Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

konsola dla inwalidów to i inwalidów wspierają

* ba dum tss*

xD a tak rly to ten medal of honor to będzie największa wtopa sprzedażowa EA w tym roku, 8 tygodni do premiery a nawet w kłamliwym zestawieniu vgchartz go nie ma

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Właśnie z tych wszystkich megahitów na jesień to właśnie ta gra cieszy się najmniejszą popularnością. Nie dziwię się. :)

Opublikowano

Premiery nowego MOHA nie było a EA zapowiada już pierwsze DLC XD

Z którego dochód pójdzie na weteranów wojennych, ale tylko tego z PS3, bo to inicjatywa Sony i EA. MS woli ściągać haracz za golda.

trololo

Ej ja bym nie chciał płacic na weteranów wojennych więc dla mnie spoko (chociaż to i tak DLC, któego i tak pewnie bym nie kupił).

Opublikowano

Premiery nowego MOHA nie było a EA zapowiada już pierwsze DLC XD

Z którego dochód pójdzie na weteranów wojennych, ale tylko tego z PS3, bo to inicjatywa Sony i EA. MS woli ściągać haracz za golda.

trololo

Ej ja bym nie chciał płacic na weteranów wojennych więc dla mnie spoko (chociaż to i tak DLC, któego i tak pewnie bym nie kupił).

No tak, lepiej dać na pożeraczy trawy.
Opublikowano

Myślę, że statystycznemu użytkownikowi iksboksa podoba się różowy HUD w nowej Forzie.

Opublikowano

Myślę, że statystycznemu użytkownikowi iksboksa podoba się różowy HUD w nowej Forzie.

Mi on nie przeszkadza , jedyne co mnie razi to różowy grzbiet pudełka.
Opublikowano

According to reports out of Greece, two Czech citizens have been arrested for "spying". They were caught with photos and video of a military installation and arrested in the Greek island of Lemnos and are claiming to be video game developers for Bohemia Interactive.

Reports state that Greek authorities charged the two with espionage; however, the developers were apparently collecting reference material for ArmA III, an upcoming military game that is set on a Greek Island.

Bohemia Interactive boss Marek Spanel confirmed that the story is true, adding that he preferred that the topic not be discussed on the studio's forums "at least until we know more specific details about the case..."

:D

Opublikowano

Finalna specyfikacja Wii U (niby plotka, ale źródło dosyć dobre, często mieli rację)

CPU: “Espresso” CPU on the Wii U has three enhanced Broadway cores

GPU: “GPU7” AMD Radeon™-based High Definition GPU. Unique API = GX2, which supports Shader Model 4.0 (DirectX 10.1 and OpenGL 3.3 equivalent functionality)

Memory: Mem1 = 32MB Mem2 = 1GB (that applications can use)

Storage: Internal 8 GB with support for SD Cards (SD Cards up to 2GB/ SDHC Cards up to 32GB) and External USB Connected Hard Drives

Networking: 802.11 b/g/n Wifi

Video Output: Supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i

Video Cables Supported:

Compatible cables include HDMI, Wii D-Terminal, Wii Component Video, Wii RGB, Wii S-Video Stereo AV and Wii AV.

USB: Four USB 2.0 Ports

Opublikowano

Słabo...

Opublikowano

Będzie kosztować z 250 dolarów więc spoko. Ja tam nie mogę się doczekać :)

Opublikowano

tylko 250? ciekawe ile PS4 i nextboxa będą kosztowac

ja stawiam że Sony znowu dowali z cena a MS zrobi taki "złoty środek"

Opublikowano

I w co będziesz grał na tej konsoli?

No Ty nie zrozumiesz, skoro zapewne nigdy nie grałeś w Zeldę, Metroida, a ostatni Marian z jakim miałeś do czynienia to ten z Pegasusa w świetlicy szkolnej :P

Ciekaw jestem w ogóle jak wyjdzie ten Project 100. Gdy Kamiya przy czymś pracuje, to musi być coś specjalnego. No i gra od Monolith.

Opublikowano

Najpierw niech pokażą kolejnego Metroida od Retro, specyfikacja mnie nie obchodzi.

Opublikowano
  • Autor

I w co będziesz grał na tej konsoli?

No Ty nie zrozumiesz, skoro zapewne nigdy nie grałeś w Zeldę, Metroida, a ostatni Marian z jakim miałeś do czynienia to ten z Pegasusa w świetlicy szkolnej :P

Ciekaw jestem w ogóle jak wyjdzie ten Project 100. Gdy Kamiya przy czymś pracuje, to musi być coś specjalnego. No i gra od Monolith.

Żadnej z tych gier nie ma i nie będzie w najbliższym czasie.

Więc jeszcze raz, w co będziesz grał na tej konsoli?

Opublikowano

XWi06.jpg

You+say+lazy+I+say+_939410f2577a3bb1a6b765eccb3fe262.jpg

czemu dopiero to zyebane valve o tym pomyślało.

co to?

Opublikowano

Żadnej z tych gier nie ma i nie będzie w najbliższym czasie.

Więc jeszcze raz, w co będziesz grał na tej konsoli?

Na pewno nie kupię na premierę, ale już samo Mario w 2D wygląda fun (szczególnie, że jest robione przez ten dobry team), Zombi U jest intrygujący, w/w Project-100 no i Rayman Legends. Pikmin 3 też będzie awesome. Nieźle jak na początek. W dodatku Ninny wciąż nie pokazało wsparcia japońskich devów, może za 2 dni w końcu to uczynią.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

XWi06.jpg

You+say+lazy+I+say+_939410f2577a3bb1a6b765eccb3fe262.jpg

czemu dopiero to zyebane valve o tym pomyślało.

co to?

Steam Big Picture

Opublikowano

MaZZeo ma rację. Nie ma sensu kupować tego teraz. Jak ktoś mocno tęskni za Marianem to polecam 3DS XL ^_^

Opublikowano

Te konto jest mistrzowskie, bo nawet Shu Yoshida z Sony często RTuje jego tweety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.