Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 487,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Wszyscy wracaja... ;)

Spoko, Ukarzyciel, wbijaj- kolejne medale za podnoszenia czekaja ;)

a propo's bugow- przypomnialo mi sie... Niedawno na 925 jak ktos mnie podniosl przy C, to zamiast wstac... wpadlem pod mape :rofl2: Przez chwile swobodnie spadalem (spadochron sie nie chcial otworzyc, chyba sie zacial), po czym zaliczylem zgon- pewnie po uderzeniu o drugie dno :ph34r:

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Ok chyba czas odstawić Fifę i wrócić chociaż trochę pograć :). Bo już prawie kupiłem własne M a raczej bank mi je udostępnia bo moje to dopiero za 25 lat :wallbash: . I dopiero wtedy nie będę miał czasu bo remont spocznie na moich rękach, więc tym bardziej czasu nie będzie :confused: .

Opublikowano
  • Autor

O, to gratuluję, widzę, że moment wyprowadzenia się od Mamusi zbliża się wielkimi krokami :] Dasz radę, a jak już po remoncie klapniesz się swoim mieszkaniu, na swojej kanapie, przed swoim TV, odpalisz BFa, zarwiesz nockę z kumplami to wtedy poczujesz zadowolenie. Dla mnie to była najlepsza decyzja w życiu.

Opublikowano

No, to gratulacje, Zielu :)

...i nie przejmuj sie- np. "moje" mieszkanie bedzie moje za jedyne 35 lat :D (no dobra, juz tylko 32 zostaly :) ) Z remontem faktycznie troche zabawisz, ale jak Pryx napisal- dla pozniejszej satysfakcji warto :)

Opublikowano

Ok chyba czas odstawić Fifę i wrócić chociaż trochę pograć :). Bo już prawie kupiłem własne M a raczej bank mi je udostępnia bo moje to dopiero za 25 lat :wallbash: . I dopiero wtedy nie będę miał czasu bo remont spocznie na moich rękach, więc tym bardziej czasu nie będzie :confused: .

Wojo nie dało nic?Czy zamieniłeś za dopłatą na cywilne?

Opublikowano

Nowy rekord kos w jeden wieczor (noc): 80 (z 388 killi w sumie :) )

byloby pewnie ze 100, gdyby wszystkie weszly jak nalezy...

Opublikowano

Dopadła mnie dzisiaj straszna myśl. Chyba przejdę na emeryturę :(

Opublikowano

co Cię do tego skłoniło?

ja niby miałem też częściej grać ale jakoś mnie nie ciągnie

Opublikowano

co Cię do tego skłoniło?

Grałem dzisiaj jakiś czas i nagle dopadło mnie maksymalne znużenie. Wręcz odpychało od tytułu. Duży wpływ ma pewnie też to, że praktycznie każdą giwere wymasterowałem i nie za bardzo mam co robić. Ratuje sprawę w tej chwili tylko i wyłącznie gra z ekipą, ale chyba do następnego dodatku będę sporadycznie wpadał.

Opublikowano

co Cię do tego skłoniło?

Grałem dzisiaj jakiś czas i nagle dopadło mnie maksymalne znużenie. Wręcz odpychało od tytułu. Duży wpływ ma pewnie też to, że praktycznie każdą giwere wymasterowałem i nie za bardzo mam co robić. Ratuje sprawę w tej chwili tylko i wyłącznie gra z ekipą, ale chyba do następnego dodatku będę sporadycznie wpadał.

Łączę się w bólu bo rozumiem w 100% - kiedy zaczyna brakować wyzwań i świeżości przy graniu trzyma tylko ekipa - ale przychodzi taki czas, że nawet najfajniejsi ziomale nie zapewnią adrenaliny :) Możliwe też, że zwyczajnie się starzejesz :)))))))) albo obudził się w tobie instynkt macierzyński i myślenie o słofkich różowych bobaskach... heheheh

Opublikowano
  • Autor

Gęsior, przegrałeś w Battlefielda prawie 800 godzin, to jest ponad miesiąc non stop. Nie dziwne, że czujesz znudzenie. Za dużo sobie dawkowałeś BFa, ot co. Ja zamierzam grać w BFa cały czas, w między czasie ogrywając kupkę wstydu, na której leży kilka pozycji.

