Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Platinum Club

Featured Replies

Opublikowano
Update w spoilerze!

1)

858435234.jpg

Super Exploding Zoo (PSV, PS4) - 3/10.

Nawet nie wiem, jak to sie stalo. Gierka jest dość miodna do pogiercowania w każdej wolnej chwili, a tych mam ostatnio dość mało, ale jednak nie tak bardzo  ;)  Chwale sobie czas spędzony z ta gra przy Vicie. W platyne wlicza sie online, oraz kilka wymagajacych trofeow, stad wyższa ocena. Piona

2)
LEGO Batman 2: DC Super Heroes (PSV) : 3/10 - bo jednak sa male wyzwania. Samo sie nie zrobi  :)

3)

2v8oe2t.jpg

Gravity rush  - Teraz to ja czekam na sequel z wypiekami na twarzy - chodz w sumie jeszcze DLC mi zostały, które z chęcią wymasteruje.

Giera miodna. Platyne zaś oceniam na 4/10. Pozdro..

4)

KILLZONE: MERCENARY (PSV) - 4/10 

zspw0l.jpg

Wszystko fajnie gdyby nie żmudne granie po sieci, dla kilku pucharków, ale ze to w końcu Vita, którą zabiera sie prawie wszędzie, wiec sie nie gniewam. Calak zajął mi: 24+15(offline)+13(online), co daje dokładnie 52 godzinki zabawy. Niezły wynik, prawda  :D

2dhgocj.jpg

2jb8ef4.jpg

5)

Batman: Arkham Asylum - 6.5/10,

Najwięcej trudności sprawiły mi wyzwania " Combat ". Wiadomo.. same w sobie, sa wymagające, ale do tego dochodzi jeszcze moje lenistwo, przez które ominąłem samouczek. Dopiero chłopaki na forum wytłumaczyli mi, jak rzucać batarang i batclaw nie tracąc przy tym na ciągłości kombosa. Gdy juz opanowałem wykorzystywanie tych dodatkowych umiejętności, wyzwania wręcz padały, jak muchy. Prawda jest taka, ze wystarczy opanować i przyswoić sobie mechanikę gry, a reszta przyjdzie sama z upływem wyzwań, krok po kroku.  Sama gra wymiata, mocne 9/10. Głownie dzięki mechanice walki, która jest zaje.bista. Daje dużo satysfakcji z pokonywania, kombinowania i łączenia przeróżnych akcji w jedno kombo. Za to nalezą sie brawa. Do tego dochodzą zagadki, postaci, bosowie i fabula. Wszystko fajnie współgra i tworzy kozacki klimacik. Na pewno skusze sie na odświeżoną edycje i raz jeszcze przejdę AA i dalej AC oraz AK. Pierwsze starcie z seria bardzo pozytywne, mile zaskoczenie dla mnie, ale niestety za dużo w tym roku wychodzi, także powrót do Batmana zaliczę dopiero, po premierze Arkham Collection. Tymczasem..

6)

Rocketbirds: Hardboiled Chicken (Vita): 2+/10 za wymagajacego bossa na trudnym poziomie. Bylo by milo, gdyby poprawili rzucanie granatami, bo serio to on jest latwy, tylko sterowanie to utrudnia.

7)

Minecraft (PSV): 1+/10 - bowiem wszystko ladnie wpada w swiecie samouczka. Nowy patch troche utrudnia sprawe i glitch'uje kilka trofeow, ale to mozna ladnie obejsc. Gra jest slaba, ale jak mam wbite 80% to nie wypada nie dobic do calaka :-P

I teraz jeszcze pozycja nr. 8:

Minecraft (PS3): 1+/10 - podobnie, jak na Vicie. 

P.S

Postanowiłem wrzucic wszystko w jeden post, by ułatwić Grzesiowi, zapowiedziany weekendowy up-date.

Pozdrawiam..

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 93 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Platyna #72  Fallout 3 (tak, dobrze czytacie ^_^ ) - wreszcie... Nie zliczę podejść do tej gry, ale posiadam ją od zamierzchłych czasów, kiedy jeszcze nie miała pucharków. Całe szczęście mam wersję

• GTA IV - trudność platyny 10/10, gra 10/10   Czyli moja historia z tą grą...   Pierwsze trofeum zdobyłem w 2009 roku, miałem już wtedy chrapke na platyne w tej grze, po zrobieniu wszystkich on

• Wipeout HD -   Odnosnie trudnosci - ciezko o tym mowic teraz, jak sie wszystko zebralo ale uwazam, ze o ile Zone Zeus i Zico sa uczciwie trudnymi trofeami (zona troche mniej, przez kolory) tak kamp

Opublikowano
  • Autor

Przeprowadzka zakończona co oznacza, że od dzisiaj wpisujemy się w temacie Platinum Club znajdującym się w dziale PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.