Opublikowano 24 kwietnia 201312 l Ciekaw jestem jakie byłyby gadki gdyby licznika populacji nie było. Wtedy Halo 4 byłoby zapewne dobrą grą ze stałą populacją, a ludzie nie zaprzątaliby sobie głowy ile % ludzi z miesiąca na miesiąc przestaje grać. http://www.halocharts.com/2012/chart/dailypeakpopulation/all podobnego wykresu z blak klopsa nie ma, zapewne tam też populacja tak spadła. Edytowane 24 kwietnia 201312 l przez MaZZeo
Opublikowano 25 kwietnia 201311 l gram 20/22 oprocz BTB/IF/SWAT sa pustki nie pamietam kiedy ostatnio widzialem 50k na wszystkich listach łacznie...
Opublikowano 25 kwietnia 201311 l Autor CODowi ciezko liczyc populacje, bo to multiplatformer. Zreszta czy to wazne, do puki nie czeka sie 30min na gre nie jest zle. Teraz raptem 2min max, godzina nie wazna.
Opublikowano 25 kwietnia 201311 l Pamiętajcie też, że jest lato* - nie wiem jak u Was ale u mnie dużo mniej ludzi online na Live jest *lato w sensie, że w końcu można spokojnie z domu wyjść Edytowane 25 kwietnia 201311 l przez bartiz
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Ciekawe czy im się licznik nie popsuł pograłem w weekend na listach po 200/300 osób łączyło mnie szybciej niż jak było ich po 3k/5k
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Gralem moze z 2h temu i w wiekszosci trybow pokazywalo moze ok 60 osob. Liczniejsze grupy siedzialy tylko w Team Slayer i SWAT z tego co pamietam. Da sie komfortowo grac o kazdej porze wiec nie ma roznicy ile ludzi pokazuje. Byle wszyscy nie pouciekali gdzies i nie bedzie trzeba czekac 5min na dolaczenie do gry.
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Jest jakaś grupa ludzi z forum co grają razem? Za czasów halo 3 miło się grało w grupce ludzi.
Opublikowano 8 maja 201311 l Jest jakaś grupa ludzi z forum co grają razem? Za czasów halo 3 miło się grało w grupce ludzi. Grają, tyle że ludzie z areny z facebooka, takie czasy. Mazz, jak ty spokojnie się poruszasz grając, zawsze to tak? Myslałem, że jak grasz na 5 sensitive to latasz jak opętany.
Opublikowano 8 maja 201311 l Ale chodzi ci o poruszanie się postacią czy samym celownikiem/gałką? Staram sie unikać sprintowania bo zawsze to opóźnia reakcje jak ktoś wyjdzie zza kąta i trzeba zacząć strzelać.
Opublikowano 8 maja 201311 l Denerwuje mnie to, że zrobili mega dobrą, nie tnącą się plansze (Forge Island) ale nie wpadli na to żeby wrzucić coś zbudowanego na niej do matchmakingu...Zamiast tego dodali kilka map które jeszcze bardziej uniemożliwiają granie na splicie...
Opublikowano 8 maja 201311 l Ale chodzi ci o poruszanie się postacią czy samym celownikiem/gałką? Staram sie unikać sprintowania bo zawsze to opóźnia reakcje jak ktoś wyjdzie zza kąta i trzeba zacząć strzelać. Ogólnie - raz jak spokojnie postacią chodzisz, dwa celownik nie lata Ci w te i we wte. Oglądam czasami jakiś prosów i lata im ten celownik przy nerwowym rozglądaniu jak pchła po ekranie. No ja tez staram się mniej biegać bo ta sekunda wyhamowania na widok przeciwnika bywa zgubna. Sprint jest chyba najlepszym rozwiązaniem w momencie spieprzania.
Opublikowano 21 maja 201311 l Od kiedy w Rumble Pit zrobili blokadę na dołączanie do meczy w trakcie sporo częściej gram właśnie w tym trybie. Wrzucone są mapy z Forge'a bardzo grywalne. Jakby jeszcze zrobili większy wymóg punktowy na Personal ordinance to w ogóle byłaby bajka. A DRM ze zmniejszonym zasięgiem = BTB dużo mniej irytujące. Edytowane 21 maja 201311 l przez MaZZeo
Opublikowano 4 czerwca 201311 l to już działa... może dlatego ostatnio strasznię dostaję w tzipke ^_^
Opublikowano 6 lipca 201311 l Just announced on the RTX stream. You can watch the archive of the presentation and the map demos here. Comes out August 20th, 800mspts for everything below, but you can buy stuff individually too. Details forthcoming.The Champions Bundle (800 mspts): The Bullseye Pack Infinity Armor Pack Steel Skin Pack Bundle-only bonus contentNew Armor Skins New Stances New Weapon Skins The Bullseye Pack (480 mspts): Map: Pitfall (The Pit remake) Map: Vertigo (Made by Certain Affinity) Sports-themed Spartan Armor Gametype: Ricochet (will become free to everyone in matchmaking after 2 weeks)5v5 Fight for ball at the start, have to throw or run it into opponent's goal zone to score it in the opponent's goal Goals stay the same for both teams, but the ball spawn changes Infinity Armor Pack (240 mspts): Prefect Mark V ODST Steel Skin Pack (240 mspts): Steampunk skins for all loadout weapons (UNSC, Covenant, Forerunner) Edytowane 6 lipca 201311 l przez MaZZeo
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l ogólnie dobry dodatek warto kupić ? dużo ludzi gra na playliscie z dodatku ?
Opublikowano 23 sierpnia 201311 l Gra dużo ludzi, ricochet jest fajny i mapy też, ale są tylko dwie. Możesz kupić je za 800msp to dostaniesz od groma jakis skinów, emblematów ogólnie pierdół, albo same mapki taniej.
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Gra ktoś jeszcze w multi czy pustki na serwerach? Bo zastanawiam się nad kupnem, może w końcu przekonałbym się do Halo.
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Gra tysiące ludzi, wczoraj odpalałem i 0 problemów ze znalezieniem meczu i bez lagów.
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Gra tysiące ludzi, wczoraj odpalałem i 0 problemów ze znalezieniem meczu i bez lagów. Dzięki, w takim razie chyba sobie zamówię, bo nie mam w co grać na multi.