Opublikowano 12 czerwca 201410 l Forever Evil najlepszy event zeszłego roku <3. Polecam z całego komiksowego serduszka !
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Autor złe wersje członków justice league z earth-3 nawiedzają earth-1 i rozku.rwiają jl z earth-1 w drobny pył. super-złoczyńcy z earth-1 z lexem luthorem na czele (jeszcze captain cold i black manta i bizarro i black adam i ktośtam jeszcze) podejmują rękawice i ratują świat. wskazana jest wcześniejsza lektura trinity war. Edytowane 12 czerwca 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Śmierć i Naordziny Bizzaro, Captain Cold vs Zły Flash, i rozmowa nt. przywództwa grupy między Lexem a Batmanem, Power Ring itd. <3 (pipi)a, wszystkie interakcje między postaciami są tak miodne, a jeszcze tie-inów nie czytałem. P.S. Wróciłeś
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Autor obowiązkowo rogues rebellion bo to jest miazga. arkham war ujdzie, ARGUS zaorać. MAZAHS! xD Edytowane 12 czerwca 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Już wiem za co się wezmę jak już wymęczę Final Crisis. EDIT: No i dzięki odrobinie czasu i problemom żołądkowych dokończyłem Ostateczny Kryzys. I zgadzam się z internetami. Cały ten event można określić jednym słowem: chaos. I to przez (pipi) "CH". Nic tam nie miało sensu. Postacie pojawiają się i znikają bo tak, bez żadnego konkretnego celu bądź sensu. Reinkarnacja Darkseida, Monitor-Wampir, trzon JLA, który właściwie nie brał udziału w tym show, Superboy Prime czy też New Gods i ich śmierć nie wspominając już o ściganiu się Barry'ego i Wally'ego ze śmiercią. Co Morrison wtedy łykał, że wyszło to co wyszło? Nie wiem... Coś co miało być restartem uniwersum i wprowadzeniem do New 52 stało się papką, którą ciężko jest przetrawić. W każdym razie zmarnowany czas. Edytowane 14 czerwca 201410 l przez Farmer.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Autor jak tam, czytacie superman: doomed ? ja dzisiaj nadrobiłem i pomimo, że pierwszy numer nie zrobił na mnie większego wrażenia (ot zwykła rozpierducha z bezmózgim wielkoludem jakim jest doomsday) to im dalej w las tym ciekawiej. zwłaszcza części w superman/wonder woman, które podarowałem sobie po kilku numerach, a jak widzę dorobiło się niezłego creative teamu (charles soule/tony s. daniel). tutaj rozpiska co czytać jeśli ktoś jest zainteresowany: http://www.howtolovecomics.com/2014/04/03/superman-doomed-reading-order-checklist/ Edytowane 15 czerwca 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Ja sobie zacząłem tego nowego Flasha nadrabiać, bo serial na jesień. Całkiem zgrabne. Fanem Supermana nigdy nie byłem, nudzi mnie tak samo jak Kapitan Ameryka, harcerzyk taki.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Ja sobie zacząłem tego nowego Flasha nadrabiać, bo serial na jesień. Całkiem zgrabne. Fanem Supermana nigdy nie byłem, nudzi mnie tak samo jak Kapitan Ameryka, harcerzyk taki. Taki run Brubakera w Captain America to jeden z najlepszych runów ever, a All Star Superman to nic podskoczyć nie może. Spróbuj to sie na pewno przekonasz do postaci.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Szykuje się crossover Django/Zorro współtworzony min przez Quentina! http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=53515
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Autor dzisiaj historyczny dzień - romita junior po raz pierwszy dla dc: + scenariusz johnsa i może wreszcie coś z tego komiksu będzie.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Gdzie on ma gacie? Mam wstret do tego harcerzyka tak jak do Kapitana Ameryki, niby mial pare fajnych historii, ale zdania nie zmieniłem
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Autor kapitan america pierwsze mniej więcej 8 numerów obecnego runu przeczytaj. rysunki również romita junior (najbardziej znany jego komiks to kick-ass) + scenariusz rick remander (uncanny x-force). nie taki harcerzyk jak go malują. może zmienisz zdanie. no i wspominany run brubakera.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Jakoś tak ta gęba na pierwszym planie nie pasuje... Od razu Kick-Assa widać
Opublikowano 26 czerwca 201410 l kapitan america pierwsze mniej więcej 8 numerów obecnego runu przeczytaj. rysunki również romita junior (najbardziej znany jego komiks to kick-ass) + scenariusz rick remander (uncanny x-force). nie taki harcerzyk jak go malują. może zmienisz zdanie. no i wspominany run brubakera.myslalem ze najbardziej jego znany komiks to spider-man
Opublikowano 26 czerwca 201410 l kapitan america pierwsze mniej więcej 8 numerów obecnego runu przeczytaj. rysunki również romita junior (najbardziej znany jego komiks to kick-ass) + scenariusz rick remander (uncanny x-force). nie taki harcerzyk jak go malują. może zmienisz zdanie. no i wspominany run brubakera. Remendera to w sumie można już chyba brać w ciemno Co do Romity to ja jednak wolę Seniora.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Autor warto również zainteresować się tym co robi poza marvelem, jak chociażby tą perełką: btw. znakomity nowy batman. szkoda, że już tylko jeden numer i koniec zero year .
Opublikowano 20 września 201410 l sam tytuł wystaczy. Plus Earth-2. Ja właśnie zakończyłem "Fate of Atlantis" i jakoś dupy nie urwał tak szczerze powiedziawszy. Końcówka fajna, ale sama fabuła jakoś mało odkrywcza, taka Szekspirowska bym powiedział, ale mało w niej uroku.
Opublikowano 19 listopada 201410 l W sumie nigdy jakoś specjalnie nie czytałem komiksów DC dlatego zapytam co warto ogarnąć wydanego na polskim rynku? Powrót Mrocznego Rycerza i Trybunał Sów [jest tylko cześc pierwsza czy całości, bo nie kojarzę] jeśli idzie o Batmana?
Opublikowano 19 listopada 201410 l Druga częsć to "Miasto Sów". Polecam "Długie Halloween" a jesli jestes hipsterem to bierz "Zabójczy Żart". A tak w ogóle to (pipi) Batmana, jesli chodzi o DC to kup sobie lepiej "Strażników" - najlepszy komiks jaki powstał.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Strażników to wiem, czytałem kiedyś skany, czaje się na to wydanie hardcover ale chciałem coś z Batmanem albo Supkiem.