Opublikowano 11 września 20186 l Jak ktos napisal, ze ma 15 lat w internetach, to pewnie tak jest. PS: Chuj z nim.
Opublikowano 11 września 20186 l Piszą, że ma 17, a na YT to bait, ale 12 minut temu, Maus napisał: PS: Chuj z nim. Pośmieszkować można.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l Mógł wrzucić na fejsa cytat "nic niewarte znajomości po czasie tracą wartość" xd
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Srednio mi podchodza te nowe kawalki sowy...nic nie pobije starych wałków takich jak duże elo,wojownik rapu,policja to fatum...i kolaboracja z roberto uno - rotterdam.
Opublikowano 3 lutego 20196 l Ja pierdole i mes jeszcze w tym góvvnie obesranym, o zwrotce Tedzika nie wspominam a ten wack co jest tu numer jeden to jest i gif od milana do kwadratu. Serce mi krwawi no. ;(
Opublikowano 5 marca 20196 l nie wiem, czy taka beka, całkiem wpada w ucho i przyjemne w odbiorze. dziwne połączenie, nawet gierki się załapały Edytowane 5 marca 20196 l przez grzybiarz