Opublikowano 23 kwietnia 201510 l No to ciesz się przecież! Ja też się cieszę jak mogę kupić kabel za 80 zł który jest cienki jak nitka i wiem, że mi miły Pan wymieni. Jupi! Miałem sgs3 i 4 i ładowarki działały akurat bez problemu. No ale kurde, to ładowarka, tranzystory - jednym się psują innym nie. W robocie mam chłopaka z ip5 i reklamował ładowarkę akurat, zaczęła dawać tylko 0.5A i telefon się prawie nie ładował. Także kurde, co to w ogóle za argument? Za czym? To zwykła ładowarka usb 5V 1AMP.
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l mi w biedroidzie padly 3 kable przez neicaly rok - przerywaly ladowanie, albo trwalo bardzo dlugo i grzala sie zarowno ladowarka jak i telefon. pewnie przez to ze sporo uzywalem tel podczas ladowania i koncowki sie jakos wyrobily
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l Nie wiem co wy robicie z kablami. Ładowarki widziałem popsute, kable widziałem pogryzione przez zwierzynę ale żeby się kable psuły ot tak to nie widziałem.
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l androbieda ładuje telefon tylko przy łóżku jak mam całuje na drobranoc, posiadacze IP ładują telefony w samolotach klasy biznes do Dubaju i i czasami może się coś stać. Lucek tak to bywa, ja reklamowałem od razu stewardesie i też mi wymieniła całując w policzek.
Opublikowano 13 maja 20159 l Przebieg moich napraw gwarancyjnych telefonów komórkowych: 2013 Nokia Chu,jnia 920 Zepsuta płyta główna -> 7 dni naprawy -> wymienili płytę, telefon ten sam, porysowany, obity 2015 iPhone Czysty Seks 6 Przednia kamera lekko przesunięta względem obudowy -> 3 dni naprawy -> nowy telefon 1:0 dla Apple. Androida nie wliczam, bo tam bym to naprawił nowym softem, kernelem czy innym crackiem.
Opublikowano 14 maja 20159 l iPhone 4 -> zepsuł mi się pstryczek od wibracji. Rok po gwarancji dzwonię, mówię że się zepsuł juz pół roku wcześniej, przysłali kuriera, za 3 dni dostałem nową sztukę. iPad 3 -> 2 tygodnie po zakupie upadł mi. Miałem wgnieciony róg obudowy. Zadzwoniłem do Apple, gdzie mogę się zgłosić żeby naprawić to i ile kosztuje taka naprawa obudowy. Powiedzieli, że mam sprzęt u siebie dokładnie 14 dzień, a tyle działa u nich procedura ewentualnego zwrotu i nie interesuje ich powód oddania sprzętu z powrotem i mam wybrać, czy chce nowy, czy gotówkę. Powiedziałem, że nowy i tego samego dnia wysłali do mnie kuriera któremu miałem oddać starą sztukę a przywiózł mi nową. Taka obsługa i wzorowy customer service jest wliczony w cenę produktu i z przyjemnością go płace i właśnie dlatego między innymi jestem uzytkownikiem i zwolennikiem Apple.
Opublikowano 14 maja 20159 l Ale na androidzie możesz sobie zmienić ikonki. Przykro mi, Android 1 : Apple 0
Opublikowano 14 maja 20159 l Ja jestem ciekaw kiedy inni swój CS zmienią, bo ceny podnosić umieją bez problemu. Słyszę pochwały ale znajomy stłukł 5s jakiś miesiąc po zakupie i za wymianę ekrany (tzn dostał telefon refurbished) policzyli chyba 1300 więc nie mało. Przypadki są różne. Większość innych producentów wymienia ekran za max 700 zł.
Opublikowano 14 maja 20159 l Jak to jest z tymi wymianami iPhone'ów? Mój 5S jest poobtłukiwany z każdej strony (używka), zadzwonię do nich i mi przywiozą nowego ;/?
Opublikowano 3 października 20159 l UWAGA. DZIELISZ TABLET Z DZIEWCZYNĄ/ŻONĄ, UWAŻAJ (Lucek to do Ciebie głównie). Chyba ostatni updejt na iPadzie wprowadził coś lipnego. Wczoraj wypiłem z laską po szklaneczce alkoholowego trunku i nagle słyszę: - Ty wiesz co? Pokaże Ci coś. [bierze tablet, wchodzi na jakąś stronę i logując się klika w nowy przycisk "hasła"] Kur.wa oczom, nie wierzę: pojawił się spis wszystkich stron + wszystkie hasła. Do psxextreme.info, na poczte, fejsa i wszędzie gdzie się logowałem. I to hasła odkryte, a nie żadne tam ********* Jeżeli jesteście z tych co nie mają wspólnego konta na fejsie, to polecam obczaić tablet i zmienić hasła. Ciekawe kiedy zamierzała mi o tym powiedzieć ;/
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l szybkie pytanko: da się ustawić swój dzwonek połączenia, albo sms w telefonach Apple? Wiem, że kiedyś było to możliwe, a teraz co?
Opublikowano 21 września 20168 l Czy jakbym miał Macbooka i używał stacjonarnego Appstore, to czy tam będą te apki, co mam w wersji mobilnej? Np. chciałbym mieć podgląd kamer na kompie, jest jakaś tam apka do tego np. to https://itunes.apple.com/pl/app/bcsviewerlite/id1055954425?l=pl&mt=8 ? Kto ma maca, niech sprawdzi, pilne.
Opublikowano 21 września 20168 l Nie, nie odpalisz aplikacji na iOS na maku. Nawet z symulatora który jest w Xcode.
Opublikowano 21 września 20168 l A masz może jakoś sprawdzić, czy są tam jakieś apki do monitoringu, tj. podglądu kamerek? Chodzi mi o podgląd z kamer wifi, a nie o żetoniary jakby co.
Opublikowano 21 września 20168 l nie ważne :o nie umiem czytać Edytowane 21 września 20168 l przez Szejdj