Opublikowano

Heh Kaczor - starzeć się starzeje na pewno, ale nigdy nie dorosnę :)

Pryx - masz rację. Za dużo Bf'a.

Paradoksalnie znowu z Kabotynem do 3:30 dzisiaj garłem.

Opublikowano

Łączę się w bólu bo rozumiem w 100% - kiedy zaczyna brakować wyzwań i świeżości przy graniu trzyma tylko ekipa - ale przychodzi taki czas, że nawet najfajniejsi ziomale nie zapewnią adrenaliny :) Możliwe też, że zwyczajnie się starzejesz :)))))))) albo obudził się w tobie instynkt macierzyński i myślenie o słofkich różowych bobaskach... heheheh

No, uprzedziles mnie, bo mialem pisac: DSK (Drugi Syndrom Kaczora) biednego Gesiora dopadl ;)

...i tez sie w sumie nie dziwie- po 800h moze sie chwilowy kryzys przytrafic ;)

Ja czasem nawet po intensywniejszych weekendach (np. chociazby po tym) tez lekki kryzys mam i pare dni musze odpoczac...

Opublikowano

Też wczoraj pograłem z kabotynem ale jak mi zwiesiło konsolę to już chęci opadły. Ale dalej gra daje mi frajdę :) tylko teraz bardziej jak mam do kogo gębę otworzyć

Opublikowano

alez wam zazdroszcze tego ciupania w weekend zamawiam neostrade i mam takie pytanie OT. mieszkam chwilowo w starym budownictwie, telefon jest na dole i tak bedzie podlaczony modem teraz pokoj bedzie po skosie na 1wszym pietrze i tu pytanie czy bedzie dzialac na wifi czy musze kuc i ciagnac kabel:) acha i co polecicie tenodem sagem czy livebox czy jak to tam sie zwie

Opublikowano

alez wam zazdroszcze tego ciupania w weekend zamawiam neostrade i mam takie pytanie OT. mieszkam chwilowo w starym budownictwie, telefon jest na dole i tak bedzie podlaczony modem teraz pokoj bedzie po skosie na 1wszym pietrze i tu pytanie czy bedzie dzialac na wifi czy musze kuc i ciagnac kabel:) acha i co polecicie tenodem sagem czy livebox czy jak to tam sie zwie

Muszę cię rozczarować ale livebox jest przeznaczony do M3 :) a nie do chałupy piętrowej a co dopiero jakieś tam skosy :) ale może się uda choć wątpię bo ma słaby sygnał wifi

Co innego jakbyś miał liveboxa na piętrze a konsolę na dolę to mogło by pomóc

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano
  • Autor

Mi się ten gameplay podoba, nawet powoli chwyta mnie jaranko dodatkiem :] Latać heli i tak nie potrafię, więc pewnie popoluję na nie kuszą, LOL. To nie jest gra w 100% oddająca rzeczywistość, tu ma być fun i na taki fun własnie liczę.

Opublikowano

Zaq jest bojowo nastawiony i ze wszystkim jest na nie :).

nie jestem bojowo nastawiony tylko,oni zabijaja zabawe z grania pojazdami.Najpierw zabrali flary pasazerowi w heli,zwiekszyli zasieg i moc igly a teraz wpieprzaja jeszcze kusze ktora rozwala heli.Pojazdy to jedyne co rozni bf od cod. Dziwie sie ze wam to nie przeszkadza,ze chca zrobic z tej gry Cod.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Z flarami i igłą masz rację :( ale z łukiem który rozwala heli to się nie zgadzam, przecież są różne nakładki na strzały, łącznię z wybuchającymi więc co w tym nie logicznego, tym bardziej w grze ? Bo w realu to zastanawiałbym się nad zbyt dużym obciążeniem przodu co skutkowało by zbyt dużym opadaniem i zmianą trajektorii lotu, ale to gra :)