Opublikowano 21 maja 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=lX134XLbdsI&feature=player_embedded jakis nowy gameplay. nic specjalnego. ale i tak sie jaram
Opublikowano 12 czerwca 201311 l No to będzie moja druga gra po Uncharted, którà wezmę w pudełku na Vicie. Z tego co na horyzoncie widać, a raczej nie widać, to cięźko stwierdzić kiedy wpadnie następna. Ale do meritum, jak mnie jara te Tearaway.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l to na podjarkę dorzucę Ci jeszcze trailer ja Tearaway łykam na premierę - dla niej kupiłem Vitę i cieszę się niezmiernie, że wszyscy którzy mieli z nią styczność twierdzą, że to bezsprzecznie najlepsza gra na tą konsolę jaka powstaje
Opublikowano 13 czerwca 201311 l podobno sie podobało http://instagram.com/p/agcKQuOf_f/# ^Shigeru Miyamoto i "sprawdzanie" produktu konkurencji
Opublikowano 3 lipca 201311 l haha dopiero teraz obczaiłem tą fotę śmiesznie się ją ogląda mając w pamięci kilka preview z E3 gdzie pisano, że tearaway ma taki klimat i duszę jakby to wewnętrzny super team nintendo robiło ekskluzywa do konkurencji. Kurczę oby MM nie zespsuło mi podjarki czasem rozgrywki...jeśli to będzie długa przygoda pełna sekretów i oryginalnych patentów jak te z dotychczasowych trailerów/gameplayów to będzie to przenośne arcydzieło na vitę. Przy okazji - gierka zgarnęła tytuł gry targów dla konsol przenośnych
Opublikowano 8 lipca 201311 l właśnie takich gier potrzebuje psv a nie same wersje HD i porty z dużych konsol
Opublikowano 14 września 201311 l Lubicie figurki z gry? Tearaway Wam takie zaoferuje… jak sobie wytniecie Za co kochamy gry stawiające na stronę artystyczną? Za ich nietypowe podejście do tematu. Media Molecule, twórcy nadchodzącego Tearaway, umożliwią zdobycie w grze wzorów, które nastepnie wydrukujemy i złożymy z nich figurki. Studio, które zrodziło LittleBigPlanet, nie zawodzi w kwestii dopieszczania społeczności graczy: Wypełniliśmy dla Was grę znajdźkami w postaci planów papierowych modeli-wycinanek. Podczas przemierzania świata Tearaway natkniecie się na różnego rodzaju potworki, rośliny i obiekty, które utraciły swoje kolory. Zróbcie im zdjęcie aparatem Waszego bohatera, by przywrócić barwy i odblokować ich plan. Niektóre plany będą kolorowe, inne - do pokolorowania wedle własnego gustu. Studio zachęca, by zamieszczać zdjęcia swoich tworów na ich stronie, na któej znajdziecie również trzy plany przedpremierowe w formacie pdf, gotowe do wydruku: Wiewiórkę, Łosia oraz Maskę Wendigo. Premiera zapowiedziana jest na 22. listopada na PS Vita. http://www.ps3site.pl/lubicie-figurki-z-gry-tearaway-wam-takie-zaoferuje-jak-sobie-wytniecie/166774
Opublikowano 26 października 201311 l nowy trailer...muza ta sama co podczas zwiastunu z GC ale zawartość inna. Możecie się śmiać ale ja jestem wręcz pewny, że to będzie cichy kandydat do GOTY
Opublikowano 26 października 201311 l Ja mam nadzieję że teraway z UK będzie miał język polski, bo 20 funtów a 180zł u nas to jest ogromna różnica
Opublikowano 26 października 201311 l Jka nie bedzie mial to straty nie bedzie. Ale skoro sony to powinno byc spolszczone.
Opublikowano 27 października 201311 l Kupujta w Polce,Sony odwala kawał dobrej roboty ze swoimi tłumaczeniami, szkoda by było zaprzestać akcji z powodu małej sprzedaży!
Opublikowano 27 października 201311 l Jak przeliczysz funty na zlotowki to tylko za przeproszeniem - jelenie - kupowaly by w Polsce. Zreszta ja juz w naszym pieknym kraju nie mieszkam wiec taniej wychodzi mi kupic gre z amazonu.
Opublikowano 27 października 201311 l gra z amazonu wychodzi ok 100zł, w polsce najtaniej co widze to 169-179zł, ja mam gdzieś polską wersję...zresztą jak widać główny bohater będzie niemową więc istanieje "ryzyko", że tekstu do przetłumaczenia będzie mało, jeszcze dodatkowo wątpie, że w grze posługiwać się będą jakiś ultra zaawansowanym angielskim w stylu FFXII gdzie czasami używano zwrotów ze staroangielszczyzny
Opublikowano 29 października 201311 l Tak samo bylo z killzonem ,przed premiera cena 179 zl , w dniu premiery juz w wiekszosci sklepow 139 zl ,a na allegri nowki nawet po 119zl pl, z tearaway oewnie bedzie tak samo.
Opublikowano 30 października 201311 l Na PSS pojawiły się preordery Tearaway za 99 zł. Są dwa pakiety z dodatkami: Pre-order Tearaway™ today and unwrap The Special Delivery Pack – containing iota and atoi costumes for LittleBigPlanet™ 2, LittleBigPlanet™ Karting and LittleBigPlanet™ PlayStation®Vita. You will also get an exclusive skin and papercraft plan for the famous Tearaway™ piggy pal. Pre-order Tearaway™ today and unwrap The Jukebox Pack – containing the game soundtrack with exclusive bonus track, PlayStation®Network avatars of iota and atoi, and a colourful Tearaway™ PlayStation®Vita home screen skin.
Opublikowano 30 października 201311 l o fuck mega cena, anuluje zatem preordera z amazona i klepnę tego - jakoś nie lubię wersji pudełkowych gier na vicie i posiadam tylko jednego karta z killzonem, który cały czas siedzi w konsolce