firmy są trochę bardziej zachłanne od innych

Opublikowano

Nie. Niektóre firmy po prostu lepiej się orientują jak wyciągnąć więcej kasy od klientów.

Opublikowano

Niektóre mają bardziej agresywny dział marketingowy, ale wszystkie działają po to żeby mieć zyski, a nie być organizacją charytywnie.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

@DonSterydo, na jedno wychodzi

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Nie będzie bitki a'la All Stars na Xboxa :(

Wypowiedź Spencera z MS:

"I'm not going to take a shot at Sony first-party [game development]," Spencer said, "I think they do some great games. We're going to try to build games that actually create new opportunity on our platform. I don't really need to go and fill genres with the teams that we have. I don't compete with games that are already on my platform. Sure, all games on some level compete for a dollar bill, but for us it's really going to be to try to innovate. I haven't played the game, so I'm not saying it's not innovative, but..."

I finished his sentence. "We're not going to get an Xbox mascot fighter?"

"Sorry," he replied.

Sure, all games on some level compete for a dollar bill, but for us it's really going to be to try to innovate.

Sure, all games on some level compete for a dollar bill, but for us it's really going to be to try to innovate.

XD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie. Niektóre firmy po prostu lepiej się orientują jak wyciągnąć więcej kasy od klientów.

Nie wiem czy wiesz ale to to samo.

Opublikowano

Jestem ciekaw czy zabłyśnie czymś nowa generacja.Pierwszy raz odpalając OBLIVION na xbox360 pamiętam że nie mogłem się oderwać a grafika nawet w full auto rzucała mnie na dechy.3D? kiepsko to wygląda a dużo lepszej grafiki na starcie nie jestem w stanie sobie wyobrazić .

Opublikowano

Pewnie tylko grafika,a reszta(gameplay,fabuła itd) będą leżeć i kwiczec

Opublikowano

Oj tam oj tam, puści się na targach jakieś dobre rendery, Namco zrobi Ridge Racera, Sony wypuści God of War 4 potem zapowie się Finala Versusa i się biznes będzie kręcił!

Opublikowano

Był ktoś w tym laboratorium umbrelli? Bo wczoraj widziałem że stało ale kolejka była na 2h i olałem sprawę.

Opublikowano

APU z HD7970 ? lekki lol mną szarpnął. Jak oni to chcą zmieścić do jednego czipa i odprowadzać z tego ciepło tak, żeby kAsole znowu nie padały jak muchy?

PS.

2GB SEPCJALNEJ... aha, czyli znowu DROGIE Rambusy? Wesoło.

Ciekawe ile w tym prawdy,a ile ploty.

Edytowane przez Stona

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.