Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

a figurka miecza wygląda na solidną.

Widziałeś jak Reggie ją pokazywał na Treehouse? Jak dla mnie ścierwo, tak jak 99% figurek w limitkach. Lubię niewielkie, limitkowe bibeloty (skrzynka z A Link Between Worlds), ale figurki to jest dla mnie jakieś nieporozumienie. Na dobrą sprawę to dla mnie mogłyby być same steelbooki, +20/30zł więcej niż podstawka i bierzcie moje pieniądze.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 428,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Widziałem i uważam że prezentuje się zacnie, przynajmniej na ile może się prezentować miecz wbity w skałę :P

Ja nie przepadam za steelbookami bo łatwo je zniszczyć albo to ja mam takiego pecha że w co drugim mi się robi wgniecenie po jakimś czasie.

Opublikowano

Steelbook łatwo zniszczyć? :dafuq: U mnie wszystko SZTYWNIUTKO.

No dla mnie ten mieczyk porażka, Reggie bierze w łapska a tu widać, że całość wygięta :dynia:

Opublikowano

Figurki to się bierze oddzielnie za dużo pieniędzy, No chyba, że to Raiden z limitki MGR. Pozdro dla kumatych.

Opublikowano

Jak jeden steelbook upuściłem to się w nim zrobiło takie wgniecenie że prawie jest dziura na wylot oO

Wolałbym żeby to była figurka Linka ale jako gadżet do postawienia na regale to i mieczyk się nada :)

Opublikowano

A ja lubię wszystko, drobne bibeloty, steelbooki i figurki. Ale takie fajne z bohaterem. Ubisoft miał porządne i nie drogie kolekcjonerki. Mam nawet na półce Asasyna i Sama Fishera :) Jakość pierwsza klasa. Co do Zeldy to strasznie jestem zły na ten miecz. Powiedziałbym nawet że zepsuli mi radość z wyczekiwania na grę roku :(

Co bym chciał zamiast miecza? Na przykład figurkę amiibo jak w TP HD. Szalenie mi się podoba dizajn aktualnej księżniczki, bardzo bym się ucieszył z takiego gadżetu. Do tego oczywiście soundtrack, pokrowiec, mapa i moneta. Tak widzę europejską limitkę Zeldy.

v0qPZFf.jpg

Opublikowano

Zelda z amiibo jakaś taka upośledzona. Mordka jak ziemniaczek. Ta w grze wygląda zupełnie inaczej (o wiele lepiej, świetny design postaci ogólnie).

bqg4pmxiw0hbqeaby8in.png

Edytowane przez Elanczewski

Opublikowano

Wiekszosc Steelbooków to jednak plastik podobno, rzadko kiedy daja dobrej jakosci.

@chmurqab dalbys jakis namiar jak pokazuja ta figurke na żywo czy nie posiadasz?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

zagięty miecz, limitka zeldy tworze nowe L O R E

Opublikowano

Można powiedzieć że master sword wymiękł :D

Nie zwróciłem na to uwagi wcześniej, chrno miał rację :lapka:

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Różnice według IGN

Both launch on the same day, March 3.
Both have a frame rate of 30fps.
Both versions of the game offer the same content.
On a TV, the Nintendo Switch version of the game renders in 900p while the Wii U version renders in 720p.
The Nintendo Switch version has higher-quality environmental sounds. As a result, the sound of steps, water, grass, etc. are more realistic and enhance the game’s Open-Air feel.
The physical copy of the Wii U version will require 3GB of available memory on the Wii U system or an external drive.
Some icons, such as onscreen buttons, differ between the two versions.

Opublikowano

Oficjalna okładka wersji na Wii U:

http://b2b.cqe.pl/gallery/2_31542/name-original.jpg

On a TV, the Nintendo Switch version of the game renders in 900p while the Wii U version renders in 720p.

Czy potwierdzono już tryb off-tv play dla Zeldy na WiiU?

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Gra jest najważniejsza, a nie jakieś tam okładki i duperele za które dojął z Was gruby hajs.   :mog:

Opublikowano

No i dobrze, zmienili tą paździerzową okładkę co była do tej pory (łucznik Link mi się podobał ale tło to nędza była totalna). 

@Velius, Dobos

:Coolface:

Nintendofag ze mnie pierwsza klasa, nic mi na tych prezentacjach nie umknie  :sir:

Co do Off-Tv Play to o ile pamiętam już kiedyś Aonuma potwierdzał że na pewno będzie ale ostatnio potwierdzeń brak.

Zresztą Aonuma już puszcza oko i mówi o nowej odsłonie, która może zawitać na Switcha bo jak sam twierdzi nie wykorzystał w pełni potencjału konsoli. 

https://mynintendonews.com/2017/01/17/eiji-aonuma-there-could-be-the-possibility-of-another-zelda-on-nintendo-switch/

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Wersja na WiiU przed chwilą podrożała do 230zł w KiG co może oznaczać że i w innych sklepach cena wzrośnie.

Jak ktoś rozważa zakup to niech zaklepie na wszelki wypadek w CDP Lub Ultimie bo nadal jest za 199zł.

Opublikowano

Dobrze ze na farcie wbilem tego preordera xd

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie jakiegoś wałka i sprzedadzą mi Zeldę za 180. Zastanawiam się czy tak będzie, bo brałem za pobraniem i boję się,że nagle okaże się, że nie ma tylu egzemplarzy ale za 230 to mi ściągną..

Opublikowano

Tez wziąłem za pobraniem, ale raczej nie będzie żadnej niespodzianki i będzie za 180.

Opublikowano

Kupuję tam 3 lata i zawsze sprzedawali po cenie zakupu nawet jak w międzyczasie cena wzrosła, inna rzecz że nigdy aż o 50zł :P

Opublikowano

Czyli jakbym zrobil rano preorder to bym miał po starej cenie?