Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

1. ke ? mialem na mysli przyjemnosc jaka daje nieskomplikowana obsluga uzadzenia, nic poza tym

2. nie wiem, nie interesuja mnie takie rzeczy, albo cos dziala albo ch.uj z tym :D

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Estel, ale ja nie napisałem, że ogrywają te gry na PC tylko, że non stop twierdzą, że tak robią jak tylko wychodzi jakaś gra X360/PC, a to zupełnie co innego. Dlatego się właśnie nabijam, że skoro niby grają na PC w te gry co to niby nie są ex'ami na X360, to czemu jak tylko taka gra wychodzi jednak na PS3 to ją kupują i to dużo drożej niż na PC i się okazuje, że jednak praktycznie nikt tych gier na PC nie ograł. To jest właśnie ta cała tragikomedia, X360 ma tak mało ex'ów, że posiadacze PS3 kiedy tylko mogą to podpierają się PC, a to tylko świadczy wbrew temu co sami twierdzą.

Opublikowano

No nie wiem, schemat zawsze ten sam: ME 1 i 2 na X360 - To nie ex, mogę zagrać z lepszą grafą na moim PC - ME2 na PS3 - O (pipi)A XSZIT TRACI KOLEJNEGO EXA, KIEDY BĘDZIE ME1 NA PS3????

No i klasyk z tego roku - drama z Wiedźminem 2. Niektórzy, to się niemal modlili o port na PS3 ;)

Oczywiście nikt się do tego nie przyzna i będzie, że to tylko Lajonel albo inny random, a nie elita posiadaczy PS3 z forumka i xboty kłóciły się z powietrzem przez te ostatnie 5 lat ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Oczywiście mogę mówić tylko za siebie, ale: W ME1 i 2, Gears of War, Splinter Cell: Conviction i Wiedźmina 2 grałem najpierw na PC jak w tym czasie nie miałem X360.

Dlaczego w multiplatformy gram jednak na PS3, a nie w lepiej działające i wyglądające na PC? Bo wolę grać na konsolach, ale skoro wtedy nie miałem innego wyjścia to grałem na PC. Proste.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ja (jako elita posiadaczy PS3 :P) mogę się spokojnie przyznać, że takiego ME1 (tak jak całą serię ME), czy serię Wiedźmin czy Alan Wake przeszedłem na PC, ale za to nigdy nie darłem japy oto kiedy będzie port ME1 czy W2 na PS3 (bo w sumie tak na chłopski rozum po co miałbym na takie porty oczekiwać). I szczerze mówiąc, nie uwierzę że była na tym forum osoba, która z jednej strony pisała, że przeszła daną grę na PC, ale i tak oczekiwała portu na PS3 - coś mi się wydaje, Don, że po prostu bierzesz jedną wypowiedź jakiegoś użytkownika łączysz ją z wypowiedzią innej osoby i potem uogólniasz to do całej społeczności posiadaczy PS3.

W ogóle jak ci to tak przeszkadza to mogę pisać, że exa na konsolę x360 przeszedłem na PC - tylko to trochę tak dziwnie brzmi (IMO).

A klasyk z tego roku to był wtedy jak Dave (albo inny xbot) próbował wmówić, że multiplatformy na x360 sprzedają się kilkukrotnie lepiej niż na PS3 :P .

Opublikowano

Z 3-4 razy już było :P To takie Jew Jitsu Console Wars :D

Opublikowano

Ja W2 ogralem na PC w premiere ale chetnie zobaczylbym go na PS3. Pewnie i tak sie nie doczekam, ale coz...

Alana ogranego mam na PC razem z AN, tak samo jak Conviction, Mass Effecta 1 i 2 i Gearsy. Jeszcze zostalo mi Metro, ale te czeka kupione na swoja kolej. Co nie zmienia faktu, ze wszystkie te pozycje lepiej by bylo ograc na konsoli.

Ale tak, naleze do grona osob, ktore exy z X360 po jego sprzedaniu ogralem na PC.

