Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

I tak więcej sprzedało się xboxów.

Jest pół roku do przodu w kwestii premiery, i sprzedaje się lepiej dzięki Amerykanom. No dobra, a teraz zadajmy sobie pytanie - gdzie mieszkamy, w Ameryce czy w Europie? Wolisz grać z hamburgerami, czy z Nami - Polakami, a także Europejczykami z którymi ping nie będzie trzycyfrowy. Wejdź sobie chociażby na tym forum w temat Battlefield 3 Polska i poszukaj choć jednego kogoś, kto gra tam na X360. Cała kasta gra na PS3. Nic dodać, nic ująć.

No ale co będziesz z faktami dyskutował, lepiej wrzucić suchy obrazek i standardowo wypomnieć coś Mendrkowi.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

I tak więcej sprzedało się xboxów.

Wejdź sobie chociażby na tym forum w temat Battlefield 3 Polska i poszukaj choć jednego kogoś, kto gra tam na X360. Cała kasta gra na PS3. Nic dodać, nic ująć.

Serio to napisałeś?

middle_1164166255.jpgtroll "suckses"

Opublikowano

ja tam wolę grac z burgerami a nie francuzami ...

BF3 nie jest dla mnie wyznacznikiem jakości - i CO TERASS!

x0 sprzedałl się w większej ilości egzemplarzy globalnie, chyba nie zaprzeczysz faktom, po co się oszukujesz i zamiast globalnej sprzedazy która ma największy wplyw na dalsze decyzję korporacji rozdrabniasz rynek na małe cząstki? dlaczego w czasach PS2, PSone sony potrafiło sobię poradzić z globalną dominacją a teraz nie - chyba muszi się z tym zgodzić że coś jest nie tak, to sa fakty a nie suchary wrzucane standardowo aby coś wypomnieć fanom x0

Edytowane przez typfon

Opublikowano

psy3 miało tak żenujący i fatalny start w tej generacji, chyba najgorszy z możliwych scenariuszy, koniec generacji i wydać to samo będzie 2 exy singlowe na 20h rozrywki ? sony odniosło taka porażkę że aż mi żal ludzi którzy kupią ta opóznioną konsolę ttylko ze względu na logo PS

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

To według rozumowania Mendrka na X360 grają same Amerykanie, a na PS3 Europejczycy i Polacy.

Edytowane przez SeboLTwo

Opublikowano

Wolisz grać z hamburgerami, czy z Nami - Polakami

Ciebie to wogóle bym się wstydził mieć na liście znajomych niemówiąc już o wspólnym graniu.

Opublikowano

Widzisz Mendrku, to jest właśnie różnica między Tobą, a innymi ludźmi. Ty bierzesz Playstation, bo się sprzedaje najlepiej w Polsce. Inni biorą taką konsolę jaka im pasuje i mają gdzieś sprzedaż. Ty grasz w to co Ci wrzuci Sony do Plusa. Inni wolą sami wybierać w co i kiedy grają. Nie rozumiem tylko dlaczego tak usilnie wmawiasz nam, że to Ty masz rację, a nie my

Opublikowano

Widzisz Mendrku, to jest właśnie różnica między Tobą, a innymi ludźmi. Ty bierzesz Playstation, bo się sprzedaje najlepiej w Polsce. Inni biorą taką konsolę jaka im pasuje i mają gdzieś sprzedaż.

Rzekł ten, który nie tak dawno sam w dyskusji poruszał sprzedaż Wii, traktując to niemal jako argument ostateczny w kwestii która konsola jest najlepsza. Co chwila zresztą pada sformułowanie że Sony spadło z pozycji lidera, że X360 globalnie sprzedał się lepiej. Jak widzisz, sprzedaż ma znaczenie dla ludzi, łącznie z Tobą. Dla mnie także, bo wolę być w większościowym gronie społeczności, by mieć większe pole manewru przy graniu online, i nie musieć zgrzytać zębami grając przez ocean przy trzycyfrowych pingach.

Ty grasz w to co Ci wrzuci Sony do Plusa. Inni wolą sami wybierać w co i kiedy grają.

Rzekł ten, który kupuje gry tylko dlatego bo są wysoko w Game Rankings.

Poza tym owszem gram w to co Sony wrzuci do Plusa, bo nie sposób nie grać w te tytuły, to coś złego? To nie są jakieś ochłapy, tylko gry warte ogrania, widać Sony wie co dobre. A decydując się na Plusa już na starcie wiesz jakich 10 minimum gier dostaniesz, więc nie jest to do absolutna ruletka.

