Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Podoba mi się bardziej niż Halo, ale może dlatego, że Halo mi się przejadło, ciągłe ratowanie świata staje się nudne, jak dla mnie 343 nie sprostało zadaniu przy H4. Podoba mi się strasznie klimat tego tytułu, mam wrażenie, że będzie wciągać jak bagno, już teraz po strzępach informacji ma się ochotę pograć w ten tytuł.

• Odpowiedzi 150
  • Wyświetleń 20,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Za godzinę będzie tu - http://uk.ign.com/articles/2013/02/15/ign-live-presents-the-reveal-of-bungies-destiny

• MMO bez subskrypcji dla mnie to nic złego. Główny nacisk na społeczność mile widziana, idą w dobrą stronę, BF multi dał mi przedsmak tego czyli współpraca z żywym graczem do tego wszystkiego będą poja

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panwie nie ma słów aby opisać jak bardzo wkręca mnie taki klimat. Z tych artów to co mnie najbardziej urzeka, to różnorodność - to jak połączenie Władcy Pierścieni i jego rozmachu z porządnym sci-fi i