Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Jak mozna dobrze mowic o firmie która dmucha opowiesci o swojej konsoli pokazując gre która nawet nadal nie ma dema i nawet trailera z prawdziwego zdarzenia?

Czuje sie jak oszukany wyborca który dał sie nabrac na kielbase wyborcza, gdyby nie kratos i Drake no i Snejk, to bym już dawno wymienil konsole, no ale jednak konkurencja jesli chodzi o exy przegrywa, w te GoW grałem na padzie na pc, fajne, ale sprzedawca konsol to to nie jest, Alan to szarak, też pograłem na pc, coś tam jeszcze jest w co nie pogram na pc?

a zapomnialem o motorstorm 1 i może 2, miazga, kocham je, nigdy nie oddam tej konsoli dzieki nim, przez jedynke sie wzruszam na wspomnienie.

Edytowane przez _Milan_

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 300 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Last of us nie wyszedł, ale mnie specjalnie nie grzeje.

czy uważania na pasek zdrowia.

Ostatnio to Max Payne 3.

Opublikowano

No to z tego wychodzi, że nie znasz się na grach. :ph34r:

A tak na serio, mogę się założyć, że to będzie GOTY 2013. Dawno nie było gry, która wymaga od graczy liczenia każdej kuli do pistoletu, czy uważania na pasek zdrowia. To był standard w grach na PSX, teraz to rzecz niespotykana. No i te grzyby zombie, mają działać na zasadzie Nemesisa z RE3, będzie ich mało, ale jak się pojawią, to lepiej spie.rdalać jak najdalej.

a mi sie wydaje ze ta gra bedzie tak łatwa jak uncharted, tylko z upierdliwa dziewucha latajaca pod nogami, jeszcze sie okaze ze stoi w linii strzału, haha, zobaczycie,hahaha!

Opublikowano

a mi sie wydaje ze ta gra bedzie tak łatwa jak uncharted, tylko z upierdliwa dziewucha latajaca pod nogami, jeszcze sie okaze ze stoi w linii strzału, haha, zobaczycie,hahaha!

Dlatego idealnie byłoby zrobić to jak w RE4. Każesz jej gdzieś czekać w ustronnym miejscu i czyścisz teren.

Opublikowano

[ ] -do smietnika szmato

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Dlatego idealnie byłoby zrobić to jak w RE4. Każesz jej gdzieś czekać w ustronnym miejscu i czyścisz teren.

Tak właśnie jest.
Opublikowano

No to z tego wychodzi, że nie znasz się na grach. :ph34r:

A tak na serio, mogę się założyć, że to będzie GOTY 2013. Dawno nie było gry, która wymaga od graczy liczenia każdej kuli do pistoletu, czy uważania na pasek zdrowia.

Szczerze chciałbym się mylić i mam nadzieje, że miło się zaskoczę, ale nie wierzę, że gra będzie tego od nas wymagała, mimo że chciałbym aby tak było. Dzisiejszy ogłupiały rynek nie oczekuje czegoś takiego od "blockbusterów".

Opublikowano

Milan - Gears of War, seria wyznaczająca standardy multigatunkowe od pierwszej części, produkcja, której rozwiązania są kopiowane we wszystkich gatunkach nie jest Twoim zdaniem "sprzedawcą konsol", ale Uncharted 2 jest? XD

Opublikowano

Ma być survival i będzie. To Naughty Dog - o resztę się nie boję.

Uncharted 2 to jeden z dobrych przykładów jak korzystać ze sprawdzonych rozwiązań we właściwym kierunku.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

A uncharted 2 to nikt nie kopiuje? tomb raider, star wars, na next genach, to wszysycy będą srać tego typu grami, bo moc nie będzie ograniczać.

Opublikowano

A uncharted 2 to nikt nie kopiuje? tomb raider, star wars, na next genach, to wszysycy będą srać tego typu grami, bo moc nie będzie ograniczać.

Co kopiują? Skrypty nic nie wnoszące do gry, no proszę Cię :P Pod względem rozgrywki seria nie wnosi zupełnie nic.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Milan - Gears of War, seria wyznaczająca standardy multigatunkowe od pierwszej części, produkcja, której rozwiązania są kopiowane we wszystkich gatunkach nie jest Twoim zdaniem "sprzedawcą konsol", ale Uncharted 2 jest? XD

No jest sprzedawca padów do pc ;]

Z tego co pamietam to gdy pojawiły sie trailery 1 gearsa to wszyscy rozpływali sie nad grafika i brutalnoscia, a nie odkryciem nowego gatunku gier.

Wszelkie pojazdy po uncharted sa smieszne, gra ma tyle prawdziwej gry w sobie ze czepianie sie skryptów jest załosne, nie mowiac o tym ze ciesza jape.

