Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ejno, ku.rwa Bayo 2 :( Mam nadzieję, że nie sprzeda się jak Mad World, grzebiąc tak dobrą grę. Poza tym klepali ją na current geny, niech dokończą. Ejno, nie chcę czuć się jak posiadacz X360 na myśl o TLOU, a tak się czuję. Smutny, że Nintendo zgarnęło ultra exa.

Oby N dało wolną rękę PG, bo gra wielce daleka jest od przyzwoitej.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Karol, pokaz zdjecie z cosplay party jak przebrałeś się za bayonette.

Opublikowano
  • Autor

Zabawny neogaf i nintendofagi. Bayonetta 2 podkradziona na WiiU to "boskie Nintendo, fantastycznie dba o graczy". Jakby to zrobiła jakaś inna firma (a MS szczególnie) to by bluzgom nie było końca.

Opublikowano

Poza tym, mylisz się ogqozo. RE 4 było jedynie dystrybuowane w EU i Australii, to nie to samo.

Taka plakietka miałaby tylko wtedy znaczenie, gdybyśmy mieli dokładne info o typie współpracy N z Platinum przy Bayonetcie, na razie nie mamy. Chodzi mi tylko o to, że jeszcze wiele się może okazać, czwarty Resident przez długi czas był zapowiadany jako gra wyłącznie na GaCka, a potem wyszła na inne platformy, więc kto wie, co okaże się teraz.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Zabawny neogaf i nintendofagi. Bayonetta 2 podkradziona na WiiU to "boskie Nintendo, fantastycznie dba o graczy". Jakby to zrobiła jakaś inna firma (a MS szczególnie) to by bluzgom nie było końca.

Ale Ty głupiutki jesteś.

Ludzie się cieszą, bo kolejna część ich ukochanej gry jest robiona. Wiadomo, że piszą "boskie Nintendo". Bo dzięki Nintendo będą mieli okazji w tę grę zagrać -_-.

Opublikowano

Kupiłem sobie Gran Turismo 5. Obstawiamy, czy dziś zagram? ^_^

Opublikowano

Kolejna niedoyebana gra na ps3.

Fani konsoli dawnego giganta rtv nie sa w tym roku rozpieszczani - zero sensownych exow, kolejna ohydna multiplatforma (w porwnaniu do X; najpierw sleeping dogs, a teraz fall of cybertron).

http://www.lensoftru...rtron-analysis/

Tak to jest, jak się za to biorą jakieś no-skille.

Risen - temat na jednym z portali pod którym zamieszczone były screeny: "tragedii i rozpaczy ciąg dalszy". W ogóle była to kaszana, z PC-tową wielkością czcionki na 42' TV.

Risen 2: Dark Waters - już lepiej. Ta sama rozdzielczość na obu konsolach.

Resident Evil 5 - na obu konsolach ta sama rozdzielczość, ale na X360 brak v-sync, przez co obraz się rozpływa/rozjeżdża.

Splinter Cell: Conviction - exclusive na X360, grafika oszałamiająca nie jest, rozdzielczość 1024x576 (2xAA)

Transformers: War of Cybertron = 1024x600 (2xAA)

> obie wersje to padło, jeśli chodzi o wykonanie, biorąc pod uwagę jaką grafikę oferuje ta gra.

Transformers: War of Cybertron = 1024x600 (no AA)

W przypadku Call of Duty: Black Ops to samo co wyżej, jakoś Infinity Ward potrafi, a grafika w BO nie jest lepsza od tej w MW3.

DICE ewidentnie nie potrafi, bo już Bad Comapny 1 wyglądało znacznie gorzej od wersji na X360. Jak widać, do BF3 się nie nauczyli.

Dead Space 1 i 2 - na obu konsolach ten sam wygląd, rozdzielczość = 1280x720 (bez AA)

Driver: San Fransisco - z tego, co się orientuję, tak samo dobre.

Ktoś tutaj kiedyś pisał, że Mafia jest znacznie lepsza na X360. No więc nie. Obie wersje = 1280x720 (bez AA), te same detale.

Co nie zmienia faktu, że stracili na takiej architekturze gracze. Mam nadzieję, że w PS4 nie będzie nie tylko zupełnie inna od PC, ale również od PS3, bo to byłoby słabe zagranie.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

zależy jaki masz internet

Opublikowano

Tokyo Jungle dostal od IGN 8.0

Potezny ex :D

Ktoś kiedyś mówił, że to potężny ex? :P

Opublikowano

bluzgi powinny byc zawsze bo Bayo to slabiutka gra

Opublikowano

6 mega chyba

Opublikowano
  • Autor

Ktoś tutaj kiedyś pisał, że Mafia jest znacznie lepsza na X360. No więc nie. Obie wersje = 1280x720 (bez AA), te same detale.

LOL, przecież jeden rdzeń w PS3 nie mógl wyrenderować trawy w ogóle.

Opublikowano

6 mega chyba

może się uda

przy moim 3-4 mb patche+instalacje operacja trwała około 8-9h

Opublikowano

Daj jakiś dowód, bo grałem w obie wersje i nie zwracałem uwagi akurat na trawę. Być może masz rację.

OK, już sprawdziłem, fakt. Nie interesowała mnie trawa w tej grze.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano
  • Autor

Daj jakiś dowód, bo grałem w obie wersje i nie zwracałem uwagi akurat na trawę. Być może masz rację.

20t2p36.png

xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Vesper rosnie na 1 niedowiarka forum. Wszystko trzeba mu udowadniac.

Kupiles wczoraj konsole, czy co ?

Opublikowano

Jeszcze z trzy lata temu by mi to nie umknęło. RDR, Mafia 2 i...? Całe szczęście, że Mafia to nie GTA.

easye@ Przejechałeś się w dyskusji o FIFIE, więc szukasz jakiegoś rodzaju zemsty? Gdybym wierzył we wszystko co tutaj jest napisane, tak naprawdę w nic bym nie wierzył. Ty oczywiście masz obie konsole, zawsze kupujesz obie wersje gier, w które będziesz grał.

Drugi przypadek, a już generalizujesz do "wszystko".

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

W trybie offline na pewno. Może nawet jakiś wyścig byś ukończył :)

Nie mogę, bo mi się patche ściągają. No nic, pogram sobie na X360. Albo na Wii. Albo na 3DS ^_^

Opublikowano

Bayoentta też była słabsza na PS3 , bo za port zabrała się Sega, a nie Platinum Games.

Opublikowano

wiele portow bylo slabszych. Ja pamietam Rage, Fight Night, Transformersy, CODy wygladaly gorzej, nie chce mi sie teraz wertowac moich tytulow. Nie wiem nawet czy Crysis 2 nie mial nizszej rozdzialki. Ogolnie jezeli chodzi o multiplatformy, PlejStacja ssie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

do tego online maja za darmo i swietna komunikacje Cross Game Chat w dashbordzie. :ninja:

Opublikowano

mi skyrim po długim graniu(2h-4) tak klatki spadały ze trzeba było wyłączyc konsole i Skyrima i włączyć ponownie i było ok

oczywscie w ciągu tych 150h które grałem to z pare zwiech konsoli było.

skyrim to bardzo dobra gra ale jakość portu na ps3 wola o pomstę do nieba :/

Edytowane przez LionelPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.