Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

@Yeti:

Znaczy się co aż tak źle? Bo BF grać dla fabuły to kiepski żart, jedynie luzacki pierwszy BF był genialny. A "trójkę" to tylko w betę i troszkę u brata widziałem na pc.

Słuchaj się Yetiego, to będziesz zimą w sandałach latał.

Singiel w Halo 4 jest świetny i bardzo zróżnicowany, a do tego daje radę fabularnie.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

TLoU średniak pokroju uncharted+ trawa+pleśń+pomieszczenia 2x2 i miliony gifów jak w przypadku killzone gdzie obiecywali tyle że wyszedł sredniak wow gz sony

Opublikowano

@Yeti:

Znaczy się co aż tak źle? Bo BF grać dla fabuły to kiepski żart, jedynie luzacki pierwszy BF był genialny. A "trójkę" to tylko w betę i troszkę u brata widziałem na pc.

Singiel w Halo 4 jest świetny i bardzo zróżnicowany, a do tego daje radę fabularnie.

Cóż dwa odmienne zdania. Będzie trzeba zagrać w singla na YT :D

Opublikowano

TLoU średniak pokroju uncharted+ trawa+pleśń+pomieszczenia 2x2 i miliony gifów jak w przypadku killzone gdzie obiecywali tyle że wyszedł sredniak wow gz sony

oho brakowało czołowego przygłupa

Opublikowano

@Yeti:

Cóż dwa odmienne zdania. Będzie trzeba zagrać w singla na YT :D

Nie bez powodu wielu ludzi pisze, że to może być najlepsza część z dotychczas wypuszczonych, a taki odmieniec jak "człowiek gainer" zawsze się znajdzie. Żal mu tyłek ściska, że Halo 4 jest tak dobre, że musiał kupić w dzień premiery i dać się wyczochrać Microsoftowi na Golda zamiast grać na PS3.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

do kasacji

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

o tak zapomnaiłes jeszcze gifów walnąć i zaraz zlecą sie pionki które jarają się twoim jaraniem siem haha, no ale 2x skrypty w pokoju i kilka metod duszenia kolesia po 40-stce z brudną na twarzy dziewczynką sprawa że warto oglądać kolejne gify podjara podjara podjara

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Boroboro i daddy dają sobie nawzajem plusy :rofl2:

Jeden wart drugiego, czytając ich posty jestem pewien, że mają to samo IQ.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ni ch,uja nie kumam co piszesz. Może nagraj filmik albo narysuj coś.

Opublikowano

Trafiony zatopiony.

Opublikowano

no beka właśnie, gimbaza $ony chciała szpanować gifami z tej kolorowej gierki z grzybo ludźmi $ony a efekt jest zupełnie inny, jak zwykle fail chłopcy :)

Po H4 to już nie robi wrażenia, czas na next geny.

Opublikowano

Skąd mozesz wiedzieć jak wygląda Halo 4 jak tej gry nie ma w twoim gamercardzie? YouTube? Drugi Mendrek?

BoroBoro i Daddy na jednym zdjęciu

1347443443_1iml5w_600.jpg

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

synek bez agresji :empathy2:

Opublikowano

Nie odwracaj kota ogonem. Zadałem ci jedno proste pytanie,a ty wymigujesz sie od odpowiedzi. Ja rozumiem że twoje IQ jest niskie,ale chyba możesz odpowiedzieć na tak proste pytanie

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

A teraz tak na poważnie... to wy poważnie nadal odpisujecie na takie pierdolamento bigów itp?

Chyba się nigdy nie nauczycie...

:(

Edytowane przez Emet

Opublikowano

A teraz tak na poważnie... to wy poważnie nadal odpisujecie na takie (pipi)amento bigów itp?

Chyba się nigdy nie nauczycie...

:(

lepiej pisać o tym jak R wprowadziło patch do gta IV z 640p na 720p dla ps3 <beka>

Opublikowano

A jam mam całą kolekcję God of War i Prince of Persia i kij w oko hajterom.

Opublikowano

Dady ma IQ tak wysokie jak wzrost krasnali w Halo. Kuzwa co za przyglup.

A boro to w ogole ma zaburzenia jazni. Zalezy jak sie rano obudzi to jest albo xbotem albo sonoklapem. Trudno okreslic co bedzie pisal za godzne, sam nie jest tego w stanie przewidziec.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Dady ma IQ tak wysokie jak wzrost krasnali w Halo.

Czyli 120-30? To chyba nie ma się czego wstydzić ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ej, moze umowmy sie, wszyscy razem - kompletnie ignorujemy posty daddiego i boro? Tak jakby nie istnieli. Trolling powinien być zabawny a nie męczący. Jak bedziemy ich kompletnie ignorować to szybko im się znudzi i pójdą na polygamię, haba. Co wy na to? Did you rike it?

down@ emet, Ty ch.uju

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.