Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Jak do piątku będzie już stał nasz (za) drogi serwer to może zorganizujemy defiladę z okazji Święta Wojska Polskiego? Dobra miejscówka byłaby na Propagandzie, ale nie każdy ma DLC to proponuję Szanghaj albo Dawnbreaker (tam gdzie jest dłuższy kawałek asfaltu).
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Serwer już dziś stanie jak tylko nie zejdę na zawał serca po zagraniu w P.T
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Mclusky, ja proponuję Golmud, bo tam jest chyba najwięcej pojazdów. Tylko jeden musi wejść na spectatora i nagrywać. Btw, za(pipi)isty pomysł.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Ja chętnie bym coś zmontować, możecie podrzucac pomysły... A moze pokojowa kolumna humanitarna ma Golmudzie, w akompaniamencie mazurka Dąbrowskiego.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Przypomniała mi się kompania honorowa na Kaspijskiej dla pierwszego generała w BF3 (to zdaje się Poland121 był?)
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Ja chętnie bym coś zmontować, możecie podrzucac pomysły... A moze pokojowa kolumna humanitarna ma Golmudzie, w akompaniamencie mazurka Dąbrowskiego. Możesz wejść jako spectator i zmontować dobry film. To na kiedy ustawka? Piątek po 22:00? Na naszym serwie, zrobimy może na hasło, żeby randomy nie psuły zabawy.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l To na kiedy ustawka? Piątek po 22:00? Na naszym serwie, zrobimy może na hasło, żeby randomy nie psuły zabawy. Hooah!
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Ale to ma być defilada z pojazdami, a nie przemarsz kompanii z kantyny do sr*cza Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez hansior111
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Ja chętnie bym coś zmontować, możecie podrzucac pomysły... A moze pokojowa kolumna humanitarna ma Golmudzie, w akompaniamencie mazurka Dąbrowskiego. Możesz wejść jako spectator i zmontować dobry film. To na kiedy ustawka? Piątek po 22:00? Na naszym serwie, zrobimy może na hasło, żeby randomy nie psuły zabawy. Będę! Zapewnię odpowiednią oprawę wokalną
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Witam! Wracam do gry już w tym tyg mam nadzieje ze teskniliscie Gracie w ogole jeszcze ?? Te wszelkie pacze o ktorych czytalem w miedzy czasie poprawily rozgrywke? Lagow to juz chyba nie ma, prawda?
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l taki maly offtop:) https://www.youtube.com/watch?v=sRdiEZPmvcsz weekendowe 27h milsim:) pany przechodzenie przez las kiedy nad glowa lata wiatrak szukajacy waszej jednostki...wrazenie bezcenne....tego chyba nie zapomne do konca zycia a to tylko w sumie gra caly czas a nie real fight..jak sie pojawia jakies filmiki organizatorow to wrzuce cos jak tam zmajstruja bo to na razie tylko naszego teamowego kamerzysty wiec nie oficjalne:) (PS. a ja to jedyny w mundurze spetsnazu Partizan SS Summer)
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Autor Nie zobaczyłem Cię na tym filmiku, nieźle się zamaskowałeś ;]
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Szacun danielskii. Jakbym miał środki i czas to też bym się w to wciągnął. A tak, napyerdalam w tego crapa.