Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Mi przeszkadza. Mam PS3 od 3 lat. Jestem xbotem?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

tak bo masz xboxa

Opublikowano

Specjalnie pogrubiłem głównie ale widać, że nie wszyscy są dostatecznie pojętni...

Opublikowano

Kabel ma 1,5 metra.

Zauważyłem jedną rzecz: ktoś palnie jakąś głupotę o PS3 i reszta to ślepo powtarza. I tak można było się tu już dowiedzieć, że na przykład:

- PSN było wyłączone od 1,5 do ponad dwóch miesięcy,

- synchronizacja trofeów trwa 20 minut,

- na PSS jest Killzone za darmo,

I jeszcze kilka rodzynów było.

Opublikowano

Mi tez przeszkadza. Nie podlaczam pod lapka bo za daleko go mam i nie mam zamiaru specjalnie go targac. Granie na kablu tez srednio mi pasuje.

Opublikowano

Wybór jest bardzo ważnym i ułatwiającym użytkowanie dla konsumenta elementem produktu. Nie wiem jak można to kwestionować.

Niezbędne warunki:

- Mieć PS3: check

- Być boosterem: check

;)

Co to booster?

Opublikowano

tak bo masz xboxa

Mam też Wii, NDSa i PSP. Czyli dwie konsole Sony, dwie Nintendo i jedną Microsoftu. Jestem xbotem, tak?

Opublikowano

tak bo masz xboxa

Opublikowano
Mam też Wii, NDSa i PSP. Czyli dwie konsole Sony, dwie Nintendo i jedną Microsoftu. Jestem xbotem, tak?

Nie sprzęt, lecz czyny tworzą człowieka...

Za wczasu zaznaczę... nie, nie uważam Cie za xbota :)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie spuszczasz sie nad rozwiazaniami i exami Sony wiec jestes xbotem, proste.

Opublikowano

Spoko, mogę być xbotem. Byle bym nie był w jednej "drużynie" z mersim, czy jak mu tam

Opublikowano

Mi tez przeszkadza. Nie podlaczam pod lapka bo za daleko go mam i nie mam zamiaru specjalnie go targac. Granie na kablu tez srednio mi pasuje.

A baterie (akumulatorki) rezerwowe masz na pewno zawsze pod ręką albo pod dupą w pufie tak ? a 10 kg laptopa za pewno 3 pięta wyżej w bocznym skrzydle swojej posiadłości.

Widzę, że są tu goście którym wszystko przeszkadza, tak samo mógłbym napisać, że za daleko mam akumulatorki zapasowe do pada od X360 (z tym, że dla mnie to nie problem zrobić pauzę iść po lapka / nowe akumulatorki nawet do innego pomieszczenia, ale dla chcącego (fanbojka), nic trudnego, zawsze można się do czegoś przyczepić...)

Opublikowano

Wstanie i zmienienie baterii trwa kilka sekund, ladowanie pada i granie na kablu jednak troche dluzej - beton jestes jakis czy co ?

PS. Laptop robi u mnie za stacjonarke, kabel od zasilania, hdmi do TV i kabel od neta, wszystko podlaczone - juz wszystko odlaczam, podlaczam baterie i zabieram lapka o metr dalej (bo tyle brakuje) specjalnie po to by pada ladowac i grac jednoczesnie ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sorry mam 2 laptopy w domu... Czyli masz laptopa ustawionego na stałe przy TV tak ?

Opublikowano

Bateria wbudowana ma swoje zalety, ale schody zaczynaja sie kiedy staje sie mniej pojemna i trzeba ja ladowac co chwile. Kumpel na Live ostatnio mi mowi ze musi nowego Duala kupic bo co godzine mu bateria pada.

Opublikowano

Ja pierniczę - kupienie dobrych akumulatorków i ładowarki do nich to żaden problem, ale już kupienie dłuższego kabla usb to już straszna filozofia??

I co wy macie z tym laptopem - po co mam bawić się z laptopem, jak mogę po prostu podłączyć kabel pod PS3 i dalej grać normalnie?

@Albert, szczerze mówiąc to ja Cię zawsze uważałem za, jedynego na tym forum, nintendo-bota ;)

Opublikowano

MBeniek@ co do dłuższego kabla to nie piszę nawet o kupnie bo zaraz się np okaże, że płatny dostęp do online jest najlepszy, a już dłuższy kabel za dodatkową kasę to już dramat, dlatego opisałem jak ja to robię. (grając na klocku biorę akumulatory, grając na chlebaku biorę lapka, jakieś 15 min ładowania i mam na 2 godziny spokój).

Opublikowano

Sorry mam 2 laptopy w domu... Czyli masz laptopa ustawionego na stałe przy TV tak ?

Przy TV nie stoi, ale jest podłączony "na stałe".

Tak jak pisałem wcześniej, granie na kablu nie pasuje mi, dlatego też mam ladowarke i akumulatorki do X360 zamiast play&charge czy jak to tam sie nazywa.

Opublikowano

grając na klocku biorę akumulatory, grając na chlebaku biorę lapka, jakieś 15 min ładowania i mam na 2 godziny spokój.

O, wpis. Tyle, że ładuję do pełna i mam spokój na kilkanaście godzin ^_^

MBeniek, Nintendo mnie wkur.wia, to gry od nich mnie zachwycają :)

Opublikowano

Wybór jest bardzo ważnym i ułatwiającym użytkowanie dla konsumenta elementem produktu. Nie wiem jak można to kwestionować.

Niezbędne warunki:

;)

Co to booster?

mersi

Opublikowano

ale chu'jowo używacie memów

Opublikowano

Niezbędne warunki:

;)

Co to booster?

mersi

kto to jest ten Lessi? kim ty jesteś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.