Opublikowano 6 grudnia 201212 l Prawdziwy guru wszystkich forumowych małoletnich znawców hip hopu...... http://www.youtube.com/watch?v=ksmNpl4G3i4 już mam sie smiać? to ten wspaniały illmatic XXI wieku? tak własnie wygląda hip hop po 2000 roku dzifki dobry numer na wiejskie dyskoteki w zawierciu Edytowane 6 grudnia 201212 l przez mars75
Opublikowano 6 grudnia 201212 l dobra ku'rwa idź słuchać trupa i się brandzlować do jego plakatu z bravo na ścianie, my się zajmiemy słuchaniem dobrej muzyki po 2000 roku elo
Opublikowano 6 grudnia 201212 l zignorujcie typa bo jest jak moher - do zakutego łba nic nie wejdzie.
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Biggie > Tupac pod każdym względem. Co ty możesz o tym wiedzieć? słuchasz mc z których każdy rymuje i brzmi jak weezy.
Opublikowano 9 grudnia 201212 l przy calej mojej animozji do roziego, teraz to pie,rdolisz jak potluczony
Opublikowano 9 grudnia 201212 l teraz ? on pie.rdoli od samego początku w tym temacie. Dla niego najlepszymi technikami są Krs i Pac, więc z kim tu dyskutować
Opublikowano 9 grudnia 201212 l KAJERESLA DE TICZA no wiem ze pie,rdoli, ale pałka się przegła, jak to mowia
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Jak można rozmawiać o technice mc , o hip topie i o 2pacu z kimś kto cytuje największego buraka disco polo dla blokersow sam określasz swój poziom a właściwie jego brak. Edytowane 10 grudnia 201212 l przez mars75
Opublikowano 10 grudnia 201212 l dwa_pack za to tworzył dla dobrze urodzonych, wykształconych, młodych ze średnich miast.
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Sugeruje żebyś posłuchał textu że znajomością angielskiego, jasne miał ostre i wulgarne treści prosto do getta ale miał też wiele utworów bardzo przemyślanych merytorycznie prawie zachaczających o poezję jak i testy skierowane w system segregacji rasowej i podziałów społecznych, poruszał naprawdę wiele kwestii w stylu dostępnym jedynie nielicznym i to w mojej ocenie stawia go na piedestale mojego najlepszego mc. To jest moja opinia i nikogo nie chce do tego przekonywać ale ciężko mi zrozumieć kogoś kto kocha ta muzykę i kwestionuje jego dokonania i stawia go na równi z kolesiami o bardzo miernych produkcjach. Peace.
Opublikowano 10 grudnia 201212 l ale do kogo ty mówisz? ja znam muzykę shakura. ale szerz kaganek oświaty dalej, może się czegoś ciekawego nauczymy. albo lepiej zamilknij na wieki bo nie wymieniłeś big l'a w tej swoim jedynym obowiązującym elementarzu klasyki dla prawdziwego fana rapu (nie diskopolo). "ze zrozumieniem" mam rozumiem słuchać jego tekstów? a to sorry nie da rady - poziom gimnazjów kiepski w kraju ostatnimi laty u mnie nie nauczono . Edytowane 10 grudnia 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 10 grudnia 201212 l weźcie tego typa bo padnę XD nie znam tego tu paxa ale podbno chco go zabić, bo go nie zabili na śmierć jeszcze. A ten pejowiec to przecie taki ambitny jest conie, mondre i rzyciowe teksty ma a tak na serio typie - powieś się proszę. Twój idol 2Pac sam pierdyknął by ci blaszkę na odmulenie bo pierd.olisz niemiłosiernie. Jak na razie to właśnie z tobą nikt nie podejmuje normalnej dyskusji poza udowodnieniem ci za pomocą kilku dobrych kawałków, że twoja wiedza o rapie jest śmieszna. Aha tak na przyszłość - cytatu można użyć ironicznie, c'nie ziomek ? a teraz właź na stołek i pozdrów Lepera.