Łebi 311 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Robi grzanki, a jak pomasujesz to loda też hehe Wkurza mnie klepanie na padzie gdy np wprowadzam tekst w sharefaktory, YT lub wszędzie indziej. Podaj mi kabotyn inne zastosowania klawiatur niż wprowadzanie tekstu? (nie chodzi mi o sterowanie strzałkami lub mizianie jeśli mają taczpada)? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Kabotyn już kombinuje jak do tego jeszcze myszkę przypiąć Łebi, masz zamiar z tym czymś przypiętym grać czy będziesz przypinał jak trzeba będzie wpisać tytuł filmiku na YT? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Będę wyobrażał sobie, że na wii juuu gram hehehe Prognozuję, że nie będzie raczej przeszkadzać przy graniu. Wpinanie i wypinanie nie ma sensu na dluższą metę. Prędzej będę miał na 1 padzie i gdy granie będzie niewygodne uzywał jednego do grania a drugiego do YT czy forumka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Będę wyobrażał sobie, że na wii juuu gram hehehe Prognozuję, że nie będzie raczej przeszkadzać przy graniu. Wpinanie i wypinanie nie ma sensu na dluższą metę. Prędzej będę miał na 1 padzie i gdy granie będzie niewygodne uzywał jednego do grania a drugiego do YT czy forumka Można na tym expresie znaleźć astro a50. Jak z wysyłka do pl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 90% to wysyłka za free, nawet duperele za dolara Jeśli chodzi o takie sprzęty to taniej nie wychodzi, za astro 380 $ plus 60 $ przesyłka. Znalazłem thrustmastera za dużo taniej niż u nas (za sztukę) ale prosto z fabryki i pakowane tylko po kilkadziesiąt sztuk hehehe. Aliexpress to takie wieksze i lepiej zorganizowane allegro, w większości kupujesz bez pośredników wprost od producentów. Kupiłem już tam kilka rzeczy. Gadżety i elektronikę, kupisz dużo taniej niż u nas. Ps. Znalazłem lampkę która mi się marzyła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mclusky,Lebi,Gumis gracie w tym tyg w bc2? Ale psn mnie ostatnio w(pipi)ia,6 znajomych na liscie i zawsze kogos nie zaladuje. Ostatnio Gumisia nie pokazywalo a dzis Mcluskiego. Jak dobrze,ze za to (pipi) nie place ani grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ano ja prawie codziennie gram. Teraz zacząłem Fallouta 3 bo jak nie ma ekipy to nawet BC2 nie odpalam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ja jutro moge grac caly dzien. W piatek od 14 czasu PL. Weekend caly dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jeśli już to dziś wieczorem (ale wątpię) potem dopiero w pt/sob wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak ktos chetny na granie to ja juz gram. Bede gral do 24/24:30 czasu PL Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jestem, ale nie widzę Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Zaraz bede,na kilka meczy. To (pipi) zwane psn oczywiscie nie wyswietla mi cie na liscie. Ale ta usluga jest (pipi)owa. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Obczajta, typ nakuwria prawie jak ja w betelfildach Edytowane 22 Stycznia 2015 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ale sie wczoraj nawkur.wialem w jednym meczu, gdzie administracji nie bylo. Wynik chyba 31:50. Potem sie pojawila i w kolejnych bylo juz lepiej: 2x MVP i w sumie jakies 140 blaszek. Neon, chcialem Ci potem wyslac zapa, ale juz chyba zniknales. Cytuj Odnośnik do komentarza
neon 11 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ale sie wczoraj nawkur.wialem w jednym meczu, gdzie administracji nie bylo. Wynik chyba 31:50. Potem sie pojawila i w kolejnych bylo juz lepiej: 2x MVP i w sumie jakies 140 blaszek. Neon, chcialem Ci potem wyslac zapa, ale juz chyba zniknales. Po tym meczu bylem tak wkur.wiony, ze odpuscilem. Dzisiaj na pewno zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mnie sie dzis rano jeszcze zona pytala, co tak bluznilem wczoraj Dobra, to git- widzimy sie wieczorem zatem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Gramy dzis w bc2? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wez Zaqu lepiej znajdz sobie jakas prace na part-time, uzbieraj kase an Ps4, i szpilaj z nami w Bf4. A nie, w jakies "antyki" grasz. Grala miala swoje 5 minut, byla swietna, ale trzeba isc z duchem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja podziekuje za ps4. Kupie sobie PC Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zaq, raczej później się podłączę, a Ty Kabotynie się nie czepiaj bo BC2 lepsze w 3dupy niż BF3 i 4 razem wzięte. Na serwerach dużo ludzi i 0 (słownie: ZERO) dziwnych akcji typu śmierć przez ścianę, lagi, sragi i inne wynalazki. Obawiam się jednak, że nie spodoba Ci się bo gra jest nastawiona na współpracę dużo bardziej niż w następnych częściach i skakanie nic nie daje (służy raczej do pokonywania przeszkód ). Poza tym nie miał byś na co narzekać bo nie ma się prawie czego przyczepić - tak to działa mimo 5 lat na karku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Znowu z Mcluskim przez 15min kombinowalismy dlaczego sie nie widzimy online. Mowiles Kabotyn,zeby kupic ps4? Niema takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na ps4 z komunikacja akurat nie ma problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zaq, raczej później się podłączę, a Ty Kabotynie się nie czepiaj bo BC2 lepsze w 3dupy niż BF3 i 4 razem wzięte. Na serwerach dużo ludzi i 0 (słownie: ZERO) dziwnych akcji typu śmierć przez ścianę, lagi, sragi i inne wynalazki. Obawiam się jednak, że nie spodoba Ci się bo gra jest nastawiona na współpracę dużo bardziej niż w następnych częściach i skakanie nic nie daje (służy raczej do pokonywania przeszkód ). Poza tym nie miał byś na co narzekać bo nie ma się prawie czego przyczepić - tak to działa mimo 5 lat na karku. Jeszcze chwila , może dwie Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) obudzilem sie dzis rano i dalej jeszcze jestem w szoku po nocnej sesji: w ciagu ok. 4-4,5h udalo mi sie zdjac 416 blach, a od poniedzialku juz jakies ok. 850. Dzis sie postaram o przekroczenie granicy tysiaca ponizej tygodnia- jesli tylko bedzie administracja, to nie powinno byc zadnego problemu. Jesli utrzymam ta forme i tendencje dluzej, to uznam, ze zaczynam sie powoli zblizac do miejsca, w ktorym chce byc. @Neon: pisalem do adminow w Waszej sprawie, musieli sie pomylic po prostu. @Dudek: Ty bana dostales?? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kikną mnie admin a potem biegaliście watahą sześciu typa i walka nie miała sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi