Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Skoro tak ładnie prosisz "blablabla znowu Forza" :blum1:

Opublikowano

Oj tam, zamiast tego gejowe karty beda na ustach plejslejwow pewnie przez pol roku. No ale co sie dziwic, jedna z niewielu gier na plejstacji, ktora bedzie miala splita ,,,

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oj tam, zamiast tego gejowe karty beda na ustach plejslejwow pewnie przez pol roku. No ale co sie dziwic, jedna z niewielu gier na plejstacji, ktora bedzie miala splita ,,,

Że co FlashHaloCTF_small.gif.gif ?

Polecam listę http://www.co-optimu...ystation_3.html by uzupełnić braki w wiedzy.

Opublikowano

Ok chłopaki kupiłem to ps3, żal było nie brać - 700zł za slima 160GB z 1,5 rokiem gwarancji. Stan bardzo dobry. Do tego demons souls i mnie nie ma na kilka dni :)

<Mendrek otwiera szampana i tańczy w pokoju taniec zwycięscy>

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Szczerze.. to ja za zestaw Forza 4 i Horizon na PS3 oddałbym te wszystkie tegoroczne 'exy' (kartingi, battle royale itp), całą serię Resistance i kilka innych. Nie byłoby problemu gdybym mógł sobie pozwolić na druga konsolę.. ale na chwilę obecną nie mam takiej możliwości...

ps. Jest możliwość podłączenia do X'a DS3? Pytam bo dla mie naprawdę dużo lepiej gra się na DS3 niż na padzie od X'a.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

na jednym gifie widac roznice mondeo vs gt

Nie mozliwe ze zrobia ruch uliczny i modele beda tak biedne.

btw narazie to przypomina klon NFS HP.

Opublikowano

Ok chłopaki kupiłem to ps3, żal było nie brać - 700zł za slima 160GB z 1,5 rokiem gwarancji. Stan bardzo dobry. Do tego demons souls i mnie nie ma na kilka dni :)

<Mendrek otwiera szampana i tańczy w pokoju taniec zwycięscy>

To Ty powinieneś, za dokonanie słusznego wyboru :good2: Choć i ja zawszę cieszę się gdy jakiś gracz będzie mógł w pełni oddać się swojej pasji. Do zobaczenia na PSN!

Opublikowano

Emet: W dziale X360 w temacie o padach pisałem już o takim konwerterze dzięki któremu można podłączyć zarówno pad od X360 do PS3 jak i DS3 do X360. Na pewno będziesz potrzebował pada od X360 na kablu. Nie pamiętam czy Dual Shock 2 na kablu też w tym przypadku jest wymagany.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karas: No dziwne, bo jak Yeti walnął filmik z TLoU z kretyńskim komentarzem to się plusy posypały, a jak wrzuciłem Horizon to dostałem 8 minusów w dwóch postach :D Widać dupościsk plejslejwów robi swoje :)

Pomijam już fakt, że zrobiłem to z premedytacją bo chciałem właśnie zobaczyć tę plusowo-minusową hipokryzję. Expected :P

Goooooooooooooooood

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Don, ogólnie mam do ciebie szacunek bo jesteś nieźle zorientowany w temacie, szczególnie w cyferkach itp. ale ostatnio wszystkie posty przedstawiają twoją osobę tak: "Ale jestem za(pipi)isty, wrzuciłem filmik Forzy, a Sobyboty nie wytrzymują i dają minusy, ooo yeah".

Opublikowano

Zmienia się w Daddiego [*]

Będzie próbował zaprzeczać, bagatelizować, będzie mówił, że to specjalnie ale... już po nim ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Square: Ale czego się spodziewasz po temacie "troling iks de" :) Jak temat wyglądał fajnie to zawsze pewien murzyn administracji robił syf dlatego temat ogranicza się wyłącznie do trollingu. No i nie mów, że Cię nie bawi takie zachowanie użytkowników jak opisałem w swoim poście :)

Opublikowano

Zmienia się w Daddiego [*]

Będzie próbował zaprzeczać, bagatelizować, będzie mówił, że to specjalnie ale... już po nim

To ten temat ma taką tajemniczą, antyczną moc. Ten temat... zamienia każdego w daddiego. Strzeżcie się.

Opublikowano

Don, odkąd nie można zobaczyć kto ocenił post to nic nie jest pewne. Kto wie, może to x-boty cię minusują i tylko patrzą jak obwiniasz fanów PS'a (tak wiem, pewnie jest inaczej). Ta sama sytuacja z Mendrkiem, chociaż nie, jemu wszyscy dają minusy :) Co do trollingu, to powtarzanie tego samego co kilka postów robi się nudne i mało śmieszne, jak posty Daddiego i Mendra. Może też przez to te minusy.

