Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Remember Me

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim zdaniem gra jest slaba... slaby gameplay bez polotu, dodatkowo nudny. Fabula to kpina. Ogolnie gra nie posiada hmm... duszy i nie wiem czy chcialaby byc. 

Opublikowano

7 minut gameplayu z czego pierwsza połowa to chodzenie, a druga to cutscenka :P

• 9 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś jest coś w stanie powiedzieć o grze? Wygląda ciekawie, a przeszła bez echa. Jak długość? 

Po tych konwersjach MSP zakup z Marketplace wyszedłby mnie ok. 65 zł.

Opublikowano

Ktoś jest coś w stanie powiedzieć o grze? Wygląda ciekawie, a przeszła bez echa. Jak długość? 

Gra godna polecenia. Klimatyczna miejscówka - Paryż w roku 2084, świetna, choć przewidywalna opowieść, na kanwie której, niezłą książkową pozycję sci-fi można by stworzyć. Naprawdę historia głównej bohaterki, grzebiącej we wspomnieniach, tragedii do której doprowadziła chęć czynienia dobra i ulepszenia świata na długo zapadnie mi w pamięci.

Walki coś na wzór Batmana, możliwość ustawiania własnych kombinacji to też daje dość fajne doznania. Spory minus to długość gry. Tak czy siak, oceniam na mocne 8, może nawet 8,5/10. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem gra jest slaba... slaby gameplay bez polotu, dodatkowo nudny. Fabula to kpina. Ogolnie gra nie posiada hmm... duszy i nie wiem czy chcialaby byc. 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Tydzien gra u mnie lezy a ja dalej na pierwszym chapterze jestem. Nie twierdze, ze brak jej potencjalu, ale nie lubie "grac" w gre ogladajac zmieniajace sie cutscenki...

Te cutscenki to jeszcze pal licho, nie ma w tym nic złego. Problem w tym, że cała gra jest taka sama, wszystkie lokalizacje. I ta kamera, kompletna katastrofa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi się tam w gierkę bardzo dobrze grało. Klimatyczna i fajnie się walczyło.Nie wiem po ile aktualnie chodzi ale moim zdaniem warto dać szansę tej grze.