Oczywiście nie tylko w gry z Plusa gram, acz powiem że już tyle tych gier było w Plusie, że serio można wybrzydzać w kwestii tego czy ściągamy coś, czy nie :)

Nie rozumiem tylko dlaczego tak usilnie wmawiasz nam, że to Ty masz rację, a nie my

Wy? Sprytna sztuczka, ale nie ma "Mnie" i "Was". Są gracze, po prostu. Czy mam rację? Już to napisałem powyżej jak można to łatwo sprawdzić.

Opublikowano

mendrek zostałeś pokonany w internecie nawet xDDD, teraz tocz wojny na targowisku znam fajne miejsca na śląsku gdzie wungiel kupuję na tony

Opublikowano

czyli Mendrek jak ktoś lubi TYLKO i WYŁĄCZNIE grać w multiplayer i uwielbia fps sieciowe i ma do wyboru tylko jedną konsolę to zamiast x360 powinien wybrać ps3? I jeszcze przytoczysz na to dowody?

Opublikowano

Dajcie mu ignora i skończcie tę nudną jak flaki z olejem dysputę.

Opublikowano
Rzekł ten, który nie tak dawno sam w dyskusji poruszał sprzedaż Wii, traktując to niemal jako argument ostateczny w kwestii która konsola jest najlepsza. Co chwila zresztą pada sformułowanie że Sony spadło z pozycji lidera, że X360 globalnie sprzedał się lepiej. Jak widzisz, sprzedaż ma znaczenie dla ludzi, łącznie z Tobą.

No ma to fundamentalne znaczenie jak rozmawiamy o tym, która konsola wygrała generację. A nie przy wyborze konsoli. Przynamniej nie dla świadomych klientów. Dla mnie nie ma na pewno. Ja po prostu kupuje wszystko, pamiętasz? ^_^

Dla mnie także, bo wolę być w większościowym gronie społeczności, by mieć większe pole manewru przy graniu online, i nie musieć zgrzytać zębami grając przez ocean przy trzycyfrowych pingach.

To jest dobry argument. Ale nie odniosę się do niego, bo nie gram online. Niewątpliwie punkt dla Ciebie

Rzekł ten, który kupuje gry tylko dlatego bo są wysoko w Game Rankings

Wypraszam sobie. Kupuję gry, które mnie interesują. Ostatnio kupiłem na przykład RE6. Za wysoko to on oceniany nie jest (to, że słusznie, bo gra jest crapem to inna sprawa).

widać Sony wie co dobre

Pozwolę sobie na ryzykowne stwierdzenie, że ja wiem lepiej, niż Sony, co dla mnie dobre ^_^

Wy? Sprytna sztuczka, ale nie ma "Mnie" i "Was". Są gracze, po prostu. Czy mam rację? Już to napisałem powyżej jak można to łatwo sprawdzić.

Masz. Ale Twoje argumenty są kompletnie nietrafione. Bo zamiast pisać o genialności gier opierając to na własnych doświadczeniach, jedziesz z agresywną parodią PR i zniechęcasz ludzi ^_^ Ale markę sobie wyrobiłeś, to jest niezaprzeczalne :)

Opublikowano

wy tu gadu gadu a exów dalej brak na plejsztejszona 3, no chyba że sonybociarnie robi najlepszy ex ps3 przez 1,5 roku jak to:

lbpkarting.jpg

no cóż jaki target $ony, takie gry a raczej ich brak, przykre :hi:

Opublikowano

Poczekaj Daddy do 2013 na premiery The Last of Us,Beyond czy nowy GOW

Opublikowano

Wracamy do hasła This is Waiting? OLO

Opublikowano

2013 next geny, tyle w temacie a nie jakieś samograje na ps3 które nikogo.

Opublikowano

zły brat bliźniak, jak psychpsxofan wyglada jak menda, to jaka gębe musi miec daddy ;/

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Zupełnie normalną :)

Opublikowano

a gładką ma don?

Opublikowano

Ale posty Daddiego są przynajmniej śmieszne.

Opublikowano

2013 next geny, tyle w temacie a nie jakieś samograje na ps3 które nikogo.

Samograje :rofl2:

Beyond i jak inne gry od QD maja specyficzny gameplay. Inny niż wszystkie

I co będziesz gral na tych nextgenach? CODa w FULL HADE? Fife? I z 2-3 tytuły warte uwagi? Prawdziwe killery pewnie będą wychodzic z rok po premierze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.