44bronx 459 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 dopiero co lizał jaja fitiemu z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ten Kaen to ma balagan na strychu jak Peja, czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Myślę, że gorszy nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Odpowiedz na kawalek Deysa ze stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Naprawdę jesteście na bieżąco z tymi dissami? Nawet nie słyszałem ich ani jednego kawałka i chyba jest mi z tym dobrze. Kogo Wy słuchacie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Lubię słuchać Deysa, to samo proponuje na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Obczailem ten filmik wyzej i karva nie wiem czy plakac czy sie smiac. Co to za patole? Teksty jak z jakiejs gimbazy. A kawalek o jakims rozwaleniu stolu czy czegos i tlumaczenie, ze za to zaplacil - facepalm na 440. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 ale mamy wy(pipi)ione na twoje zdanie jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ten tomb za zyebanie bitu z Ali bomaye powinien dożywotnio dostać zakaz rapowania czy co on tam robi . Ta SB mafija jest tak słaba że wstyd to wklejać na forum o gierkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 tomb nawijal pod... ALI BOMAYE? xDDDDDDDDDDDDDDDDD nie wlaczalem, ale wyobrazam to sobie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Obczailem ten filmik wyzej i karva nie wiem czy plakac czy sie smiac. Co to za patole? Teksty jak z jakiejs gimbazy. A kawalek o jakims rozwaleniu stolu czy czegos i tlumaczenie, ze za to zaplacil - facepalm na 440. Napisal gosc, ktory slucha murzynow typu Tyga. Jaram sie rapem, rymuje jak Tyga Slucham murzynow, rymuje jak Tyga Mocne ma punche bo rymuje jak Tyga Czujesz murzyna bo rymuje jak Tyga Rymuje czaisz Jak Tyga czaisz Rymuje Jak Tyga Czaisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Ale nawet najchujowszy Tyga jest lepszy od Deysa, nie wspominając już o podraperach SolarBiałasTomb. Maus taki mądrala pierniczony, a gust muzyczny XDDDD Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Deysa podobaly mi sie stare kawalki typu "czarne ciuchy", "modele zagran", "daruj sobie". Nadal lepiej, niz twoja EP. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No z tymi dejsami i innymi srombami to myślałem, że maus robi se prowo, ale on jednak na serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Deys jest za(pipi)isty na odpowiednich bitach, piękny klimacik tworzy, naraaa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) No z tymi dejsami i innymi srombami to myślałem, że maus robi se prowo, ale on jednak na serio. Ja go sluchalem z rok temu, jak jeszcze nie byl taki popularny, skakal na rolkach i robil crip walka pod bity VNM. Ale tak jak napisal Robak, jak mial dobrego producenta i teksty zlewaly sie z bitem w specyficzny klimat to byl na plus. Teraz slucham z czystej ciekawosci, ale nie sadze, zeby mu to wychodzilo na plus, zwlaszcza z takimi kombajnami z WBW jak Solar i Bialas. Zreszta chuj was obchodzi czego ja slucham. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wielcy (pipi)a raperzy bitewni co prze(pipi)ali każdy beef.Najgorzej, że ta cała SB Mafia wrzuca na YT swoje (pipi)a marne remixy bangierów (JBMNT, COCO) i (pipi)a za chwilę albo nam YT zablokuje w kraju dostęp do bengierów albo będą się z nas śmiali w całej rapowej europie.A nie chwila. Już się śmieją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Po internetowych przepychankach wreszcie coś się ruszyło w beefie Guzior - Zioło. Ten pierwszy kilka dni temu puścił do neta diss: https://www.youtube.com/watch?v=rf5pEmRhKEs A dzisiaj Zioło dał odpowiedź: https://www.youtube.com/watch?v=qIZ_b6TMzfY Panowie wyciągają na wierzch sporo brudów, podoba mi się. Oczywiście #teamzioło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 co to za wacki są w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza
akadyjczyk 14 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Czajcie to, że typ ma ksywe ZIOŁO. Pewnie jeszcze jest ze składu THC. Ksywy w rapie to ogólnie kopalnia beki z Nietoperz SPG na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zioła Zioła wackiem nazywać xd Bluber skończ z rapem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 wackiem nie jest, ale ten beef jest marniacki w ch.uj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Zioła Zioła wackiem nazywać xd Bluber skończ z rapem. no jeszcze mnie nie poebao żeby sluchać tych polaczków Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Guzior moze ma 2 kawalki, ktorych mozna jakos sluchac. Reszta to chujnia. Ten drugi to samo. Vege ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Patologia rapuje? Karva to juz nasze rapy dla beczki sa lepsze niz to (pipi) wyzej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi