Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

To dlatego po wpadnięciu na lockerze w bandę wrogów i wystrzelaniu w nich 100 pocisków mam na koncie dwa - trzy kille...

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 700,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Odnośnie snajpera to nie gram tą klasą nigdy ,ale ostatnio pograłem   dla zadań  i myslałem ze snajperka zabija jednym strzałem ,a wcale tak nie jest ,ba nawet  nie zabija strzałem w głowe  ,czysty random jak i sama gra .Mój szacunek troszke do tego typu klasy spokorniał :).

Opublikowano

Odnośnie snajpera to nie gram tą klasą nigdy ,ale ostatnio pograłem   dla zadań  i myslałem ze snajperka zabija jednym strzałem ,a wcale tak nie jest ,ba nawet  nie zabija strzałem w głowe  ,czysty random jak i sama gra .Mój szacunek troszke do tego typu klasy spokorniał :).

Na hardzie zabija jednym strzałem.

Opublikowano

Witam , pytanie banalne ale może ktoś odpowie. Jestem przed zakupem BF 4 i moje pytanie jest takie , czy da się ustawić sterowanie takie jak jest w BF 3 ?, bo to z bety mi nie podchodziło wcale.

Opublikowano

Nie znam się, ale się wypowiem. Chyba nie. Ja poprzedniego bfa ograłem na xboxie 360 i jednak dosyć  szybko się przestawiłem na ustawienie przycisków w ps4 i osobiście wygodniej mi się gra, bo teraz przypominają bardziej coda (r3 kucanie, kółko kosa, r1 oznaczanie l1 granat - chyba tak, bo nie jestem przyzwyczajony do nazw przycisków w pleju)

Opublikowano

W domyślnym sterowaniu w BF4 nie pasowało mi tylko kucanie pod kółkiem, więc od razu ustawiłem pod R3. A strzelanie z R2 to czysta przyjemność, współczuje tym którzy się męczą z R1 które na dodatek się potrafi zaciąć w DS 4.

EDIT: Sry zapomniałem, że chyba nie da rady ustawić strzelania pod R1 u piechoty.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Witam , pytanie banalne ale może ktoś odpowie. Jestem przed zakupem BF 4 i moje pytanie jest takie , czy da się ustawić sterowanie takie jak jest w BF 3 ?, bo to z bety mi nie podchodziło wcale.

Zdaje się, że nie można w 100% ustawić takiego jak w BF3. Przede wszystkim strzelanie i celowanie jest na R2/L2. Ja niczego nie zmieniałem i gram na domyślnych ustawieniach. Trochę przeszkadza mi sterowanie pojazdami, ale jeżdżę nimi tak rzadko, że da się przeżyć. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Na początku psioczyliśmy nawet na ergonomię pada, a teraz nie wyobrażam sobie przesiadki na poprzedniego DS.

Opublikowano

Lagi są wszędzie. Na początku CN faktycznie nie lagowało, ale DICE po którymś paczu postarało się o dokładne zyebanie również tego dodatku.

Opublikowano

Kaziu gnoju nie mówiłem, że nie ma w ogóle lagów. Są, ale minimalne, nie tak jak w podstawce czy najbardziej zyebanym Naval Strike'u.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Post Karola jutro rano:

Ku.rwa w to się nie da grać, DICE patałachy oddawajcie moje 59 PLNów.

Opublikowano

Gram w BF4 od czasu do czasu, tylko i wyłącznie dla czystej zabawy, ale jeżeli ktoś spędza 90% czasu z konsolą grając właśnie w ten tytuł i angażując się bardziej, walcząc o lepsze ratio, to naprawdę jest mi autentycznie żal i szkoda takiej osoby, że DICE dostarczyło tak niedopracowany tytuł. To jest nic innego jak naplucie graczom w twarz. Kolejnej ich gry na pewno nie kupie, mimo, że w samego BF4 gra się fajnie, ale bugów jest tak dużo, że nie mam zamiaru kolejny raz płacić 250zł za dostęp do bety.

Tak więc, wybawco i ostatni nadzieja wymagających fps'ów przybywaj...

20140115082550.jpg

Opublikowano

Ja w sumie mam bfa 4 już 2 tyg, i jak na razie poza niemożliwością grania w 64 osoby i wkuriwająca ikonka pokazująca utratę pakietów, to gra mi się bardzo fajnie. Walka piechoty jest super, graficznie jest w porządku, chociaż jest niesamowicie nierówno np. Operacja blokada, sztorm na parcelach czy fabryka jest wypas, ale już ta mapa o brzasku i Szanghaj, posysa kule. Ogólnie mapy miejskie kuleją graficznie w porównaniu z otwartymi terenami

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Tak więc, wybawco i ostatni nadzieja wymagających fps'ów przybywaj...

20140115082550.jpg

Ja już się pogubiłem i nie wiem co z tego tytułu wyjdzie, tak czy inaczej bardzo czekam na betę 

Opublikowano

Mimo, że czekam z wypiekami na pysku na Destiny to wiem, że nie zastąpi BeeFa bo to całkiem inny klimat, całkiem inna gra. Już wolałbym wersję BFBC2 na PS4 i tam łupać w multi, a w Destiny zaliczyć singla/co-opa i cześć.

Opublikowano

Destiny w multi to będzie takie Halo. Drużyny składające się z 5 lub 6 graczy, średniej wielkości mapy, ty i twoje umiejętności. Niewykluczone, że będą też duże mapy z pojazdami (były w Halo), ale oczywiście nie będzie to ten poziom co w BF.

Opublikowano

Destiny bedzie bliżej do Borderlands i Diablo niż do Halo, to bedzie gra w której w drużynie będziesz ubijał mobki a główną motywacją do grania będzie eksploracja świata i loot. Ale żeby nie było absolutnego offtopa - starałem sie pograć w BFa4 pare dni temu po ponad 2 tygodniowej przerwie, zeby nie przeginac uruchomilem mapki z podstawki, oczywiscie lagi byly takie ze grac sie prawie nie dalo, gra dostala karnego "drąga" na kolejne kilka tygodni....nie wiem po kij inwestwalem kase w Premium ale widac jesę frajerę:/

Opublikowano

Oni tych lagów nie naprawią ,od 2 dni są  to takie jak ze Szczecina do Warszawy i na dodatek co 2 mecze po rundzie czarny ekran i zamknij aplikacje ,ehh...

Opublikowano

Pisałem już ze 100 razy, w Destiny będziemy zwiedzać światy, to będzie jeden tryb, drugi to klasyczny multiplayer, znany z każdego większego fps. Więc Xymek nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

Wlasnie teraz usiluje grac ale lagi sa takie ze poprostu opadaja rece, juz brak mi (pipi)a  cierpliwosci do tej gry z checia bym rzucil pudelkiem z ta gra w jednego z pracownikow dice albo ea i to tak prosto w leb