August 14, 201213 yr Nowa gra od Media Molecule, trialer z Gamescom. http://www.youtube.com/watch?v=NK6_QvdxyXQ&hd=1
August 14, 201213 yr Wreszcie cos oryginalnego. Wlasnie takich gier potrzebuje Vita, a nie jakichs odgrzewanych kotletow. Konsola ma potencjal, wiec wypadaloby wreszcie go wykorzystac.
August 15, 201213 yr Jakby takich gier na Vite było 10, to bym kupił ten sprzęt. Świetnie to wygląda i oby więcej takich gier.
August 15, 201213 yr po zobaczeni tej gry zastanawiem sie nad kupnem vity. wlasnie na cos takiego czekalem, bo w uncharted, killzone i reszte gier ktore teraz mozna dostac na vite, moge sobie pograc na ps3.
August 16, 201213 yr To jest wlasnie konkretna gra przeznaczona dla PS Vita - oryginalna i wykorzystujaca funkcje konsoli, a nie zaden tam port, albo okrojona wersja dla handhelda. Przyznaje, ze trailer zrobil na mnie wrazenie, widac duzo ciekawych pomyslow do tego ta specyficzna grafika, efekty z palcami wychodzacymi spod ekranu i tekstura na losiu zrobiona ze zdjecia sa super ! Powinno byc wiecej takich gier, jeszcze nie mam PS Vita, ale wlasnie tekie tytuly zachecaja do jej zakupu. Edited August 16, 201213 yr by saptis
August 16, 201213 yr nie chciało mi się kolorować, ale i tak całkiem fajnie prezentuje się na półce, obok gierek x)
August 16, 201213 yr nie chciało mi się kolorować, ale i tak całkiem fajnie prezentuje się na półce, obok gierek x) Skad to wziales?
August 16, 201213 yr Pewnie skubaniec był na gamescom. Tearaway tak ogólnie jest tworzone od roku przez 15 ludzi!
August 17, 201213 yr Author Wystarczy odwiedzić stronę gry, która była podana na końcu trailera. tutaj macie model do wydrukowania http://tearaway.mediamolecule.com/assets/files/papercraft-elk.pdf
November 10, 201213 yr Z tego tytułu może powstać naprawdę coś fajnego, liczę na nową maskotkę Sony i grę dla której będzie warto kupić Vitę. Mały zespół pracujący nad grą może być zaletą.
November 10, 201213 yr byłaby fajna maskotka gdyby nie jej tragiczny design. gra zapowiada się bardzo dobrze - proste, kreatywne pomysły zawsze są w cenie
January 31, 201313 yr dla mnie to najlepiej zapowiadająca się pozycja 2013 roku na wszystkie platformy. Magiczna pozycja. btw. Vity develeperskie można podłączać pod tv? bo widzę, że w preview grają na vicie podłączonej kablem do lcd
January 31, 201313 yr dla mnie to najlepiej zapowiadająca się pozycja 2013 roku na wszystkie platformy. Magiczna pozycja. btw. Vity develeperskie można podłączać pod tv? bo widzę, że w preview grają na vicie podłączonej kablem do lcd Tak, nowsze dev wersje można pod TV podłączyć normalnie.
January 31, 201313 yr Ooo ciekawe, a sa przecieki czy wyjdzie taki model do normalej sprzedazy? Od poczatku sie dziwilem ze vita nie ma podlaczenia pod tv przy tak dobrych podzespolach i racjonalej rozdzielczosci
January 31, 201313 yr Tego to nie wiadomo. Na razie tylko kilka serwisów z Japonii ma taką konsolę u siebie, co widać jak mało jest materiałów direct feed z konsoli. Mam nadzieję, że druga rewizja konsoli dostanie TV Out.
April 10, 201312 yr 23 października oficjalna premiera - dla mnie jedna z najbardziej oczekiwanych gier tego roku na wszystkie możliwe platformy
May 21, 201312 yr do tego nowe preview wręcz rozpływają się nad gierką jednoznacznie twierdząc, że nic lepszego na Vicie jeszcze nie powstało Edited May 21, 201312 yr by Ficuś