Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Console Wars 5 - Wszyscy jesteśmy siebie warci

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

console wars 5 : na ch.uj nam podtytuł

Opublikowano

Console Wars 5:PS3 to Krul konsoli .

Opublikowano

Szczerze? To Console Wars 5 powinno zostać utworzone w momencie wyjęcia Ps4/nextboxa a po dojściu do 500 stron w CW4 otworzyc Console Wars 4.5/4S/4+

Opublikowano

Console Wars V: Moje opinie kontra Twoje fakty

Console Wars 5: Flame Wars

Console Wars 5 - gry na 8 są suabe

Console Wars 5: Moje zdanie jest prawdziwsze niż twoje

Console Wars 5: Moja opinia jest prawdziwsza niż twoja

Opublikowano

Console Wars 5 - Debile vs Konsolowcy

Opublikowano
  • Autor

Jedziemy. Publiczna bo tak.

Czas do niedzieli do 24.

Opublikowano

Console Wars 5 - gdzie jest pieczarka? :(

Opublikowano

Poczekam jak będzie w plusie.

Kto głosuje inaczej, ten gra w Bayonettę na ps3.

Opublikowano

Jedziemy. Publiczna bo tak.

Na jakiej podstawie wybierałeś tytuły z tematu do ankiety?? Bo dziwne, że wybrałeś jakieś: "Szczerze? To CW5 powinno być utworzone.. i dalej tego gówna nie chce mi się przepisywać", a nie ma np. "PS3 górą, X360 kanałami" czy "wszyscy jesteśmy siebie warci" albo tego tytuły co zdobyło największą ilość plusów ;) ??

Opublikowano

Console wars5-ps3 to guwno obesrane

Prawilnie przypominam, 3 plusy.

Opublikowano

Ja tam wspolczuje PCiarzom, ponad 90 procent gier to konwersje z konsol xD Troche przykre. Szczegolnie majac w pamieci jak lata temu wysmiewali konsole i ich smieszne gry, a teraz ciesza sie jak maja premiere w tym samym monencie co priorytetowe wersje na konsole. Co wiecej, jaraja sie wyzsza rozdzialka w tych grach i to stanowi argument w wojnach.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja tam wspolczuje PCiarzem, ponad 90 procent to konwersje z konsol xD Troche przykre.

no i co z tego?

Opublikowano

Ja tam wspolczuje PCiarzem, ponad 90 procent to konwersje z konsol xD Troche przykre.

a ich exy to 90% mmo/multi/free2play

Edytowane przez dApo

Opublikowano

chcialbys takie world of tanks na konsoli :P

ale ciezko zrobic f2p skoro za multi trzeba placic :(

Opublikowano

501 stron i już przekierowuje na pierwszą stronę.

Opublikowano

aby pograć w DC Universe nic nie trzeba płacic

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

DC Universe nie wymaga plusa

ps3 nie ma multi wiec sie nie liczy

a nawet jak jest to trwa konserwacja :P

Opublikowano

no i co z tego?

Nic. Ale wmawiasz ludziom, że lepsze tekstury w Most Wanted w PC za 2k > słabsze tekstury w Most Wanted + Forza Horizon + Halo 4 na konsoli za 0.5k. Dla mnie jakaś abstrakcja

Opublikowano

DC Universe nie wymaga plusa

ps3 nie ma multi wiec sie nie liczy

Powiedzial ten który grał w multi bf3 na ps3 :P

Opublikowano

@raven_raven

Rozumiem, że przywykłeś do tego, że w tym temacie jest jedna wielka mowa-trawa ale polecam jeszcze raz przeczytać to co napisałem, bo w tym całym zacietrzewieniu coś Ci umknęło i najwidoczniej nie zrozumiałeś tego o czym piszę.

i nie peroruj mi tu o "was" i "waszych konsolach", bo z konsolami mam do czynienia nieprzerwanie od czasów Mega Drive a ten mistyczny "feeling" można wsadzić pomiędzy bajki, bo feelingiem jest imersja pomiędzy graczem a grą a nie to czy w rękach trzymam pada czy mysz.

Patrząc jak w mgnieniu oka normalna rozmowa z lns przeszła w kolejny flame, bo raven nie zrozumiał posta a GregZPL zaczął taśmowo wymieniać jakieś exy mimo, że dyskusja dotyczyła multiplatform zaczynam rozumieć dlaczego Stonie puściły nerwy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.