Opublikowano 10 grudnia 201212 l Jeśli złamałem regulamin, a zapewne tak się stało, to przepraszam. Chciałem oficjalnie przeprosić Butchera,, którego obraziłem na wielu tematach, kupując najnowszy numer zauwazyłem, że jednak bierzecie pod uwagę opinie czytelników, i zamierzam Was dalej wspierać, jeszcze raz przeraszam, zachowałem się jak gówniarz.
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Jeśli złamałem regulamin, a zapewne tak się stało, to przepraszam. Chciałem oficjalnie przeprosić Butchera,, którego obraziłem na wielu tematach, kupując najnowszy numer zauwazyłem, że jednak bierzecie pod uwagę opinie czytelników, i zamierzam Was dalej wspierać, jeszcze raz przeraszam, zachowałem się jak gówniarz. ile Ci zaplacili ?
Opublikowano 10 grudnia 201212 l no kurna ja też :confused: kimkolwiek jesteś to pamiętaj, że e-przeprosiny na forum to jak patrzenie w ziemię i mamrotanie pod nosem - sorry ale wiesz... adres redakcji znasz. zapakuj i wyślij parę flaszek dobrego trunku jeżeli chcesz rozgrzeszenia. albo niech sam rzeźnik się wypowie. zaklepuję tequilę jeżeli faktycznie przyśle
Opublikowano 10 grudnia 201212 l no, albo wesprzyj forum oplata za abonament premium. Szczegoly na pw, wal smialo.
Opublikowano 11 grudnia 201212 l I tak zrobiłeś rzecz,której 95% userów by nie zrobiła,przyznałeś się do błędu.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Jeśli złamałem regulamin, a zapewne tak się stało, to przepraszam. Chciałem oficjalnie przeprosić Butchera,, którego obraziłem na wielu tematach, kupując najnowszy numer zauwazyłem, że jednak bierzecie pod uwagę opinie czytelników, i zamierzam Was dalej wspierać, jeszcze raz przeraszam, zachowałem się jak gówniarz. Zaraz, to mówisz "złamałEM" i tak dalej, a masz na PSN ksywkę Kamila ?