Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Tez dalem ostatnio szanse (kolejna) ps3, ale niestety nadal siedzi w latach '90 i na te archaizmy nie da sie przymknac oka :/

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Jakie niby archaizmy?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Też myślałem by dać szansę X360, ale na ten brak gier nie da się przymknąć oka :/

Opublikowano

Jak masz PS3 to olej X360 i kup Wii. Te około 10 gier warte jest kupna konsoli

Opublikowano

Też myślałem by dać szansę X360, ale na ten brak gier nie da się przymknąć oka :confused:

jak czytam takie posty to tylko się uśmiecham lekko i patrze z zażenowaniem na ksywke jegomościa, który takie bzdury wygaduje a tutaj patrze Figlarz. Myślałem, że nie jesteś fanbojem ; /

Opublikowano

No czemu mu sie dziwic ? X360 i Wii maja wiecej exow (i w dodatku lepszych) niz PS3, no ale w koncu gejstacja for the win nie ?

Opublikowano

Najbardziej w tym temacie bawi mnie jak każdy post sonybota (nie ważne jak bardzo żenujący) dostaje gromkie oklaski (plusy) od innych sonoklapów. Na szczęście Mendrek jako jedyny trzyma fason i zawsze na czerwono ;).

Opublikowano

też dałem szanse ps3 ale brak exów (no chyba że robią was szmacianki), gorszy online, gorszy software, gorszy hardware, gorszy pad, instalacje, patche, włamania i kradzież twoich danych to norma na tej pseudo konsoli. Jedyny wyraźny plus w porównaniu do x360 to jak ktoś szuka odtwarzacza BR z możliwością od czasu do czasu pogrania w gierki bo taki jest target $ony :)

Złote czasy $ony, Walkmana i PSXa nigdy nie wrócą sonyboty, dzisiaj to inna żałosna firma nastawiona tylko na kasę której i tak nie może zarobić xD.

Opublikowano

Też myślałem by dać szansę X360, ale na ten brak gier nie da się przymknąć oka :confused:

jak czytam takie posty to tylko się uśmiecham lekko i patrze z zażenowaniem na ksywke jegomościa, który takie bzdury wygaduje a tutaj patrze Figlarz. Myślałem, że nie jesteś fanbojem ; /

To chyba po raz pierwszy wszedłeś do tego tematu :) Posiadacze PS3 bezsensu krytykują X360 i vice versa.

Najbardziej w tym temacie bawi mnie jak każdy post sonybota (nie ważne jak bardzo żenujący) dostaje gromkie oklaski (plusy) od innych sonoklapów. Na szczęście Mendrek jako jedyny trzyma fason i zawsze na czerwono .

A mnie bawi, że posiadacze X360 nie widzą, że robią to samo. Chociaż w mniejszej skali, ale czasem to nawet daddy dostanie plusa :/

Opublikowano

Jak masz PS3 to olej X360 i kup Wii. Te około 10 gier warte jest kupna konsoli

ja się właśnie zastanawiam. wcześniej byłem nastawiony na xa. ale w sumie alana ograłem na pc, halo i girsy są super ale to w sumie tylko strzelanki, a ja nie mam jakiegoś super parcia na strzelanki i nie będę siedział setek godzin sadząc headshoty i piłując piłą (ale takie halo ma spoko uniwersum i fabułę, pamiętam dwójkę). tą forze przeżyję. jest jeszcze wieśek ale to i tak mało. a na wii są platformówki a ja zayebiście lubie platformówki. no i jeszcze w żadną zelde nie grałem, więc może w końcu. no i te dziwolągi jak mad world. Ins - dreamcast był super, wiem bo miałem go trzy lata. jet set radio, crazy taxi , soul calibur, doa, grandia,sonic, szenmu w którego nawet nie zagrałem. ale do psxa nie ma startu.
Opublikowano

Na PS3 nie ma exów? To w co ja przez te parę lat grałem na tej kąsoli? :(

No chyba, że takie tytuły jak Folklore,Valkyria Chronicles,Yakuza3/4,Demon Souls,KZ2,Unchartedy itd to tylko jakieś mini gierki z PSstore nie nadające się na exy.

Jak to dobrze, że na X360 jest w co grać i ta różnorodność!

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Kazub, bierz bez zastanawiania się. Szczególnie jeżeli uwielbiasz platformówki i nie grałeś nigdy w Zeldę. Będziesz zachwycony. Bierz na początek Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy 1, Donkey Kong Country Return i Metroid Prime Trilogy - masz z głowy kilka miesięcy grania :)

Opublikowano

No chyba, że takie tytuły jak Folklore,Valkyria Chronicles,Yakuza3/4,Demon Souls,KZ2,Unchartedy itd to tylko jakieś mini gierki z PSstore nie nadające się na exy.

Połowa tych gier to dziwolągi z Japonii, a Xboty nie grają w pedalską mangę ;//

Opublikowano

Zdziwiłbyś się jak jest różnorodność na X360 :) No i klocek też ma swoje japońskie dziwolągi ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nintendo=jeszcze japońska szkoła gier nie zginęła

Opublikowano

Zdziwiłbyś się jak jest różnorodność na X360 :)

Halo,Gearsy i Forza to chyba nie różnorodnosc...

Opublikowano

jak to nie , wyścigi i strzelaniny

Opublikowano

Banjo, Lost Odyssey, Mass Effect, Fable, Dead Rising, Crackdown. Zgodzę się jednak, że na PS3 występuje większa różnorodność pudełkowych exów.

Opublikowano

Mass Effect się nie liczy bo można go kupić i zagrać na pc

Opublikowano

w takim wypadku LBP to nie ex bo wyszło na psp i wyjdzie na vite.

Opublikowano

No i Battle Royale, Sly 4, LBP Karting - dżizas jak te $ony się zeszmaciło :(

EDYTA: Odpaliłem sobie po latach Red Alert, kiedyś ta gra wydawała się umiarkowanie wymagająca, człowiek siedział godzinami w skirmishu, a dzisiaj rozgrywka dłuższa niż 30-60 minut to przedłużanie na siłę. Podobnie jak z Djukiem, nawet na padzie jeden level to max 7 minut :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale to są inne części.@Don - Karting na Vite nie zapowiedzieli.

Opublikowano

Banjo, Lost Odyssey, Mass Effect, Fable, Dead Rising, Crackdown. Zgodzę się jednak, że na PS3 występuje większa różnorodność pudełkowych exów.

Halo, Gearsy, Mass Effect, Dead Rising i Fable wyszły na PC, Banjo na N64, PGR i Forza na Xboxa, Crackdown to kupaszyn a Lost Odyssey to pedalska manga więc też się nie liczy.

Wychodzi na to że x360 nie ma żadnych exów :confused:

Edytowane przez pleju

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.