Ja tak juz od dawna mowie ze kupie tego X360 i kupie, ale cos sie zebrac nie moze. Jednak mam kurevski problem z Gamertagiem i nawet Microsoft mi nie moze albo nie chce pomoc. :(

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Jaki masz problem z gamertagiem?

Opublikowano

Nie moge na koncie nic zrobic. Ani przeniesc go z UK na PL, ani doladowac, nic. Mam ustawiona zla date urodzenia (nie mam pojecia jakim cudem, moze jak zakladalem konto to nie bylem pelnoletni i wtedy cos falszywego musialem ustawic) i to zaczelo stwarzac problemy. Wysylalem im ksero dowodu osobistego, ale nic mi to nie dalo. Wg tego co na koncie jest to mam 13 albo 14 lat i powiedzieli mi ze musze odczekac az przekrocze 18. Powiedzieli mi ze daty urodzenia nie moga zmienic. A nie chce zakladac nowego konta i leciec ze wszystkim od nowa. NIe mam jakos strasznie dugo GS, ale mi szkoda tego konta, po prostu.

Opublikowano

Z UK na PL i tak nie można już przenosić.

Opublikowano

Te kacapy to nieźle mają nasrane w lbie

Rosja z pewnością nie może narzekać na brak różnorodnych sekt, nierzadko o bardzo kontrowersyjnych poglądach. A jeśli zainteresują się one grami wideo... cóż, w najlepszym wypadku kończy się to tak, jak miało to miejsce w przypadku Darksiders II.

Członkowie jednej z tamtejszych sekt, dowodzonej przez niejakiego Anshę Adbula, stwierdzili bowiem, iż "najbardziej oczekiwana gra stulecia" musi zostać zbojkotowana. Zorganizowali więc akcję, mającą na celu zaniżenie oceny dzieła Vigil Studios w serwisie Metacritic. W efekcie, średnia ocen wystawionych przez użytkowników, wynosi obecnie... 0.8. By uczcić swoje zwycięstwo, Adbul wrzucił do Sieci dwudziestominutowy filmik, jaki znajdziecie poniżej.

Możemy w nim usłyszeć, że "nawet Stalin nie zagrałby w ten tytuł", bo fabuła jest niesamowicie dziecinna, a sama rozgrywka to klon God of War. Dodatkowo, tylko siła Biborana może ocalić świat, a Darksiders II zostało stworzone przez idiotów dla idiotów. Na koniec dodam, iż atakowane jest przez nich również Sleeping Dogs...

http://www.youtube.com/watch?v=BSBVXi1m4QQ&feature=youtube_gdata_player

Opublikowano

no jak wchodzę na to metacritic , to np. uncharted 2 ma średnią użytkowników w okolicach pięciu (z recenzji 96) , ktoś tam dał 0 i też pier.doli coś o stalinie na początku, ale dalej nie czytałem.

Opublikowano

Zrobił się szum wokół tego i teraz (pipi)ane kacapy będą się fapować. Nie lepiej było to olać ?. Teraz będą robić tak z innymi tytułami licząc na podobną reakcje.

Pamiętajcie o zasadzie Nie Karmić Trolla.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A kogo to obchodzi? Rusza Was, że jakaś gra ma średnią taką, a nie inną. Jakby to miało jakieś znaczenie.

Opublikowano

Devów rusza niestety.

Opublikowano

Niedawno był jakiś artykulik o tym, że większości gier wystawiane są jakieś cele do osiągnięcia na metacritic. Tam akurat chodziło o oceny prasy branżowej, ale możliwe że na opinie graczy też patrzą.

Nie zrealizowanie takiego celu wiąże się przykładowo z brakiem premii.

Opublikowano

Obsidian tak miał. Mieli dostać premie jak New Vegas będzie miało średnią 85 na Metacriticu, a miało 84 i żadnych dodatkowych pieniędzy nie zobaczyli.

Opublikowano

Z tych umów Bungie z Acti ktore wyciekly, tez byly zapisy o premiach finansowych gdy srednia metacritic przekroczy 90 (moze nawet i 95).

Opublikowano

I podobno ci od Bioshocka szukają kandydatów z "co najmniej jedną grą ze średnią powyżej 85%"... -_-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.