Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 428,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Jak do piątku będzie już stał nasz (za) drogi serwer to może zorganizujemy defiladę z okazji Święta Wojska Polskiego? :) Dobra miejscówka byłaby na Propagandzie, ale nie każdy ma DLC to proponuję Szanghaj albo Dawnbreaker (tam gdzie jest dłuższy kawałek asfaltu).

Opublikowano

Mclusky, ja proponuję Golmud, bo tam jest chyba najwięcej pojazdów. Tylko jeden musi wejść na spectatora i nagrywać. Btw, za(pipi)isty pomysł.

Opublikowano

Ja chętnie bym coś zmontować, możecie podrzucac pomysły... A moze pokojowa kolumna humanitarna ma Golmudzie, w akompaniamencie mazurka Dąbrowskiego. :)

Opublikowano

Przypomniała mi się kompania honorowa na Kaspijskiej dla pierwszego generała w BF3 (to zdaje się Poland121 był?)

Opublikowano

Ja chętnie bym coś zmontować, możecie podrzucac pomysły... A moze pokojowa kolumna humanitarna ma Golmudzie, w akompaniamencie mazurka Dąbrowskiego. :)

Możesz wejść jako spectator i zmontować dobry film. To na kiedy ustawka? Piątek po 22:00? Na naszym serwie, zrobimy może na hasło, żeby randomy nie psuły zabawy.

Opublikowano

Ale to ma być defilada z pojazdami, a nie przemarsz kompanii z kantyny do sr*cza

Edytowane przez hansior111

Opublikowano

Odpalcie spectator'a, bo macie ta opcje wylaczona na serwerze.

Opublikowano

Możesz wejść jako spectator i zmontować dobry film. To na kiedy ustawka? Piątek po 22:00? Na naszym serwie, zrobimy może na hasło, żeby randomy nie psuły zabawy.

Będę! Zapewnię odpowiednią oprawę wokalną :D 

Opublikowano

taki maly offtop:) https://www.youtube.com/watch?v=sRdiEZPmvcs
z weekendowe 27h milsim:) pany przechodzenie przez las kiedy nad glowa lata wiatrak szukajacy waszej jednostki...wrazenie bezcenne....tego chyba nie zapomne do konca zycia a to tylko w sumie gra caly czas a nie real fight..:D
jak sie pojawia jakies filmiki organizatorow to wrzuce cos jak tam zmajstruja bo to na razie tylko naszego teamowego kamerzysty wiec nie oficjalne:) (PS. a ja to jedyny w mundurze spetsnazu Partizan SS Summer) :D

Opublikowano
  • Autor

Nie zobaczyłem Cię na tym filmiku, nieźle się zamaskowałeś ;]

Opublikowano

Szacun danielskii. Jakbym miał środki i czas to też bym się w to wciągnął. A tak, napyerdalam w tego crapa.