Opublikowano

Nie rozwódź się już nad tymi minusami tak. I did it for the sake of beka ;)

Opublikowano

@emet

no ja mam taka przejsciowke i dziala idealnie ;]

Mozna na szczescie podlaczyc tez duala 2 (ds3 to jakis ponury zart i plucie w twarz uzytkownikom konsoli ps3, ale coz - sony).

Opublikowano

Jak myślicie, kogo wrzucą w polskim dubbingu do Halo 4 jako Master Chiefa? Szarpną się na jakiegoś znanego aktora czy pójdą tradycyjnie po Boberka, Pawlaka lub Zbrojewicza?

Opublikowano

Mam nadzieje, ze bedzie kinowa wersja.

"Polscy aktorzy" - zart dnia xD

Jesli juz to mam nadzieje, ze MS nie pojdzie sladami sony i nie dadza Jacykowa xDDDD

No coz, jacy uzytkownicy tacy "aktorzy".

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Kazdy prawdziwy fan kupi i tak po angielsku. Dobrze, ze M$ dal wybor jaka wersje kupic :D

a co do podlaczania DS do X'a to chyba tylko do bijatyk sie nadaje. W kazdej innej kategorii pad od x'sa > ds

Opublikowano

Nie no, jeszcze do soccerow, ale te triggery ;x

Opublikowano
  • Autor

Jak myślicie, kogo wrzucą w polskim dubbingu do Halo 4 jako Master Chiefa? Szarpną się na jakiegoś znanego aktora czy pójdą tradycyjnie po Boberka, Pawlaka lub Zbrojewicza?

Mam nadzieję że nie zrobią jak w KZ3, czyli wezmą mega gwiazdy a potem pjerdolną ich nazwiska na przód pudełka czcionką większą niż nazwa gry.

Z resztą co mnie to, ja mam kolekcjonerkę :D

Opublikowano

Ja bym dał jakiegoś Mroczka do roli MC, a do Cortany Cichopek - sukces gwarantowany :P

Tak na marginesie, to strach pomyśleć jak dla wielu młodych ludzi w Polsce język faktycznie stanowi barierę. Nie mówię, że każdy musi wyłapywać, ze słuchu, ale większości nawet angielskie napisy nic nie dadzą. Jest to dość tragiczne jeśli weźmiemy pod uwagę, że od prawie 20 lat w prawie każdej szkole ludzie uczą się obowiązkowo angielskiego.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=70869

a niektórzy gracze i twórcy gier nadal chcą żeby ta generacja trwała. Widać od dłuższego czasu tendencje spadkowe, hity pokroju Halo 4 i BO2 niczego tu nie zmienią. Ludzie coraz mniej są zainteresowani obecnymi konsolami.

MS powinien wrzucić obniżkę na święta.

Opublikowano

Ja z innej beczki.

Jak trudno jest zrobic celowanie w grze?

(pipi)a bardzo trudno, bo w wiekszosci gier jest ono totalnie spyerdolone. Celowanie jest albo za bardzo "wsparte" roznymi akceleracjami w pionie/poziomie, lagiem jak w killzone, albo w ogole niczym.

Chyba kazdy gral w gre ( ;] ), ktora sprawala, ze czuliscie sie jakbyscie pierwszy raz w zyciu trzymali pada niczym typ na slynnej prezentacji killzone 2 - nie da sie normalnie nacelowac, ciagle trzeba poprawiac rwanymi ruchami, zeby wycentrowac ekran na glowie przeciwnika.

Ostatnio zaslynal tym max payne, totalne drewno w tym aspekcie oraz troche mniej CS Global Offensive. Jak mozna tak zyebac najwazniejszy aspekt tego typu gier?

Proponuje sciagnac demko prehistorycznego Quake'a 4 albo nowych Transformersow (w COD tez jest niezle, ale nie az tak dobre). Tutaj celowanie jest idealne, ba, powiedzialbym nawet, ze przyjemniejsze niz granie myszka! Heady wchodza od razu, plynnie, bez pocenia sie i to przy skillowym dynamicznym movemencie jakiego wymagaja te gry. W Q4 na lajcie sprawdzalo sie obydwa cornery, aby za chwile odwrocic sie i pocisnac dwoch flakow z raila. Dwoma strzalami. Wszystko to przy czulosci nastawionej prawie na maxa (w grach, w ktorych jest to zyebane ustawiamy na nisko, a i tak jest do dupy). W nowym CS za to ciezko jest trafic heada po kucnieciu ( xD ).

Czemu te pryszczate wychudzone programistyczne chvje psuja zabawe na konsolach? :confused:

Opublikowano

ford_gt_traffic1ys4g.gif

Dlaczego to Mondeo zmienia pas i zajeżdża drogę?

Max Payne 3 miał słabe celowanie. lol Chyba jedne z najbardziej precyzyjnych w TPS.

Edytowane przez MajorZero64

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.