Opublikowano 6 grudnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=7QnLuA2MiEs&feature=related Świetny kawałek. To z filmu "Cienka czerwona linia"
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Autor Jego kostium w filmie to jakby kryptońska zbroja czy jakiś inny plot device.
Opublikowano 7 grudnia 201212 l czy ktoś wie czemu jego ubranie wygląda jak gumowa kolczuga? Pewnie dlatego, żeby jego stroj po raz pierwszy nie wyglądał jak leginsy
Opublikowano 11 grudnia 201212 l He saw it and it was gooooood Na naszych oczach ma miejsce prawdziwy renesans filmów o superbohaterach.
Opublikowano 11 grudnia 201212 l w 1.48 chyba jest nawet sam Russell Crowe, nie wiedziałem, że zagra w tym filmie
Opublikowano 11 grudnia 201212 l Autor @up Stalin. Jeżeli Snyder to spieprzy (boże broń !) to na zawsze będziemy skazani na rebooty Batmana.
Opublikowano 11 grudnia 201212 l 1:55 to jest Superman? ja tam widzę laskę z kręconymi czarnymi włosami w płaszczu
Opublikowano 11 grudnia 201212 l w 1.48 chyba jest nawet sam Russell Crowe, nie wiedziałem, że zagra w tym filmie gra jor-ela, prawdziwego ojca clarka. po tej krótkiej migawce można wnioskować, że nie tylko zobaczymy go w projekcjach, ale również w scenach zniszczenia kryptonu (pewnie pokażą jego konflikt z zodem).
Opublikowano 11 grudnia 201212 l Ciekawe, czy w filmie chociaż na 5 sekund będzie Lex Luthor. Trailer mega, Shannon jako Zod bankowo zniszczy system.
Opublikowano 11 grudnia 201212 l Autor Co do Lex'a to nawet chodziły pogłoski że miał mieć cameo a grać go miał
Opublikowano 11 grudnia 201212 l Ale trzeba przyznać, że uderzają z grubej rury - pierwsza część i inwazja Zoda, no no
Opublikowano 11 grudnia 201212 l Autor Chyba zdali sobie sprawę że ludzie idąc na es'a chcą czegoś więcej niż dramatu psychologicznego i odpuścili Lexa.
Opublikowano 11 grudnia 201212 l Ale w komiksach Lexiu też odpier,dalał grube akcje, jeszcze szczególnie gdy - No ale z mojej strony to nie zarzut, że go nie ma, tylko takie gdybanie
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Zwiastun rewelacyjny ale nie za dużo tam gacka ? widzę małego Clarka który ma znów jakąś traumę niczym Bruce
Opublikowano 12 grudnia 201212 l To nie wina podobieństw obydwu filmów tylko wina podobieństw obydwu komiksów
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Serio zapomniałem w ogóle o "nowym supermanie", zacząłem oglądać zwiastun nie wiedząc co to za film. Dopiero jak kolo pojawił się pelerynie zdałem sobie sprawę, że to jest to O_O Zwiastun na plus, warto będzie zobaczyć chociażby dla samej efektowności.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=DtZTUbNrrRE Na wypadek gdyby ktoś szukał muzyki z trailera.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Bohater w sam raz nadający się do zatrzymywania pociągów, ściągania kotków z drzew i lotów ku słońcu. Jak zrobią z tego dobry film, tzn. że Supek będzie odgrywał w nim drugoplanową rolę. Aktor którego obsadzili w jego roli daje na to spore szanse. Spodziewam się emo spojrzeń slow-mo w stronę kamery (najlepiej tak spode łba z opadającymi włoskami na oczki), dobrych postaci drugoplanowych i epickości od 5 minuty do ostatniej (pierwsze 5 min, niech już poświęcą na (pipi)enie o ciężkim dorastaniu na farmie prowadzonej przez białych i o tym, że w szkole rzucali do niego kupą). Nie ma innej recepty na sukces. Trailer spoko.