Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Beka xD myślałem, że po tylu latach już ogarniają te PS3 i aż takiej różnicy nie ma.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

@don

Blur ewidentnie, rozdzialka jest taka sama, obie 720p.

Beka w chooy nie ma co, nie cierpie tego efektu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja tam jakiejś różnicy nie widzę [*] na pewno budynek jest bardziej rozmazany, ale nikt tego nie zauważy podczas grania

Opublikowano

ps3 dostaje zawsze gorsze porty, a sonyboty jeszcze się z tego cieszą hehehehe no masakra

Opublikowano

Up@ Ps2 tez dostawało gorsze porty a jakoś nikt nie płakał , ach ta era liczenia pikseli :whistling:

Opublikowano

PS2 bylo sporo slabsze od Xboxa ?

Ja tam jakiejś różnicy nie widzę [*] na pewno budynek jest bardziej rozmazany, ale nikt tego nie zauważy podczas grania

tak, szczegolnie jak bedziesz probowal ustrzelic rozmazana glowe. Please - w FPSach grafika powina byc ostra jak zyleta, a nie na maksa zblurowana...

Edytowane przez easye

Opublikowano

@don

Blur ewidentnie, rozdzialka jest taka sama, obie 720p.

Beka w chooy nie ma co, nie cierpie tego efektu.

Ktoś ich powinien nauczyć używać FXAA, które "rozmazuje" wyłącznie krawędzie.

Opublikowano

HUD jest rozmyty. Slabe prowo.

+

Tu i tu wyglada gównianie. Czas na nowy silnik

Ogółem pewnie i tak sprzeda się w pier.dylionie sztuk na obu platformach, bo to jest przede wszystkim marka, a później jakość. A jak wiadomo marka ma wyższą siłę niż jakość.

Opublikowano

Mendrek, jak na Ciebie plują to też powiesz, że pada? Chociaż raz bądź uczciwy i powiedz, że na PS3 wygląda słabiej. Bo, że wygląda nie ma żadnych wątpliwości

Opublikowano

Po jednym i prawdopodobnie zmanipulowanym screenie? Aż tak mnie nie pokitrało.

Opublikowano

Innego postu po Tobie zem sie nie spodziewal. Chocby BO2 wygladal na x360 tak jak wyglada a na PS3 mial wyglad tetrisa to i tak bys sie nawet nie skrzywil.

Opublikowano

Mani, Tetris wyglądał lepiej, przynajmniej miał ostre krawędzie. Wniosek? PS3 ma gry z gorszą grafą od tetrisa.

Opublikowano

Ja tylko nie rozumiem jednego - jeśli na obu konsolach natywna rozdzielczość jest taka sama, to po co dawać na jednej z nich blura? Przecież to nielogiczne.

Opublikowano

sobyvoty boją się o jakośc portów na ps3= coś w tym jest , a tak ta ala konola dostaje najgorszy shit hehe ale itak przyjmujecie go z usmieszkiem i logiem ps na czole xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Może i się boimy, ale to my mamy całkiem niezłe gierki, ekskluzywne na PS3 zapowiedziane na 2013 rok.

Opublikowano

A tak z innej beczki - jest jakiś news o Last Guardian ? Bo cisza w temacie i nie nawet gdzie szukać.

Co do screena - PS3 rozmyty mocno, ale mi to wisi, zawsze lałem na tą grę.

Opublikowano

A tak z innej beczki - jest jakiś news o Last Guardian ? Bo cisza w temacie i nie nawet gdzie szukać

Był ostatnio - najwcześniej w 2014 i coś, że niby silnik gry robią od nowa itp.

Opublikowano

A tak z innej beczki - jest jakiś news o Last Guardian ? Bo cisza w temacie i nie nawet gdzie szukać

No chyba ich popipało.

Opublikowano

No chyba ich popipało.

Tu masz link z właściwego tematu: http://www.psxextreme.info/topic/49378-the-last-guardian/page__st__600#entry2716004

Opublikowano

H4 to klapa, Forza Horizon sprzedało 500.000 sztuk. Sequel GoW: J (bez zmian grywalna, grafika...itp.) to samo jak poprzednio GoW(serii).

Co dalej X360 z 2013?

Lipa konsola X360!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.