Tak, nie jestem wielkim znawca gier, ale to dodatkowo pokazuje jakie jest spojrzenie przecietnego gracza na sprawe console wars, te wspaniale gry na xa moge ograc na moim pc.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Upowszechnienie cover systemu + Horda - wszystko to jest teraz kopiowane od FPSów po slashery.

"Nie jestem znawcą gier" - to mało powiedziane :P

Opublikowano

cover system był w mgsach, to ze ktos go rozwinął jest chyba normalne w tej branży.

Argumenty prosto z du.py.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Co kopiują? Skrypty nic nie wnoszące do gry, no proszę Cię :P Pod względem rozgrywki seria nie wnosi zupełnie nic.

S

Styl rozgrywki. Strzelanka TPP, która akcją próbuje być zbliżona do filmu. Girsy to co wprowadził? cover system? no chyba nie. U2 wniósł skrypty i filmowość na nowy poziom, a girsy cover system czy jakieś tam tryby w multi. Batman to zrobił z systemem walki i teraz go próbują inni kopiować.

Opublikowano

Milan: Prosto z du.py to jest Twoja niewiarygodna ignorancja.

Dobre, zaraz się okaże, że Uncharted to super innowacyjna seria :D A devi wcale nie kopiują Girsa tylko MGSa XD

Widzę, że znowu te głodne kawałki wracają: "Dla Uncharted 2 warto kupić konsolę", a na X360 musi być 100 ex'ów żeby się opłacało :)

Opublikowano

Upowszechnienie cover systemu + Horda - wszystko to jest teraz kopiowane od FPSów po slashery.

"Nie jestem znawcą gier" - to mało powiedziane :P

Przecież ta cała horda była dawno temu w takim DMC zwana jako Bloody Palace, czy w Onimushy jako Dark Realm.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

a na X360 musi być 100 ex'ów żeby się opłacało :)

mendrek mode on:

no 1 by sie przydal na poczatek

Opublikowano

Ja pierd.olę, PS3 zerwało mi połączenie przy 89% i teraz pobiera się od nowa patch (500 mega). No bosko, nikt tam nie wpadł na dociąganie pliku :D Fanboje Sony mają ciężkie życie, być fanatykiem takiego gó.wna to nielada wyzwanie

no dokładnie na xboxie updaty po 5 mb i jedziesz z grą a na ps3 to mi się z pół godziny jakies pacze ściagały , teraz przez miesiąc to się tyle tego nazbierało że boję się włączać ps3

Opublikowano

Dobre, zaraz się okaże, że Uncharted to super innowacyjna seria :D A devi wcale nie kopiują Girsa tylko MGSa XD

Nikt tak nie mówi, to ty twierdzisz że girsy wprowadzają więcej niż U2, kiedy tak naprawdę obie gry to zbiór pomysłów z innych gier, odpowiednio wymieszany i oszlifowany na maxa.

A girsy się kopiuje bo jest to łatwe do zrobienia. Doyebanie skyptu, który ci mozg zgwałci to jest jednak więcej roboty, niż cover system.

Opublikowano

A girsy się kopiuje bo jest to łatwe do zrobienia. Doyebanie skyptu, który ci mozg zgwałci to jest jednak więcej roboty, niż cover system.

Tak (pipi)a, zrobienie skryptu jest trudniejsze niż dobrze napisać kod gry XD Coraz ciekawszych rzeczy się tu dowiaduję od fanów Sony :)

Opublikowano

Generalnie to mnie mało interesowało przy ogrywaniu U2 czy jest to kopia innych gier akcji czy nie. Dostarczyła mi solidnych wrażeń i do tej pory jest jedną z najlepszych gier tej generacji, i nie ma w tym żadnej przesady.

To samo mogę powiedzieć o fps'ach, które przecież są do siebie podobne, bo w końcu do czegoś sklasyfikowano gatunki gier, prawda?

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Tak (pipi)a, zrobienie skryptu jest trudniejsze niż dobrze napisać kod gry XD Coraz ciekawszych rzeczy się tu dowiaduję od fanów Sony :)

W Uncharted często bezpośrednio w tych skryptach się uczestniczy, więc to nie jest zwykła scenka.

Opublikowano

Tak więcej roboty, bo cover system sobie skopiujesz z innej gierki raz i masz spokój na całą gre, a skryptów na całą grę jest sporo i każdy wymaga odpowiedniego przemyślenia. A jak już robisz skrypt gdzie masz kontrolę nad postacią aka katastrofa samolotu w U3 to już w ogóle. Gdyby to było takie łatwe jak Ci sie wydaje, to każda gra byłaby filmowa jak U3, bo to się przecież sprzedaje, więc czemu nikt z tego nie korzysta? To o czym ty opowiadasz to jakieś lamerskie skrypty z Coda, one są łatwe do zrobienia

PS, nie jestem fanem sony

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Don nie troluj bo jest wielka przepaść pomiędzy "napisaniem kodu gry", a "skopiowaniem cover systemu".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.